Hmm anladım cnm nedyelim haksizlk eden bulut elbet jesim
Kim haksız yere şikayet ettiyse .... .
Tahmin ediyordum kidışardan okuduğunu
Pinhan Cigim demis ya bi ara ziyaretcilere sövmeyelim nego ve jes disardan okuyordur diye ben kahkaha attim o an ben fulll okudum sizi
Kız banlandı ya banı açılmadı niye dönmesin üyelik iptali yapsa neyse. Jes ne zaman gelicek diye sorduk cevap alamadık burda hepiniz şahitsinizBen acaba bebiş mi hasta bu yüzden mi canı sıkkın da dönmedi diye düşündüm hatta.
Hoşgeldinnnnn jesikommmm özleştik gel bi sarılıp öpüşelimBen geldiiiiiiim
Hosbuldum canimJES hoşgeldin canımm
Okuyabildiğinizi bilmiyordumne olduğunu da pek anlayamadım ama yokluğun belli ettiriyor.Buranın neşesisin.
Ben acaba bebiş mi hasta bu yüzden mi canı sıkkın da dönmedi diye düşündüm hatta.
Aynen ben banim acilmadan zaten girip uyelik iptali veya başka işlem yapamam.Kız banlandı ya banı açılmadı niye dönmesin üyelik iptali yapsa neyse. Jes ne zaman gelicek diye sorduk cevap alamadık burda hepiniz şahitsiniz
Hosbuldum penyezim canimmmmHoşgeldinnnnn jesikommmm özleştik gel bi sarılıp öpüşelim
nasılsınız bebişin nasıl. Bizler okuduğun gibiyiz devamkeee iş güç aynı.
Çok uzun ban aldınız hemde sebep gösterilmedenNego ALLAH havale etti malamatları sende öyle yap jesim
Aynen ben banim acilmadan zaten girip uyelik iptali veya başka işlem yapamam.
Ahh canim bonbonum ben gördüm hep etiketlerini ama cevap gelmemiş. Zaten bize de neden banlandigimizin mesaji gelmemis sana da cevap gelmemesine şaşırmadım.
Doğum gününde paylaştın ya yazmissin bide orda gozlerim dolduÇirkef kaf kef deme nooolur :))
Geç sayılmazsın ulanDoğum gününde paylaştın ya yazmissin bide orda gozlerim doldu
Heee en cok orda sövdüm galiba. Kacirdim domdomumum dogum günüsünü de dedim
Iyi olduğunuza sevindim jesimm uğraşmaya değmez boş ver sen bize takılHosbuldum penyezim canimmmmTostosumu sormustun gecen hafta cok şükür iyiyiz canim
Ya sebep gostermeyi gectim millet burda ne kufurler ne bel alti muhabbetler ediyor profillerde söven laf sokan ima eden edene, 15 gün bani ben burda psikolojik sorunu olan bir uyenin tutarsizliklarina atifta bulunduğum için aldiysam helal olsun. Pek adil ilerliyor işler demek ki
Allaha herşey havale zaten de ben cingenim duramam yerimde taktim artik kafaya
Şey gibi oldu hata eden taraf benim de sen affediyorsun ama ben kendimi affedemiyorum ayağıO tren kalkti artik
Bisey diyim mi kk benim icin burasi zaten hic umrumda olmadi tek işte sizler olmasaniz sanirim tamemen de banlansam cokta tinnn yaniIyi olduğunuza sevindim jesimm uğraşmaya değmez boş ver sen bize takıl
Hadi gel bi kahve yapayım sizlereeeBisey diyim mi kk benim icin burasi zaten hic umrumda olmadi tek işte sizler olmasaniz sanirim tamemen de banlansam cokta tinnn yani
Cezvede köpüklü olmuyor makinada yapHadi gel bi kahve yapayım sizlereeeBonus da buradayken hemde cezvedeeee içelim keyfimiz yerinde çok şükür. Sonra işlere koyulalım.
Bkz sekil a insanliktan anlamayan jesCezvede köpüklü olmuyor makinada yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?