- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Ben çok küçük yaşta öğrendim, ilkokul 3e falan gittiğimde, sonradan da eğitimini aldık zaten. Eşimi okutuyorum. Hatalarını düzelince alınıyorNe güzel maşallahBende ara ara tecvidli aldım unuttuğum kurallar var ama yine de eşime göre daha iyi çok kurallara uyuyorum.
Başarırsın canım benimUmarım bende basaririm tecvidli okumayı
Hadi gözünüz aydın derenimm bundan sonrası da kolaylıkla geçsinKizlaaaaarrrrr
Çok mutluyum
Tahliye kararımız ciktı
benim için dua okuyan Kur'an okuyan bütün arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
Insallah sağ salim bi sorun çıkmadan evime geçmek nasip olur.
Çok dua ettim Rabbime güvendim.yanımizda oldu çok sükur
MaşaAllah canım sanada ne güzel, okumak daim olsunNe güzel maşallahBende ara ara tecvidli aldım unuttuğum kurallar var ama yine de eşime göre daha iyi çok kurallara uyuyorum.
Yaaaa çok sevindim çok şükürKizlaaaaarrrrr
Çok mutluyum
Tahliye kararımız ciktı
benim için dua okuyan Kur'an okuyan bütün arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
MaşaAllah canım ne güzel eğitimli olmakBen çok küçük yaşta öğrendim, ilkokul 3e falan gittiğimde, sonradan da eğitimini aldık zaten. Eşimi okutuyorum. Hatalarını düzelince alınıyor
Babamda benden kaçardı beraber okuyacaksak müdahale etme bana diyeBen çok küçük yaşta öğrendim, ilkokul 3e falan gittiğimde, sonradan da eğitimini aldık zaten. Eşimi okutuyorum. Hatalarını düzelince alınıyor
Çok sevindim canım hayırlı olsunKizlaaaaarrrrr
Çok mutluyum
Tahliye kararımız ciktı
Tubişim sen art niyetle demiyorsun ama bu şekilde yağmasa keşke gibi demeyelim canım önümüz kuralık sebepli kıtlık Allah korusun yeter ki yağsın da nasıl yağarsa yağsınAma umarım yağmaz yaaaa offf
Bizim oğlan da geçen yazdan başladı inş.bu yıl nasip olursa devam ettireceğiz.Ben çok küçük yaşta öğrendim, ilkokul 3e falan gittiğimde, sonradan da eğitimini aldık zaten. Eşimi okutuyorum. Hatalarını düzelince alınıyor
Gözünüz aydınKizlaaaaarrrrr
Çok mutluyum
Tahliye kararımız ciktı
Kizlaaaaarrrrr
Çok mutluyum
Tahliye kararımız ciktı
Gözünaydın derenKizlaaaaarrrrr
Çok mutluyum
Tahliye kararımız ciktı
Valla ben de sinirleniyorum, unutuyor diyeBabamda benden kaçardı beraber okuyacaksak müdahale etme bana diye
Hadi gözün aydın çok mutlu oldumKizlaaaaarrrrr
Çok mutluyum
Tahliye kararımız ciktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?