Düzenli Evimiz & Hayatımız

O muhakkak perişanlik olacak
Kalkmaya çalışan çocuklar olacak inatla bende tutucam dicekler falan. Amin o atmosferi özlüyoruz sonra da tatlı yorgunluk

Çok sinir oldum sorma 15 demişti bonus.
Ramazanda erken yatarsam gece iğrenç biri oluyorum bekarkende öyleydi uyuma uyucaksan sahura kalkma diyorlardi
Bende hiç uyumam senelerdir sahura kadar. Bu sene ne yapcam bilmiyorum kız sabahın köründe hortluyor

O muhakkak perişanlik olacak
Kalkmaya çalışan çocuklar olacak inatla bende tutucam dicekler falan. Amin o atmosferi özlüyoruz sonra da tatlı yorgunluk
Akşamdan pazarlık edecekler beni de kaldır diye. Kaldıracaz kalkamıcaklar, sofrada uyuklayacaklar falan

Gelsin bakalım Ramazan

Oooo yine cektiricez desene abim gece cadısı der hep gündüz neşeli pamuk gibi gece Allah'ın cezası. Çatal tabağa değse tüylerim diken diken oluyor neyse Allah sabır versin etraftakilere

Sen bebeklisin, uyucan mecbur

Gündüz uyursun bazen bebiş uyuyunca.
Herkeste farklı telaş ne güzel
Uyuyunca da kalkamam bence ya

Beni tek zorlayacak kızın mamasını ek gıdasının tadına bakıyorum ya kesin kazalar olacak alışana kadar

Oooo yine cektiricez desene abim gece cadısı der hep gündüz neşeli pamuk gibi gece Allah'ın cezası. Çatal tabağa değse tüylerim diken diken oluyor neyse Allah sabır versin etraftakilere
Ahaha
Ben normalde de sabahları suratsız olurum.
Bana da yengem derdi ki
"bu ne surat, akşam benle mi yattın"
Ne alakaysa

Hadi bu yıl törpüleyelim inşallah bu huyu
Bakalım göreceğuk.

Ahaha
Ben normalde de sabahları suratsız olurum.
Bana da yengem derdi ki
"bu ne surat, akşam benle mi yattın"
Ne alakaysa

Hadi bu yıl törpüleyelim inşallah bu huyu
Bakalım göreceğuk.
Yengen kendine niye bunu demiş
Annemde hasımın ile mi yattin der rezil bir durum demek ki mecburlukta varsa ay gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…