HoşbuldumNegocum hoş geldin.
İşten yeni eve geldim, yemek peşindeyim, ama geri dönüşünün şerefine ilk fırsatta bir kapıyı parlatacağım.
Bizde birkaç ay çekmiyor ki valideceğim gelmesinDüşünsenize her hafta birinizin evini denetlemeye geliyormuşum
Ben anlamam yine silseydinBi camlar kirli şu an onu da yağmur ettiben temizlemiştim
Sana ne hacet diyorsun yaniBizde birkaç ay çekmiyor ki valideceğim gelmesin
Bayılırım sümbüle, hele ki mor
Sağol canımGeçmiş olsun loramm ne kursuna gidiyorsun. Yazdıysan kaçırmışım
Rujda sür yav allık falanBaşıma iş açtılar umreden gelen sürmeyi sürerim yeter ha darlandım
Haber verir misin gelirkenDüşünsenize her hafta birinizin evini denetlemeye geliyormuşum
Hayırlısı Hemsirecik, "Ol deyince olduranın" vardır bir bildiği, inşallah en hayırlı zamanda gönlüne göre olsun.Günaydın kizlardun asilama icin gittigimiz dr, tup bebek dışında sansimizin dusuk olduğunu söyledi. Maalesef tek tupum tamamen kapalı. Beklemiyordum boyle bir şeyi cok kotu hissediyorum. Sanki hayatim hep negatifliklerle dolu gibi geliyor artık
Yoooo sürpriz yaparımSağol canımOsmanlıca bugün ilkti de hicbisey anlamadım çocuklar yanımdaydı
Rujda sür yav allık falan
Haber verir misin gelirken
sağolasın canım benim
aman ne güzel meslek bazen gidip doğum hanenin önünde oturup gelen giden bebeleri seveyim derim garip bir fantezi ama ben yeni doğmuş bebeleri çok severimEbe hemşireyim efserişkomm
Gündüz bir bakındım da ablaa Malatyamız çok sessiz kalmış
Yağmur mübarek nasıl yağmış valla perişan haldeler ablam
En içten tenkyularımla bilmukabele
Yeni yaşın sanra bir sera getirsinEn içten tenkyularımla bilmukabele
Bonus
İyi ki doğdun Bonus
İyi ki doğdun Bonus
İyi ki doğdun iyi ki doğdun
Mutlu yıllar sana
Ailenle sevdiklerinle sağlıkla huzurla nice senelere Bonuscan
Neşen eksik olmasın
Aminnn ablaamm teşekkür ederimmmmaman ne güzel meslek bazen gidip doğum hanenin önünde oturup gelen giden bebeleri seveyim derim garip bir fantezi ama ben yeni doğmuş bebeleri çok severimRabbim hayırla sağlıkla mesleğini yapmayı nasip ettsin kuzum hayırlı uğurlu kazançların olsun
Öyleymiş kuzumbazen şu sıcak içerde oturmaktan küçük şeylere şikayet etmekten utanır mı insan utanıyormuş kalbim orda yar ve yardımcıları olsun inşalsah
Bende çok severim bebekleriaman ne güzel meslek bazen gidip doğum hanenin önünde oturup gelen giden bebeleri seveyim derim garip bir fantezi ama ben yeni doğmuş bebeleri çok severimRabbim hayırla sağlıkla mesleğini yapmayı nasip ettsin kuzum hayırlı uğurlu kazançların olsun
Öyleymiş kuzumbazen şu sıcak içerde oturmaktan küçük şeylere şikayet etmekten utanır mı insan utanıyormuş kalbim orda yar ve yardımcıları olsun inşalsah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?