Geçmiş olsun
Teşekkürler kızlar, ağrı var ama daha iyi hamdolsunGeçmiş olsun canım
Allah kabul etsinNiyet ettim mutfağa dip köşe girişmeye
Haklısın bonusumTubişim sen art niyetle demiyorsun ama bu şekilde yağmasa keşke gibi demeyelim canım önümüz kuralık sebepli kıtlık Allah korusun yeter ki yağsın da nasıl yağarsa yağsın
Sonunda güzel bir haber çok sevindimKizlaaaaarrrrr
Çok mutluyum
Tahliye kararımız ciktı
benim için dua okuyan Kur'an okuyan bütün arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
Insallah sağ salim bi sorun çıkmadan evime geçmek nasip olur.
Çok dua ettim Rabbime güvendim.yanımizda oldu çok sükur
En beceremediğim konu ama fikir için söyleyim komşuları unutup seçim yaptım gündüz hem açık kalsın hemde içeri görünmesin diye hafif desenli olmalı tül perde sade olunca az da olsa görünüyorMerhaba hanimlar sizlere birseyler danismak istiyorum. Yeni evim icin perde yaptirmam gerek. Camlarim kücük. Sade, modern, desensiz bir perde düsünüyorum. Neler tavsiye edersiniz? salon yemek odasi ve mutfak yari acik (yani mutfak acik ama kösede kaliyor). Geri kalan odalar ise yatak odasi calisma odasi ve cocuk odasi.
Dün yazacaktım unuttum niye kayseri den sivas sonra malatya değil de Ankara'dan malatyaya geçtin yolun uzamışMalatya topraklarından selamlar
Köydeyiz çok şükür o artçılar hiç hissedilmiyor
Bencede okeySütlü irmik tatlısı
Sucuklu kaşarlı börek :) okeydir
Sen ne yapmazsın kiKöydeki evi çiçek yaptımm çiçekk
Dün Ankara’daki hastaneden ilişiğimi kestim limonum o yüzden Ankara’dan bindimDün yazacaktım unuttum niye kayseri den sivas sonra malatya değil de Ankara'dan malatyaya geçtin yolun uzamış
Etti çok şükür bitirdimAllah kabul etsin
Darısı bana o zamanEtti çok şükür bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?