- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Mekanın sahibi geri geldi..Hoşbuldum
Allaha havale ediyorum o kadar.
Ben kaçırmışım o zamanAşkolsun, sen kaçırdın demekkisi, listelerce yazdı da yazdı hatırlasana, dip köşe alttan üstten donattı evi barkı.
Nasıl unutursun, beni beni TeyonuBen hatırlayamıyorum öyle miydi?
Aşkolsun, sen kaçırdın demekkisi, listelerce yazdı da yazdı hatırlasana, dip köşe alttan üstten donattı evi barkı.
ÖzürNasıl unutursun, beni beni Teyonu
Aklıma gelen tek cümle koltukta boylu boyuna uzandım olduNego yokken ben bir temizlik yaptım, bir temizlik yaptım değil mi
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versinSağlık sorunlarım var çok aktif olamayacağım iyi hissedersem yazarım. Allaha emanet olun
Bak bak neleri hatırlıyorAklıma gelen tek cümle koltukta boylu boyuna uzandım oldu
Geçmiş olsun yan etkilerine baksana belkide o yaptıÇok kötü bi baş dönmesi yaşadım kızlar baygınlık hissi geçirdim.
İyi ki eşim evde sağolsun yardım eder.
Kan ilacımı içtim o mu çarptı bilemiyorum
Geçmiş olsunSağlık sorunlarım var çok aktif olamayacağım iyi hissedersem yazarım. Allaha emanet olun
Pes ki ne pes yaniii.Herkese merhabalar. Normalde banlanma senebi mesajla bildirilir bildiren bir mesaj yok!
Herkes merak etmiş bu konuda yaptığımız geyikten ban yedik bunu gayet net biliyorum. Benim konumu okuyup okuyup her mesajımı şikayet eden her haltı kendine mal eden şahıs ve yandaşı o kadar önemsemeyin kendinizi. Böyle kaçak dövüşmeyin gelin yazın bu kadar zorunuza gidiyorsa!
Geçmiş olsun canım, acil şifalar kendine iyi bak lütfen en kısa süredede toparla olur muSağlık sorunlarım var çok aktif olamayacağım iyi hissedersem yazarım. Allaha emanet olun
Geçmiş olsun negomSağlık sorunlarım var çok aktif olamayacağım iyi hissedersem yazarım. Allaha emanet olun
tamda hoşgeldin dicektimSağlık sorunlarım var çok aktif olamayacağım iyi hissedersem yazarım. Allaha emanet olun
Sağol canım bakarım aklımda ama ağırlık çöktü sonra uyudum çocuklardan rahat uyuyamadım ama biraz olsun iyi geldi.Geçmiş olsun yan etkilerine baksana belkide o yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?