- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Biliyorum o kadar uzun olması bi tuhaftı böyle banlanma görmedim hiç.Kız banlandı banlandık dendi ya kaç kere anaaaaaa
Yok muhatap olduğun biri olmadığına eminim bendeJES oooo hoşgeldin jesikooo gözümüz yollarda kaldı valla
Kız ben bile uyuz oldum bu kimse sizi şikayet eden muhatap olduğum biri mi ki selamı sabahı keselim hemen
Doğru ya habersiz gitmezsin.Hosbuldum canimben okuyodum valla geceleri bebemi pispislarken negocugumu bilmiyorum sanmam o yoğun benim gibi boş gezenin boş kalfasi mi
Ben banlandim yavrum hiç açılmadı ki kendim gidecek olsam da habersiz gitmezdim.
Eşim gitti konuşmuştuk ya hani yurt dışı işi vardı. Oraya gitti kasımda. Biraz kafamı toplamak istedim.yalnızlık baya zorladı ama alıştık artık baya çok şükür.Çok şükür canım idare ediyorum. Kayboldun birden bire merak ettim
Yaaa öyle mi iyi o zamanYok muhatap olduğun biri olmadığına eminim bende
Siz nasıl anlıyorsunuz hemen kimler olduğunu yahuuuuYok muhatap olduğun biri olmadığına eminim bende
Sende değilsinSiz nasıl anlıyorsunuz hemen kimler olduğunu yahuuuu
de bakemmm loramm ben muhatap mıyım
Ankacım cvp yazamadım sana canım iyiyim çok şükür bildiğin gibi sizin de iyi olmanıza sevindimHoşbulduk canım nasılsın
İyiyim elhamdülillah canım sen nasılsın.
Evet sorduğunu hatırlıyorum Bonus cevap gelmedi yazmıştın.Jesin ismide görüntüsü de bi tuhaftı resim falan yoktu yeşil renkliydi ismi.
Ben de olanlara canı sıkıldı belki bir süre dönmek istemedi diye düşündüm.
Kendimi kasmicam ya ev genel olarak temiz camlar kirli hergun yağıyor silsemde yine aynı olucak tozlarını alırım bir. Ramazanda da gün içinde ufak ufak yormadan yaparim niye dert ettim ki
Negonun mutfağı deme banaİftardan sonra yegane amacımız mutfak toplu bilgisi geçmek Nego ya laf veremeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?