Ayy bende Perşembe baslicam ama bu sefer kalın giyincem sanirm
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Geçmiş olsun 3 4 gün önce bende öyleydim çabuk atlattım Allahtan
Valla mutfak işini kız uyurken yaptım 2 saatte koştur koştur yazınca baya çıktı yaparken o kadar yaptığımın farkında değildimNeler yapmışsin yaaa
Yarın isim çok benimde bu geceden market siparişi vericem öğlen pazara gidicem vs vs ofof
Amin aminRabbim darda olanlara yardım etsinbizler yine ısınıyoruz çok şükür rabbim bereket versin memleketimize
İyi bile halletmissin kuzum .... Havada soğuk aksi gibiValla mutfak işini kız uyurken yaptım 2 saatte koştur koştur yazınca baya çıktı yaparken o kadar yaptığımın farkında değildimçocuk odası ve salon kaldı bakalım onları da ne zaman yaparsam bir kaç güne
Aynen soğukta iyi olmuyor yaaİyi bile halletmissin kuzum .... Havada soğuk aksi gibi
Bende soğukta iş yapmayi sevmem
Şansıma isteee mecbur yapcam
O bahar havalarinda yapsaydım yine yapmak zorunda kalacaktım ama olsun vardır bı hayr
Antibiyotik var elimde nasılsahasta olursam ramazan gelmeden içerim artık ama çok yormadan yapcam bu sefer o yüzden belki hafif şekilde atlatirim inşaallah
Odalar yormuyor çok da mutfakda iş çok o yüzden en son yapcamodalar birgunde biter kolaylıkla
Perşembe odalar cuma mutfak şeklinde
Cam tüller vsde olsa küçük olduğu için çabuk bitcek bı tek koltuk silme ve balkon camları oyalar beni
Bi başlayınca devamı geliyor zatenBenimde iş yapana kadar soylenirim çok iş başlayınca kolay gelirhevesim de var ya şimdi bayadir da yapmadım haftaki temizlik vs ... İlk defa bu kadar savdim evi
Öylesi de bana zor olur 1 salon 3 yatak odasıAynen soğukta iyi olmuyor yaa
Aman dikkat et sıkı giyin valla ben yeni iyileştim bi anda fena grip oldum çabucak atlattım
Koltukları bir gün camları bir gün silersin aynı gün yorucu olur
Aynen hızı alamıyorumBi başlayınca devamı geliyor zaten
Hatta benm oda da tekli ama bosverÖylesi de bana zor olur 1 salon 3 yatak odası
Toplamda 3 berjer
4 koltuk odalrda olan bakalm kalın giyincem bu sefer ama yormadan yavaş yavaş ....
Sağol can
Yillikda yazan 30/29 /31 yazıyor onu anlamadım bintek amaKızlar bakın ne buldumbunlardan birinden bir kaç tane çıktı alssm dosyaya koysam ne güzel olur dimi yıllık olandan çıktı alsam 3/4 tane ne güzel olur dimi
Ay sonları galiba küçük geldi göremedim tam alttada biseyler yaziyorYillikda yazan 30/29 /31 yazıyor onu anlamadım bintek ama
Evet ay sonu da cizgileir de az çok anladım ama tam kavrayamadim daha kolay bişi bulmaya çalışıyorm ama bakalmAy sonları galiba küçük geldi göremedim tam alttada biseyler yaziyor
İnşallah yarın sabah gelir ikisideNegoya baktım hala açılmamis bazen gece yarısından sonra açılıyordu ban 12 13 gün olacak kadar ne bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?