Düzenli Evimiz & Hayatımız

Efendilerrr mutfağı tertemiz yaptım kıyamam ki yemek yapım ortalığı topladım nevrsim değiştirdim yikanacaklari attım
Banyoyu piru pak ettim
Bir çılgınlık yapıp oğlanların çalışma masasıni başka yere tasicam bakalım pamuk prensin eve gelme saatine denk getirmem lazım şans eseri olmuş gibi hani seni Allah gönderdi falan

Ayyyyh

Pinhan varya dunden beri on numara performansin var heee
Dur bakalım açılıyorum yavaş yavaş
Kıyamam yaa tostos,hayal ettim çok tatlı kapıda ağlaması

Ben bugün ne yaptım

Sabah kahvaltı beslenme hazırladım.
Ütü yaptım.
Evi topladım.
Yatakları düzelttim.
Evi havalandırdım.
Banyoyu çamaşır suyuyla yıkadım.
Tuvaleti çamaşır suyuyla yıkadım, çöpünü değiştirdim, yedek tuvalet kağıdı astım.
Makineye çamaşır attım yıkandı astım.
Evi süpürdüm.
Okula gidip gelme faslı.

Sabah rutinleri
3 parti çamaşır yıka,as
Mutfağı topla
Bulaşık mak boşalt
Oğluşla yürüyüşe, markete git
Çocuğu uyut
Uzan bir yarım saat için geçsin
Kalk evi süpür
Çocuklar geldi öğle yemeği yensin

Şimdilik bu kadar.
Yarınki misafirler öbür güne ertelendi. Ben de koşturmacasız iş yaptım

Ay Loraaaa
Ben de kızların masalarının yerini değiştiricem ve bil bakalım ben de kimin eve gelmesine yakın yapacam bunu
Ahajaaha aklın yolu bir görüyor musun aynı şeyi yapacağğdım.

Gerçi kocam, akşam beraber yaparız dedi ama şimdi onu buraya yazsam yine koca muhabbeti yapmış olcam diye vazgeçtim
Oy ben nerelere gideyim

Gocaaaaam

Hafta içi randevularım var umarım son dakika sorun çıkmaz. Kalple ilgili uzun zamandır sıkıntım var artık ertelenecek durum kalmadı.
Ruhen de yorgunum az gelirsem merak etmeyin Allaha emanet olun.
Cok gecmis olsun negosum, rabbim sifa versin inşallah cabucak kurtulursun sıkıntilarindan

Sorunlarim halloldu gibi sağolun kızlar
Ne çok şey yapmışsın eline sağlık.

Gün menülerine bayılıyorum ellerine sağlık

Rabbim feraha çıkarsın canım

Rabbim hayra çıkarsın nane

Allah feraha çıkarsın habersiz bırakma.

Nane Limon Kabugu canım Allah yardımcın olsun neyse sıkıntın hallolur inşallah

cçocuklar sebebi ile eşim le tartıştım bende kız kardeşimin yanına gittim bi kaç gün aslında eşim haklı olduğu yerler de var bende haklıyım cafede doğum gününe gitmişti izin alıp geç geldi eşim almaya gitti duman altı bir yermiş oraya neden gitmesine izin verdin dedi bilmiyordum ki sıradan bir cafe diye git demiştim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…