Hani ağzına su alıp şişeyle vuruyon ya onu oynamak istedim senleNamuslu iş yap sende o zaman
Hic sevmiyom sise agzindayken vurmustu kuzenim çocukken dudagim patlamistiHani ağzına su alıp şişeyle vuruyon ya onu oynamak istedim senle
Şişe değil la suyu tutucan ağzındaHic sevmiyom sise agzindayken vurmustu kuzenim çocukken dudagim patlamisti
Akşam burda oynadılar canım çektiHic sevmiyom sise agzindayken vurmustu kuzenim çocukken dudagim patlamisti
AyyyyhKizlar yazdiklarinizi okudum dedim bende bebeme ramazani asilayayim aldim karsimatosunum ramazan gelecek 2 gün kaldi dedim. Baktim benimki asagi dogru kaymaya calisiyor kapiya dogru yurudu gitti simdi de agzinda durup agliyor 15 dk oldu ramazan kapidan gelecek sandi galiba kafam şişti yeminle yaaaa
Dur bakalım açılıyorum yavaş yavaşPinhan varya dunden beri on numara performansin var heee
Kizlar yazdiklarinizi okudum dedim bende bebeme ramazani asilayayim aldim karsimatosunum ramazan gelecek 2 gün kaldi dedim. Baktim benimki asagi dogru kaymaya calisiyor kapiya dogru yurudu gitti simdi de agzinda durup agliyor 15 dk oldu ramazan kapidan gelecek sandi galiba kafam şişti yeminle yaaaa
Ay LoraaaaEfendilerrr mutfağı tertemiz yaptım kıyamam ki yemek yapımortalığı topladım nevrsim değiştirdim yikanacaklari attım
Banyoyu piru pak ettim
Bir çılgınlık yapıp oğlanların çalışma masasıni başka yere tasicam bakalım pamuk prensin eve gelme saatine denk getirmem lazım şans eseri olmuş gibi hani seni Allah gönderdi falan
GocaaaaamAy Loraaaa
Ben de kızların masalarının yerini değiştiricem ve bil bakalım ben de kimin eve gelmesine yakın yapacam bunu
Ahajaaha aklın yolu bir görüyor musun aynı şeyi yapacağğdım.
Gerçi kocam, akşam beraber yaparız dedi ama şimdi onu buraya yazsam yine koca muhabbeti yapmış olcam diye vazgeçtim
Oy ben nerelere gideyim
Neyseki bulmuşum bi kocaGocaaaaam
Cok gecmis olsun negosum, rabbim sifa versinHafta içi randevularım var umarım son dakika sorun çıkmaz. Kalple ilgili uzun zamandır sıkıntım var artık ertelenecek durum kalmadı.
Ruhen de yorgunum az gelirsem merak etmeyin Allaha emanet olun.
1 aydir erteledigim is geldi buldu beni teşekkürler20 mart ödevi
Baharatlıkları temizlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@Verafly
@Tubismavis
Ne çok şey yapmışsın eline sağlık.
Gün menülerine bayılıyorumellerine sağlık
Rabbim feraha çıkarsın canım
Rabbim hayra çıkarsın nane
Allah feraha çıkarsın habersiz bırakma.
Nane Limon Kabugu canım Allah yardımcın olsun neyse sıkıntın hallolur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?