Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hmm anladım cnm nedyelim haksizlk eden bulut elbet jesim
Kim haksız yere şikayet ettiyse .... .
Tahmin ediyordum ki dışardan okuduğunu
Pinhan Cigim demis ya bi ara ziyaretcilere sövmeyelim nego ve jes disardan okuyordur diye ben kahkaha attim o an ben fulll okudum sizi

Teşekkürler efendim
O senin kalbinin güzelliği.
Ben de çok takip edemedim olan biteni ama buralarda yokluğun hissedildi.

Ne olup bittiğini pek anlamadım açıkçası
Bu konuda yazılanları kimin ne niyetle okuduğunu bilmiyoruz ki

Güzel bir güne uyanmak dileği ile iyi geceler

Pinhan Cigim demis ya bi ara ziyaretcilere sövmeyelim nego ve jes disardan okuyordur diye ben kahkaha attim o an ben fulll okudum sizi
JES hoşgeldin canımm
Okuyabildiğinizi bilmiyordum ne olduğunu da pek anlayamadım ama yokluğun belli ettiriyor.Buranın neşesisin.
Ben acaba bebiş mi hasta bu yüzden mi canı sıkkın da dönmedi diye düşündüm hatta.

Ben geldiiiiiiim
Hoşgeldinnnnn jesikommmm özleştik gel bi sarılıp öpüşelim

nasılsınız bebişin nasıl. Bizler okuduğun gibiyiz devamkeee iş güç aynı.

Çok uzun ban aldınız hemde sebep gösterilmeden Nego ALLAH havale etti malamatları sende öyle yap jesim

Hosbuldum canim ben okuyodum valla geceleri bebemi pispislarken negocugumu bilmiyorum sanmam o yoğun benim gibi boş gezenin boş kalfasi mi
Ben banlandim yavrum hiç açılmadı ki kendim gidecek olsam da habersiz gitmezdim.

Kız banlandı ya banı açılmadı niye dönmesin üyelik iptali yapsa neyse. Jes ne zaman gelicek diye sorduk cevap alamadık burda hepiniz şahitsiniz
Aynen ben banim acilmadan zaten girip uyelik iptali veya başka işlem yapamam.

Ahh canim bonbonum ben gördüm hep etiketlerini ama cevap gelmemiş. Zaten bize de neden banlandigimizin mesaji gelmemis sana da cevap gelmemesine şaşırmadım.

Hosbuldum penyezim canimmmm Tostosumu sormustun gecen hafta cok şükür iyiyiz canim

Ya sebep gostermeyi gectim millet burda ne kufurler ne bel alti muhabbetler ediyor profillerde söven laf sokan ima eden edene, 15 gün bani ben burda psikolojik sorunu olan bir uyenin tutarsizliklarina atifta bulunduğum için aldiysam helal olsun. Pek adil ilerliyor işler demek ki

Allaha herşey havale zaten de ben cingenim duramam yerimde taktim artik kafaya

Çirkef kaf kef deme nooolur :))

Iyi olduğunuza sevindim jesimm uğraşmaya değmez boş ver sen bize takıl

Bisey diyim mi kk benim icin burasi zaten hic umrumda olmadi tek işte sizler olmasaniz sanirim tamemen de banlansam cokta tinnn yani
Hadi gel bi kahve yapayım sizlereee Bonus da buradayken hemde cezvedeeee içelim keyfimiz yerinde çok şükür. Sonra işlere koyulalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…