- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Allah şifa versin.Sağol canım
Gribim hafta sonundan beri, boğazlarım iltihaplı, doktor antibiyotik başladı ama çok inatçı meret kaç gündür süründürüyor beni
Olağan haline bırak oğlan 2 buçuk yaşına kadar bırak biberonu kaşık maması ile beslendi kasenin çeyreği midesine gitmişliği olmamıştır boyu 180 geçti.kele paça ne varsa yiyor maşşallah mübarekBenim sıpa da kesin seçici olcak
99depreminde ben ilkokulu yeni bitirmistimBen de fay yok diye biliyorum Mersin'de Adana da öyle değil.İki önemli fay var Ecemiş fay zonu,Savrun fay.Ceyhandan geçiyor, Saimbeyli, Tufanbeyli, Yumurtalık ben de anlamadım heryer fay hattı.Ama ben ilkokuldayken turuncumsuydu çok riskli bir bölge değildi diye geçerdi hep.
99 depremini hatırlıyorum 5 yaşındaydım dışarda bahçede çadır kurduk kendi imkanlarımızla uyuduk bi süre.
Bugünler de kolon güçlendirme yapıyorlar bizim akrabalar.Direkt yıkım kararı alanda var benim sokakta bi geçerken soracağım üzgünlermiş durum yok tabi tekrardan yapmak için.Ne olacak bilmiyorum ev de yok kiralık şuan hiç görmüyorum.
Sagol bitanem
Cok gecmis olsun canimGünaydın güzel kadınlar
Hala hastayım toparlanmıyor bir türlü, akşam iş yapmadım, hafif atıştırıp ilaçlarımı alıp yattım, Rabbime şükürler olsun depremin olduğu günden beri ilk kez hiç uyanmadan uyudum dün gece. Eşim gececiydi şu sıralar eve dönecek sanırım, sabah yatakları topladım, çöpleri çıkardım, birazda kızımla ilgilendim o kadar. İşteyim şimdi, hayırlı Cumalar hepinize, bereketli, mutlu, güzel bir gün olsun inşallah
Naci Görür Adana ya gelmiş bu sabah izledim.99depreminde ben ilkokulu yeni bitirmistim
Bizde aylarca cadirda yatmistik
Adana cukurova oldugu icin zaten yeri iyi degil .adana mersin tetikte dedi simdi tvde.
Allah'a emanet artik
Geçmiş olsun canım ülke komple sallanıyor artık. Allah sonumuzu hayır etsin.Gunaydin hayırlı cumalar kizlar
Esim geceye döndü yine vardiyasi.
Herkes lüzumdan fazla konuşur oldu bu süreçte. Sürekli korku pompalama insanları tedirgin etme hali. Artık cidden yeter böyle yaşanır mı ha oldu ha olacak diye diye. Kimsede psikoloji kalmadı. Biri olacak der biri olmayacak der fenalık geldi bunlardan.Naci Görür Adana ya gelmiş bu sabah izledim.
O tedbirler sonuna kadar alınmalı diyor.
Soyadı Pampal bi prof.var o da yüksek bi deprem beklenmiyor dedi.
Hasarlı binalara girilmemesi gerektiğini de söyledi.
Bu deprem ne zaman olur bilinmez Adanalilar rahat olsun dedi.
Öyle cidden ama çabuk unutulmasın diye mi böyle yapılıyor.Herkes lüzumdan fazla konuşur oldu bu süreçte. Sürekli korku pompalama insanları tedirgin etme hali. Artık cidden yeter böyle yaşanır mı ha oldu ha olacak diye diye. Kimsede psikoloji kalmadı. Biri olacak der biri olmayacak der fenalık geldi bunlardan.
Bunun İstanbulu Ankarası kalmadı ki artık her yer riskli.Öyle cidden ama çabuk unutulmasın diye mi böyle yapılıyor.Muhtemelen öyledir.
Böyle de yaşanmaz çünkü bizlerin elinden gelen bir şey yok.Halk tedirgin olursa ne olur ki.
Ha bunu isteyeceksin bir birey olarak belediyeden devletten öncelik bu olmalı.
İstanbuldakileri düşünemiyorum bile Bonus oradaydı değil mi?
Hergün konuşuluyor psikoloji kalmadı.
Amin canim .Geçmiş olsun canım ülke komple sallanıyor artık. Allah sonumuzu hayır etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?