- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Canım çok geçmiş olsun aceleden yazamadım şans nasılsın iyimisin simdiSağol canım bakarım aklımda ama ağırlık çöktü sonra uyudum çocuklardan rahat uyuyamadım ama biraz olsun iyi geldi.
Amiiin iki video izledim napiyorlar o insanlar yaKuraklıktan korkarken yağmurlar felaketle yağdı.
Kalbim dayanmıyor artık, felaket üstüne felaket. Allah selamete çıkarsın ülkemizi.
Doğum sancısı çeken bir kadın misali, bu acıların sonu ferahlık olsun inşallah yaa.
Valla çok üzgünüm.
Dua edelim bol bol.
Aynen öyle rabbim yardımcilari olsun çok üzüldüm gördüğümden beriKuraklıktan korkarken yağmurlar felaketle yağdı.
Kalbim dayanmıyor artık, felaket üstüne felaket. Allah selamete çıkarsın ülkemizi.
Doğum sancısı çeken bir kadın misali, bu acıların sonu ferahlık olsun inşallah yaa.
Valla çok üzgünüm.
Dua edelim bol bol.
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım, acil şifalar kendine iyi bak lütfen en kısa süredede toparla olur mu
Geçmiş olsun, Allah şifa versin
Geçmiş olsun negom
Teşekkür sağolun amintamda hoşgeldin dicektim
Geçmiş olsun canim.insallah çok ciddi birşey yoktur.
Biz yine buralardayiz
Ah evet yaa, Balıklı GölAmiiin iki video izledim napiyorlar o insanlar yabalıklı göl taşmış Rabbim beterinden korusun
İyiyim canım sağolasınCanım çok geçmiş olsun aceleden yazamadım şans nasılsın iyimisin simdi
Ya tam da şimdi gördüm aşırı sinirliyim konteyner da 4 kişili yakalanmış biri vefat etmiş sanırım sele kapılarak.Ah evet yaa, Balıklı Göl
3-4 yıl önce Doğudaki bazı illeri gezmeye geldim, her yeri ne kadar da beğenmiş sevmiştim.
Şimdi oraları deprem vurdu sel vurdu.
İnsanlar bitti, yitti,içleri yandı...
Biz buradan kahrolduk onlar birebir yaşıyor.
Valla çok üzülüyorum.
Napıyorlar
İnşallah bu günler geçsin en iyi şeyler onlara nasip olsun.
Geçmiş olsun Nego Allah şifa versin.Sağlık sorunlarım var çok aktif olamayacağım iyi hissedersem yazarım. Allaha emanet olun
Haklısın...Ya tam da şimdi gördüm aşırı sinirliyim konteyner da 4 kişili yakalanmış biri vefat etmiş sanırım sele kapılarak.
Çok kötü gözüküyor şehir felaket bi halde.
Çadırları hep su basmış bu insanlar bunu hak etmiyor ya.
Dere yatağına kurulmuş çadırlar söylenecek çok şey var da benim aklım almıyor.
Bize de yakın bi dere yatağı var çok yağınca insan korkuyor bunu nasıl hesap etmezler.
Bu insanlara çok üzüldüm.
Haklısın Pinhan elden ne gelir ki duadan başka çok üzülüyorum ya küçük bebeğim var çocuklar bebekler aklıma geliyor.Haklısın...
Ama şuan o söylenecek şeyler falan bir yana ben derin bir üzüntü hissediyorum.
Söylenen söylensin, hesaplar varsa sorulsun, oydu buydu şuydu bunlar beni yoruyor.
Şuanda orada mağduriyet var ve bu kilometrelerce uzakta bizleri de kahrediyor işte.
Duadan başka elden gelen birşey yok
Rabbim afetinden korusun içim parçalanıyor gördükçeKuraklıktan korkarken yağmurlar felaketle yağdı.
Valla çok üzgünüm.
Dua edelim bol bol.
Hoşbuldum tinim
Hoşbuldum golgecimNego hoşgeldin, geçmiş olsun. Sırf sen geleceksin diye girdim bugün yoksa işim çok akşama misafir var. Sana bi hoşgeldin demek için uğradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?