- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Allah razi olsun canimHemşirem
Öyle kendimi eksik hissettim demeler falan hiç olmaaaz.
İlk sıcağıyla her türlü düşünce üşüşmüştür zihnine. Ama aklı selim düşününce sen de anlayacaksın ve şükredeceksin en azından bir yolu var
Benzer yolları tecrübe ettim, seni çok iyi anlıyorum.
Duacınızım
İyi olacak inşallah
Her isteyen arkadaşıma duacıyım
Zaman iyi gelirAllah razi olsun canimcok farklı duygular icerisindeyim, zamanla durulurum inşallah Allah büyüktür
Şu an durumların çok normal eksik değilsin değiliz hattaAllah razi olsun canimcok farklı duygular icerisindeyim, zamanla durulurum inşallah Allah büyüktür
Hiç belli olmaz alışır zamanla inş.Benim sıpa da kesin seçici olcak
Gördüm kuzum hissetmemişsinizdir inş.diye düşündüm ama hissetmişsiniz.Ay kizlar tam uykuya yeni dalmistim yatak bi sallandi.hepimiz salonda toplandık .akdenizde 4.9 olmus.
Geri yattik bi daha sallanmaz insallah
Tubisim dua olarak her zaman yanındayım kuzum.Bugün de oruç açarken hepinize ve abime ettim kabul olacağı gün var biliyorum inş.Şu an durumların çok normal eksik değilsin değiliz hatta
İnann sadecr zaman 10 yıldır çabalayan biri olarak ve 2 aşılama ve ilk tüp bebek negatif biriyim biliyosunuz
Gerçekten en baştaki duygularım asla yok
Şunu soleyim ek olarak yeni evliyken ooooo neler yaşadım ne depresyonlar vs ama sonradan alışıyorsun
Gecicek ve güzel haberlerle geleceksin hayirlisysa değilse de Rabbim hayırlı yazılar yazıcak güzel kalpli hemşirem
Ben artık olaya olursa olsun olmazsa olmaz gözüyle bakıyorum sanırım
Hani yazın başladığımda ne olur bilemem ki aşılamada bile umut yokdu ben umutlanmistim
Tüp bebek keza öyle günlükler video vs.
Ama şimdi bi kez daha denerim sonrası büyük ihtimalle denemem artık takdirinde yokmuş deyip yaşarım aynrn hayatımi
Ki ben çocukluğumdan beri çocuk aşkı ile yanıp tutuşan biriyim meslek lisesine sırf öğretmen olmak için gittim stajds öğretmen dediler içim eridi halaa öğretmenler günü hediyem duruyordur ,17 senedir kırılmayan tek esyam
Hala unutmam öğrencilerimj merak ederim neredeler ne haldelrr vs içimden hep geçer
Hayalim hep 3/4 çocuk sahibi olmakdi
Ama hayırlısı demeyi öğreniyorum yaş aldıkca sanırım yüksek ihtimalle son denemem olcak
Hem manevi hem maddi çok yorucu maddiyati hiç mi hiç düşünmuyorum destekcim çok ailem ful destek
Ama eşim ,40 ben ,33 haliyle biraz bosvermislkte oluyor alışıyorsun sanırım . diyebilirsiniz bu kadar mı çocuk sevgin cokda istemiyorsun zaten diye ama öyle değil
Hemsirem iç dokus gibi oldu amacım aynı yollardayiz biraz destekdi umarım uzup yormamisimdir seni
Parkları unuttum bile hocamAaa sizin orada ertelendi demek. Bizler devam ettik aynı şekilde. Oruca kalmasa iyiydi ama vardır bi hayır bunda da. Derslerin sınav zamanı olması daha iyi olur
Geçmiş olsunO1deren87
Uyku fırsatı gelse de ben uyumayıp ya film ya dizi yada internette takıldığım çok olmuştur, çocuklar uyuduktan sonra en sevdiğim vakit gece yarısı.Valla teneffüscüm yatacak fırsat bulmuşken köşe koltuğu, sediri, kanepeyi aramıcaksın artık. Her nere olursa
Ben şu felsefeyi benimsedim :
Oturabiliyorsan ayakta durma
Yatabiliyorsan oturma
Uyuyabileceksen uyanık durma
Geçmiş olsun canım heryer sallanıyor Allah'a emanet olun. Alisicaz artık sanırımSagol canim
Yaa bugün bari tosun paşa gibi ayaklarını uzatsaydin yastık koysalardiE noldu ben yine çay verdim durdum
Evet canim.kendi kedime diyorum birazdan bide artcisi olurGeçmiş olsun canım heryer sallanıyor Allah'a emanet olun. Alisicaz artık sanırım
Yüreğini ferah tut dua edelim bol bol.Evet canim.kendi kedime diyorum birazdan bide artcisi olur
Ben de fay yok diye biliyorum Mersin'de Adana da öyle değil.İki önemli fay var Ecemiş fay zonu,Savrun fay.Ceyhandan geçiyor, Saimbeyli, Tufanbeyli, Yumurtalık ben de anlamadım heryer fay hattı.Ama ben ilkokuldayken turuncumsuydu çok riskli bir bölge değildi diye geçerdi hep.Mersin deprem bölgesi degil diyip durdular.
Burada sallandi iyimi.
Yok ya nerden ne gelecegi belli degil
Aynen kuzum Allah razı olsunTubisim dua olarak her zaman yanındayım kuzum.Bugün de oruç açarken hepinize ve abime ettim kabul olacağı gün var biliyorum inş.
Ümit var olmalıyız ümitsizlik bize yakışmaz.
Türkiye deprem ülkesi deren keşke bizleri çok iyi alıştırsalardı.Binalar da öyle yapılsaydı şuan mesela sen korkmadan uyurdun yine.Evet canim.kendi kedime diyorum birazdan bide artcisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?