- 13 Ağustos 2020
- 15.579
- 88.289
- 598
- 32
Pinterestten bak canım orda da planlayicilar güzel oluyor.Evet ay sonu da cizgileir de az çok anladım ama tam kavrayamadim daha kolay bişi bulmaya çalışıyorm ama bakalm
İnşallahİnşallah yarın sabah gelir ikiside
Bu nasıl LoraPinterestten bak canım orda da planlayicilar güzel oluyor.
Bu daha açık kullanımı kolaya benziyorBu nasıl Lora
Bunu yarın çıktı alayım bı kaç taneBu daha açık kullanımı kolaya benziyor
Ayın kaç gün olduğuYillikda yazan 30/29 /31 yazıyor onu anlamadım bintek ama
Dur bende bakayım teşvik olur Ramazan programı da vardır belkiBunu yarın çıktı alayım bı kaç tane
Onu anladım da çizgileri nasıl yapcagimi anlamadımAyın kaç gün olduğu
Çok sinir oldum sorma 15 demişti bonus.İyi mi geceler millet
Ay Negolar 16sında mı gelecekti 15 miydi.
15tir inşallah.
Sanki adam öldürdüler, bu ne cezaymış
Yattım ama her zamanki gibi uykum yok.
Ve her zamanki gibi sabah pişman olacağım
Ramazanda erken yatmaya alışmalı, sonrasında da sürdürmeliyiz inşallah, beyim işe gidiyor zor oluyor adamcığıma.
Ona da acıyorum yani yine de
Azcık buraları, bdv yi okuyayım uykum gelsin
Tubiş kazalara niyetlenmişsin maşallah. Allah bitirmek nasip etsin. En azından niyetlenmişsinBu nasıl Lora
Bende uyuyaamam sahurdaÇok sinir oldum sorma 15 demişti bonus.
Ramazanda erken yatarsam gece iğrenç biri oluyorum bekarkende öyleydi uyuma uyucaksan sahura kalkma diyorlardi
Kuzu basladim da büyük bı yanlış yaptigminda farkına varmış bulundum dün geceTubiş kazalara niyetlenmişsin maşallah. Allah bitirmek nasip etsin. En azından niyetlenmişsin
Ben de başlayacağım.
Ama Allah ömür versin nasip etsin de biraz daha zaman geçmesini bekliyorum
Tüm sesler olay oluyor aşırı sinir yüklü oluyorum çoğunda kulaklıkla yemisligim varBende uyuyaamam sahurdaSabah ne uyursam artık ...
Tüm sesler olay oluyor aşırı sinir yüklü oluyorum çoğunda kulaklıkla yemisligim var
Çok sinir oldum sorma 15 demişti bonus.
Ramazanda erken yatarsam gece iğrenç biri oluyorum bekarkende öyleydi uyuma uyucaksan sahura kalkma diyorlardi
Ay buna sadece emojiyle gülemem bir de yorumla güleceğimTüm sesler olay oluyor aşırı sinir yüklü oluyorum çoğunda kulaklıkla yemisligim var
Kıyamam. Allah affedicidirNamaz ilk kildugim zamanlardan bu yana vitir yanlış kiliyormusum dün öğrendim rabbim affersin
Ben ikinci rekat oturusunda kunut duaları okuyordum
Meğer ucuncu rekat ayaktayken okunuyormus
Ben kunut okuyup kalkıp tekbir getirip Fatiha ve süre okuyp son oturusu yapılıyordum ve kazaları da hep böyle kıldım
Rabbim affetsin inşaallahutanıyorum sizlere söylemeye ama dün gordumde şok oldum doğrusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?