Ben makine kullanmıyorum jesimCezvede köpüklü olmuyor makinada yap
Hoşgeldin tostosun anasıHosbuldum penyezim canimmmmTostosumu sormustun gecen hafta cok şükür iyiyiz canim
Ya sebep gostermeyi gectim millet burda ne kufurler ne bel alti muhabbetler ediyor profillerde söven laf sokan ima eden edene, 15 gün bani ben burda psikolojik sorunu olan bir uyenin tutarsizliklarina atifta bulunduğum için aldiysam helal olsun. Pek adil ilerliyor işler demek ki
Allaha herşey havale zaten de ben cingenim duramam yerimde taktim artik kafaya
Negosummm hosbuldum mapus arkadasimmmmHoşgeldin tostosun anası
Allaha havale ederim çok güzel ah ederim ki ahlarım da tutar ve uğraşan şahısla muhatap olan herkesi de silerim çok temiz mis
Öldüm meraktan iletişim kuramadıkçaNegosummm hosbuldum mapus arkadasimmmm
Siteye verene kadar numarayi sana vermeyi unuttuğum için kendime de sövdüm vallahi billahiÖldüm meraktan iletişim kuramadıkça
Kız banlandı banlandık dendi ya kaç kere anaaaaaaJES hoşgeldin canımm
Okuyabildiğinizi bilmiyordumne olduğunu da pek anlayamadım ama yokluğun belli ettiriyor.Buranın neşesisin.
Ben acaba bebiş mi hasta bu yüzden mi canı sıkkın da dönmedi diye düşündüm hatta.
Pinhan Cigim demis ya bi ara ziyaretcilere sövmeyelim nego ve jes disardan okuyordur diye ben kahkaha attim o an ben fulll okudum sizi
Hosbuldum pinhancim canimJes hoşgeldiiin günaydın
Çok uzun sürdü be, neymiş bu böyle anlamadık.
Bir daha olmaz inşallah.
Sevindim dönmene, okuduğunu düşünmüştüm eveet
Sövgülerini hayal edebiliyorumHosbuldum pinhancim canim
Valla okuyordum bazen övgü bazen sovgu ile gecti gunlerim
Hoşbulduk canım nasılsınHoşgeldin
İyiyim elhamdülillah canım sen nasılsın.Aleyküm selam özlettin kendini nasılsın ?
Cok naifsin negocumTDK ca sövgüler
Çok şükür canım idare ediyorum. Kayboldun birden bire merak ettimHoşbulduk canım nasılsın
İyiyim elhamdülillah canım sen nasılsın.
Değilim ama şartlar onu gerektiriyorCok naifsin negocum
Evet sorduğunu hatırlıyorum Bonus cevap gelmedi yazmıştın.Jesin ismide görüntüsü de bi tuhaftı resim falan yoktu yeşil renkliydi ismi.Kız banlandı ya banı açılmadı niye dönmesin üyelik iptali yapsa neyse. Jes ne zaman gelicek diye sorduk cevap alamadık burda hepiniz şahitsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?