Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne güzel maşallah Bende ara ara tecvidli aldım unuttuğum kurallar var ama yine de eşime göre daha iyi çok kurallara uyuyorum.
Ben çok küçük yaşta öğrendim, ilkokul 3e falan gittiğimde, sonradan da eğitimini aldık zaten. Eşimi okutuyorum. Hatalarını düzelince alınıyor

Hadi gözünüz aydın derenimm bundan sonrası da kolaylıkla geçsin

Yaaaa çok sevindim çok şükür

Ben çok küçük yaşta öğrendim, ilkokul 3e falan gittiğimde, sonradan da eğitimini aldık zaten. Eşimi okutuyorum. Hatalarını düzelince alınıyor
MaşaAllah canım ne güzel eğitimli olmak
Benim hata yada yanlışımı söyleyen birini buldum mu bırakmıyorum peşini dur dur 2 dk bi okuyayım beni takip et diyorum.

Merhaba hanimlar sizlere birseyler danismak istiyorum. Yeni evim icin perde yaptirmam gerek. Camlarim kücük. Sade, modern, desensiz bir perde düsünüyorum. Neler tavsiye edersiniz? salon yemek odasi ve mutfak yari acik (yani mutfak acik ama kösede kaliyor). Geri kalan odalar ise yatak odasi calisma odasi ve cocuk odasi.

Çok sevindim canım hayırlı olsun

Bizim oğlan da geçen yazdan başladı inş.bu yıl nasip olursa devam ettireceğiz.
Tecvidli öğrensin isterim bende.
Bizde senin gibi 3 te falan başladık sağolsun kuzen verdi bazı kuralları da öğretti.
Benim oğlanın hocaları da hafız çok genç 16,19 olabilir. Aile dostumuz onlara güvenle teslim ediyorum.
Bütün çocukları alıyorlar götürüp eve getiriyorlardı.Mahallenin çocukları için iyi bi fırsat oldu.Allah razı olsun onlardan.

Gözünüz aydın Çok sevindim..
Ev nerede peki? Mersin değil mi?

Hadi gözünüz aydın diyim bundan sonrası da sorunsuz olur inş

Gözünaydın deren

Kızlar maşallah benim oğlum YouTube dan elifba açıp izliyor bazen o kadar hoşuma gidiyor ki.
Hayranlıkla onu seyrediyorum ben de.
Çok sevdi bi de tahtada bütün Kur'an harflerini yazıyormuş eşim söyledi.Onunla beraber derse gittiğinde.
Namazı da inş. sevdireceğiz arada hayır diyor ama bakalım biz içine o tohumları ekelim de muhakkak bize dönüşü olacaktır.Dün akşam babasının arkadaşlarıyla kılmışlar.
Rabbim evlat isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Evladı olanlarımıza da dünya da ve ahirette de İslam üzere vicdanlı, ahlaklı yetiştirebilmeyi nasip etsin.

Hadi gözün aydın çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…