Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi mi geceler millet

Ay Negolar 16sında mı gelecekti 15 miydi.
15tir inşallah.
Sanki adam öldürdüler, bu ne cezaymış

Yattım ama her zamanki gibi uykum yok.
Ve her zamanki gibi sabah pişman olacağım
Ramazanda erken yatmaya alışmalı, sonrasında da sürdürmeliyiz inşallah, beyim işe gidiyor zor oluyor adamcığıma.
Ona da acıyorum yani yine de
Azcık buraları, bdv yi okuyayım uykum gelsin

Çok sinir oldum sorma 15 demişti bonus.
Ramazanda erken yatarsam gece iğrenç biri oluyorum bekarkende öyleydi uyuma uyucaksan sahura kalkma diyorlardi

Tubiş kazalara niyetlenmişsin maşallah. Allah bitirmek nasip etsin. En azından niyetlenmişsin
Ben de başlayacağım.
Ama Allah ömür versin nasip etsin de biraz daha zaman geçmesini bekliyorum
Kuzu basladim da büyük bı yanlış yaptigminda farkına varmış bulundum dün gece rabbim affetsin inşaallah
Topik sayesinde kilmaya çabaladım az çok ama çizelge vs daha teşvik eder diye düşündüm
Yazıyla olmadı demin çok uğraştım beceremedim ..
Ne kadar kıldım vs üç aylar topuginde yazılı ama bence sayısız yani sayi değil de
Teşvik diye düşünüyorum
Düzensiz kıldım hep çünkü rabbim affetsin inşaallah

Çok sinir oldum sorma 15 demişti bonus.
Ramazanda erken yatarsam gece iğrenç biri oluyorum bekarkende öyleydi uyuma uyucaksan sahura kalkma diyorlardi

Sorma.. İlk birkaç gün hevesli oluyorum ben de sahura ama sonra pek zor geliyor.
Yatmadan da olmaz be Lora, ezanı bekliyoruz. E zaten çocuklara kalkıyorum.
Perişan olacağım günler gelmekte
Bazen hevese gelip sahura kadar yatmıyım dicem, durcam durcam tam sahura 1 saat kala tatlı bir uyku bastıracak falan.
Bak öyle dengesiz günler yaşıcam göreceksiniz
Ramazanın o başka bir havası var ya, Allah kuvvet verir elbet hepimize.

Namaz ilk kildugim zamanlardan bu yana vitir yanlış kiliyormusum dün öğrendim rabbim affersin
Ben ikinci rekat oturusunda kunut duaları okuyordum
Meğer ucuncu rekat ayaktayken okunuyormus
Ben kunut okuyup kalkıp tekbir getirip Fatiha ve süre okuyp son oturusu yapılıyordum ve kazaları da hep böyle kıldım
Rabbim affetsin inşaallah utanıyorum sizlere söylemeye ama dün gordumde şok oldum doğrusunu

Tüm sesler olay oluyor aşırı sinir yüklü oluyorum çoğunda kulaklıkla yemisligim var
Ay buna sadece emojiyle gülemem bir de yorumla güleceğim

Sen bensin Lora.
Ay ben de ben deeee!!
Sahura kalkan herkese sinir olurdum bekarken de.
Şimdi de eşime.
Yani yemek yiyişlerine oturuşlarına bakışlarına, konuşsalar, konuşmasalar her hallerine içimden acayip uyuz olurdum/olurum
Bu şekilde yaptığım sahurları Allah kabul etsin

Kıyamam. Allah affedicidir
Bilmiyormuşsun.
Daha doğrusu, öyle biliyormuşsun.
Allah büyük, içini ferah tut.
Çabanı niyetini senden iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…