Düzenli Evimiz & Hayatımız

Uyku fırsatı gelse de ben uyumayıp ya film ya dizi yada internette takıldığım çok olmuştur, çocuklar uyuduktan sonra en sevdiğim vakit gece yarısı.
İnsan biraz da çocuksuz oturmak istiyor değil mi?
Allahtan benim çocuklar çok erken uyur. O bakımdan şanslıyım.
Ha sabah da erken uyanırlar ama olsun ben gece el ayak çekilince kafa dinlemeyi severim.

İnşallah sever. Yani bi gün severek yediğini bi daha sevmeyebiliyor. Hiç vazgeçmediği yoğurt çorbası ve yumurta onları hep güzel yiyor

Kahvaltıya pişi kızarttım. Beslenme çantasını hazırladım. Çıkan bulaşıkları yıkadım.
Evi havalandırdım.
Az dağınıklık vardı topladım.
Yatakları düzelttim.
Çamaşır makinesini boş çalıştırdım.
Çamaşır katladım, sökük diktim.

Günaydın hayırlı cumalar Ben dün birkaç iş yaptım da onları bir yazayım yapmışken
❄kahvalti hazirladim
❄mutfagi topladim,kirlileri makinaya yerleştirip calistirdim
❄ankastre ve tezgahi ayrıntılı temizledim
❄evi süpürdüm
❄wc leri yikadim
❄bir makine camasir yikatip astim
❄yikanmis nevresimleri katladim yerlestirdim
❄aksam yemegini yaptim
❄bulasik makinasindaki temizleri yerlestirdim
❄yemekten sonra mutfagi toparladim

Günaydın güzel kadınlar

Hala hastayım toparlanmıyor bir türlü, akşam iş yapmadım, hafif atıştırıp ilaçlarımı alıp yattım, Rabbime şükürler olsun depremin olduğu günden beri ilk kez hiç uyanmadan uyudum dün gece. Eşim gececiydi şu sıralar eve dönecek sanırım, sabah yatakları topladım, çöpleri çıkardım, birazda kızımla ilgilendim o kadar. İşteyim şimdi, hayırlı Cumalar hepinize, bereketli, mutlu, güzel bir gün olsun inşallah

Geçmiş olsun neyin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…