- 2 Ağustos 2013
- 38.227
- 128.018
- 798
Iıı şey efenim geçen sen yokken mutfak dip köşe temizledim de o zaman temizledim üstünden bi geçerim yine20 mart ödevi
Baharatlıkları temizlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@Verafly
@Tubismavis
Bizim bura da tam bahar havası 3 gündür aralıksız yağmur yağmıştıKahvaltım bitsin mutfak dolapları ve kapıları sileyim inşallah.
Kar yağıyor burada
Lapa lapa ince ince sulu sulu yağdı değişik değişik. Küçükle okuldan geliyoruz iklim havası tuhaf oldu iyice di mi anne diyorBizim bura da tam bahar havası 3 gündür aralıksız yağmur yağmıştı
Ah ah gerçekten iklimler şaştı iyiceLapa lapa ince ince sulu sulu yağdı değişik değişik. Küçükle okuldan geliyoruz iklim havası tuhaf oldu iyice di mi anne diyor
Öncesinde günlerce yağmur vardı zaten.
Kimin kiminBende bugün konsere gidiyorum
Olur öyleTartışmamız normal de kv ile kb karışınca sinirlendim şimdiden böyle yaparsa ilerde neler yapar gibi şeyler söyleyip durdu ben simartmisim felan
Buyur gel orcik yemeğe canım
Vuyh şansa bakAy Loraaaa
Ben de kızların masalarının yerini değiştiricem ve bil bakalım ben de kimin eve gelmesine yakın yapacam bunu
Ahajaaha aklın yolu bir görüyor musun aynı şeyi yapacağğdım.
Gerçi kocam, akşam beraber yaparız dedi ama şimdi onu buraya yazsam yine koca muhabbeti yapmış olcam diye vazgeçtim
Oy ben nerelere gideyim
Nego okey derse her gün 12.00 da bu akşam yemekte ne var deriz
Kimin?Bende bugün konsere gidiyorum
İlk gün menümü yazayım genelde onu yapıyorum ilk gün. Püreli köfte porsiyonluk güveçlerde(tavuk soteli yapabilirim bu sefer) pilav, mercimek çorbası. İsrafa kaçmak istemiyorum bu kadar yeter. Tatlı düşünmedim bakıcam artık ona.Nego okey derse her gün 12.00 da bu akşam yemekte ne var deriz
Bir gün önceden ayarlarım ben hatta haftalık ama bu sefer haftalık plan yapmıycam.Nego okey derse her gün 12.00 da bu akşam yemekte ne var deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?