- 13 Ağustos 2020
- 15.579
- 88.312
- 598
- 32
O muhakkak perişanlik olacak
Sorma.. İlk birkaç gün hevesli oluyorum ben de sahura ama sonra pek zor geliyor.
Yatmadan da olmaz be Lora, ezanı bekliyoruz. E zaten çocuklara kalkıyorum.
Perişan olacağım günler gelmekte
Bazen hevese gelip sahura kadar yatmıyım dicem, durcam durcam tam sahura 1 saat kala tatlı bir uyku bastıracak falan.
Bak öyle dengesiz günler yaşıcam göreceksiniz
Ramazanın o başka bir havası var ya, Allah kuvvet verir elbet hepimize.
Mesela ocak ayının 1.kutucuğuna o gün 5 vakitin kazasını kıldın ya 5 çizgi atacaksın o gün tamamlanmış olacak yani. 31 güne kadar böyle olacakOnu anladım da çizgileri nasıl yapcagimi anlamadım
Bende hiç uyumam senelerdir sahura kadar. Bu sene ne yapcam bilmiyorum kız sabahın köründe hortluyorÇok sinir oldum sorma 15 demişti bonus.
Ramazanda erken yatarsam gece iğrenç biri oluyorum bekarkende öyleydi uyuma uyucaksan sahura kalkma diyorlardi
Akşamdan pazarlık edecekler beni de kaldır diye. Kaldıracaz kalkamıcaklar, sofrada uyuklayacaklar falanO muhakkak perişanlik olacak
Kalkmaya çalışan çocuklar olacak inatla bende tutucam dicekler falan. Amin o atmosferi özlüyoruz sonra da tatlı yorgunluk
Sen bebeklisin, uyucan mecburBende hiç uyumam senelerdir sahura kadar. Bu sene ne yapcam bilmiyorum kız sabahın köründe hortluyor
Oooo yine cektiricez deseneAy buna sadece emojiyle gülemem bir de yorumla güleceğim
Sen bensin Lora.
Ay ben de ben deeee!!
Sahura kalkan herkese sinir olurdum bekarken de.
Şimdi de eşime.
Yani yemek yiyişlerine oturuşlarına bakışlarına, konuşsalar, konuşmasalar her hallerine içimden acayip uyuz olurdum/olurum
Bu şekilde yaptığım sahurları Allah kabul etsin
Uyuyunca da kalkamam bence yaSen bebeklisin, uyucan mecbur
Gündüz uyursun bazen bebiş uyuyunca.
Herkeste farklı telaş ne güzel
AhahaOooo yine cektiricez deseneabim gece cadısı der hep gündüz neşeli pamuk gibi gece Allah'ın cezası. Çatal tabağa değse tüylerim diken diken oluyor neyse Allah sabır versin etraftakilere
Fazlaca yorulabilirsin evet kalkamama daha muhtemelUyuyunca da kalkamam bence ya
Beni tek zorlayacak kızın mamasını ek gıdasının tadına bakıyorum ya kesin kazalar olacak alışana kadar
Uyuyunca da kalkamam bence ya
Beni tek zorlayacak kızın mamasını ek gıdasının tadına bakıyorum ya kesin kazalar olacak alışana kadar
En iyisi uyumamakFazlaca yorulabilirsin evet kalkamama daha muhtemel
Yengen kendine niye bunu demişAhaha
Ben normalde de sabahları suratsız olurum.
Bana da yengem derdi ki
"bu ne surat, akşam benle mi yattın"
Ne alakaysa
Hadi bu yıl törpüleyelim inşallah bu huyu
Bakalım göreceğuk.
Geçen yıl Keloğlan izlemiştim oyaliyordu beniEn iyisi uyumamak
Buluruz elbet başlar bi şeylerGeçen yıl Keloğlan izlemiştim oyaliyordu benibu yıl da bişey bulmak lazım
Yengen kendine niye bunu demiş
Annemde hasımın ile mi yattin der rezil bir durum demek ki mecburlukta varsa ay gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?