Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizim bura da tam bahar havası 3 gündür aralıksız yağmur yağmıştı
Lapa lapa ince ince sulu sulu yağdı değişik değişik. Küçükle okuldan geliyoruz iklim havası tuhaf oldu iyice di mi anne diyor
Öncesinde günlerce yağmur vardı zaten.

Tartışmamız normal de kv ile kb karışınca sinirlendim şimdiden böyle yaparsa ilerde neler yapar gibi şeyler söyleyip durdu ben simartmisim felan
Olur öyle
Mis kokulu ismi olan arkadaşım
Canını sıkma. Çocuklar büyüdükçe sıkıntılar da büyür diye boşa demiyorlar demekki.
Bazen böyle çatışmalar olur. Allah evlatlarımızı daima iyi yerlerde iyi insanlarla karşılaştırsın.
Büyükler karışmasa belki daha kolay atlatılırmış.
İkiniz de çocuğun kötülüğünü istemezsiniz. Tecrübe olsun bu

Evi süpürdüm
Toz aldım
Banyoyu misledim
Kızlarımın toka takı çekmecesini düzenledim, saçlar tüyler ayıkladım kırılan dökülen tokaları vs güzel oldu
Nevresimlerimi döktüm, yeniden güzelce katladım, dağılmış gibi çirkin görünüyordu.
Ayırdım birini. Oraları sildim vs
Mutfak dolaplarını sildim iç dış
Şimdi akşam yemeği.

Baharatlıklarım tertemiz Nego başkan.O yüzden günün ödevini pas geçiyorum.
Dolap içindekiler de tezgah üstündekiler de temiz.

Vuyh şansa bak Naptın geldi mi değiştin mi seni kocaci benimki demez beraber yaparız diye biseylerin onu bekleyecegini hep bilir

Nego okey derse her gün 12.00 da bu akşam yemekte ne var deriz
İlk gün menümü yazayım genelde onu yapıyorum ilk gün. Püreli köfte porsiyonluk güveçlerde(tavuk soteli yapabilirim bu sefer) pilav, mercimek çorbası. İsrafa kaçmak istemiyorum bu kadar yeter. Tatlı düşünmedim bakıcam artık ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…