Pinhan ama o sen bilinnnOy efserim teşekkür ederim canım
Allah yardımcın olsun canım.Hemen içini karartma yine de olasılık var şükürler olsun.Hic beklemiyordum bonusum ondan etkilendim sanırım. Tup bebek tedavisi cok ağır ve ben hic hazir hissetmiyorum kendimi
Yakınlarda kimseninde olması böyle gidip kapısında bekleyip sevelim diyeceğimiz zaten birde araya pandemi girdi korkudan göz ucuyla bakamadık gittikBende çok severim bebekleri
Ah evet doya doya sevemiyoruz artık kaç yıldır uzaktan uzaktanYakınlarda kimseninde olması böyle gidip kapısında bekleyip sevelim diyeceğimiz zaten birde araya pandemi girdi korkudan göz ucuyla bakamadık gittik
Mum pöflemekten hatlar karıştıPinhan ama o sen bilinnn
Bir kutlamalar bir coşkular 40 olunca havai fişek patlatırız artıkMum pöflemekten hatlar karıştı
Tüm sevme hakkımız torunalaramı kaldı dersinAh evet doya doya sevemiyoruz artık kaç yıldır uzaktan uzaktan
Bak bunu bilmiyordumAşılama ile tüpün bütğn aşamaları, ilaçları neredeyse aynı canım. Tek fark yumurta toplama. Bugün Kü aklım olsa 2 aşılama yı hiç yaptıramazdım
Bir tane daha mı doğursamTüm sevme hakkımız torunalaramı kaldı dersin
Eben olurum negoşummmmBir tane daha mı doğursam
1 mumdur 2 mumdur 3 mumdur 40 kadar pöflemedek yorulurBir kutlamalar bir coşkular 40 olunca havai fişek patlatırız artık
Ne güzel olurduEben olurum negoşummmm
Bak ya ben 40 ım yaşlı mıyım puh1 mumdur 2 mumdur 3 mumdur 40 kadar pöflemedek yorulurmalum yaşta var şimdi havayi fişek aşar erkenden uyur kaldırımayabilir
Yooo yo yo sevdirmem ben ne pimpirikliyim bilmiyorsun dokunanı yakarımKapıda bekliyoruz
Gelmişler yanı başımaBak ya ben 40 ım yaşlı mıyım puh
Tüm açlığımı giderme peşindeyim gerekirse ağzımı çamaşır suyula çarkalarımYooo yo yo sevdirmem ben ne pimpirikliyim bilmiyorsun dokunanı yakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?