- 1 Aralık 2021
- 14.830
- 53.927
- 548
- 35
Yooo temizlik yapalım hem titiz hem eğlenceli olunca şikayet edilme sebebi oluyor hebimizi (masumlar apartmanı )safiye gibi düşünüyorlar sanırım
Ahajaja naneeYooo temizlik yapalım hem titiz hem eğlenceli olunca şikayet edilme sebebi oluyor hebimizi safiye gibi düşünüyorlar sanırım
Hoşgeldin başkanHerkese merhabalar. Normalde banlanma senebi mesajla bildirilir bildiren bir mesaj yok!
Herkes merak etmiş bu konuda yaptığımız geyikten ban yedik bunu gayet net biliyorum. Benim konumu okuyup okuyup her mesajımı şikayet eden her haltı kendine mal eden şahıs ve yandaşı o kadar önemsemeyin kendinizi. Böyle kaçak dövüşmeyin gelin yazın bu kadar zorunuza gidiyorsa!
Yazarım hay hay. Allaha havale ettim bütün haksızlıkları en güzel adalet sağlayıcıyaNego hoşgeldin
Kimden neyden bahsediyorsun ben anlamıyorum ama birileri haksız yere seninle uğraşıyorsa yönetime bildirsene. Bu ne iştir.
İnsanların anonim takıldığı bir İnternet sitesinde bu kadar düşmanlık fazla.
Kim kimi gerçekten bilebilir ki.
Burada da geyik yapıyoruz, o da mı ban sebebi acaba.
Hiç mi gülmeyelim
Neyse. Hoşgeldin.
Bi ara özelden yaz kim bu enteresan insanlar.
Bilelim de beri duralım
Yaz yaz, sana özel msj atılmıyor, sen bana atYazarım hay hay. Allaha havale ettim bütün haksızlıkları en güzel adalet sağlayıcıya
Hoşbuldum
Kapalı evet tuhaf mesaj atanlar oluyorYaz yaz, sana özel msj atılmıyor, sen bana at
Nasıl birilerini düzenli olarak şikayet etmek için fırsat bekliyorlar anlamıyorum bu nasıl nefret dolu bir kalp anlamıyorumYazarım hay hay. Allaha havale ettim bütün haksızlıkları en güzel adalet sağlayıcıya
Hoşbuldum
Bilmemek dinimizde mazarettir Tubiş kendine çok yüklenme.Uyku ve unutmak da öyle.Namaz ilk kildugim zamanlardan bu yana vitir yanlış kiliyormusum dün öğrendim rabbim affersin
Ben ikinci rekat oturusunda kunut duaları okuyordum
Meğer ucuncu rekat ayaktayken okunuyormus
Ben kunut okuyup kalkıp tekbir getirip Fatiha ve süre okuyp son oturusu yapılıyordum ve kazaları da hep böyle kıldım
Rabbim affetsin inşaallahutanıyorum sizlere söylemeye ama dün gordumde şok oldum doğrusunu
Bak heleee uyanığa bakNego yokken ben bir temizlik yaptım, bir temizlik yaptım değil mi
Hoşgeldin başkan
HoşbuldumNasıl birilerini düzenli olarak şikayet etmek için fırsat bekliyorlar anlamıyorum bu nasıl nefret dolu bir kalp anlamıyorum
Umarım penyezcim biz niyetimizi temiz tutalımNego Ne yazayım bilemedim. ama bu sitede ne geyikler yapıyorlar görüyoruz. Kendileri kimse, ben bilemiyorum. gizli gizli takip ile olmaz. Kaçak dövüş ile şikayet de olmaz.
Sen yokken dua sayfaların da hep ziyaretçiler ile doluydu özellikle baktım hep. Belkide bir hayra vesile olmuşsundur canim.. Bir gün o kişiler ile hatimler okuruz. Az önce çektim eklediğim fotoyu, çoğu zaman 15 ziyaretçi vardı hep.
Eki Görüntüle 3218148
Hoşbuldum teyocum
Duygular karşılıklı bende seviyorum seniUmarım penyezcim biz niyetimizi temiz tutalım
İyi ki denk gelmişiz seviyorum seni
Ben hatırlayamıyorum öyle miydi?Nego yokken ben bir temizlik yaptım, bir temizlik yaptım değil mi
Aşkolsun, sen kaçırdın demekkisi, listelerce yazdı da yazdı hatırlasana, dip köşe alttan üstten donattı evi barkı.Ben hatırlayamıyorum öyle miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?