Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neler yapmışsin yaaa
Yarın isim çok benimde bu geceden market siparişi vericem öğlen pazara gidicem vs vs ofof
Valla mutfak işini kız uyurken yaptım 2 saatte koştur koştur yazınca baya çıktı yaparken o kadar yaptığımın farkında değildim çocuk odası ve salon kaldı bakalım onları da ne zaman yaparsam bir kaç güne

İyi bile halletmissin kuzum .... Havada soğuk aksi gibi
Bende soğukta iş yapmayi sevmem
Şansıma isteee mecbur yapcam
O bahar havalarinda yapsaydım yine yapmak zorunda kalacaktım ama olsun vardır bı hayr
Antibiyotik var elimde nasılsa hasta olursam ramazan gelmeden içerim artık ama çok yormadan yapcam bu sefer o yüzden belki hafif şekilde atlatirim inşaallah
Odalar yormuyor çok da mutfakda iş çok o yüzden en son yapcam odalar birgunde biter kolaylıkla
Perşembe odalar cuma mutfak şeklinde
Cam tüller vsde olsa küçük olduğu için çabuk bitcek bı tek koltuk silme ve balkon camları oyalar beni

Aynen soğukta iyi olmuyor yaa

Aman dikkat et sıkı giyin valla ben yeni iyileştim bi anda fena grip oldum çabucak atlattım

Koltukları bir gün camları bir gün silersin aynı gün yorucu olur

Aynen soğukta iyi olmuyor yaa

Aman dikkat et sıkı giyin valla ben yeni iyileştim bi anda fena grip oldum çabucak atlattım

Koltukları bir gün camları bir gün silersin aynı gün yorucu olur
Öylesi de bana zor olur 1 salon 3 yatak odası
Toplamda 3 berjer
4 koltuk odalrda olan bakalm kalın giyincem bu sefer ama yormadan yavaş yavaş ....

Kızlar bakın ne buldum bunlardan birinden bir kaç tane çıktı alssm dosyaya koysam ne güzel olur dimi yıllık olandan çıktı alsam 3/4 tane ne güzel olur dimi

Eklentiler

• tumblr_nmx8a2b6MC1u8aynoo1_1280.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 41
  • images (1).webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 42
Ay sonları galiba küçük geldi göremedim tam alttada biseyler yaziyor
Evet ay sonu da cizgileir de az çok anladım ama tam kavrayamadim daha kolay bişi bulmaya çalışıyorm ama bakalm

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-15-00-10-00-46_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2023-03-15-00-09-56-66_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…