Evde abur cubur yok tişikirlirCay yanina cips sambali belcika cikolatasi soslu misir var negooooooooo
Sofraya oturunca bile menü siparişi veriyorlar. Biri diyor patates kızart öbürü hep kızartma yeter kumpir yap. Dedim oradan bakınca aşçıya mı benziyorum hiç doymuyorsunuz yiterNego benim anam ol negooooooooo
Ölünce sevemezsem seniiiiiii
Ben liste yapmayı düşünüyorum ramazana yoksa düşün düşün ayrı bi sıkıntıRamazanda da kolaylik olur
AynaKimin?
Nego bunlar varya benim cocugum olsa her gün kavga ederdik yemek icinSofraya oturunca bile menü siparişi veriyorlar. Biri diyor patates kızart öbürü hep kızartma yeter kumpir yap. Dedim oradan bakınca aşçıya mı benziyorum hiç doymuyorsunuz yiter
Yatıyorlar yemek kalkıyorlar yemekNego bunlar varya benim cocugum olsa her gün kavga ederdik yemek icin
Doymazlar nego.Sofraya oturunca bile menü siparişi veriyorlar. Biri diyor patates kızart öbürü hep kızartma yeter kumpir yap. Dedim oradan bakınca aşçıya mı benziyorum hiç doymuyorsunuz yiter
İkisideeeeDoymazlar nego.
İlk gün biri cipsli tavuk istiyo biri mantı ben karar vermedim henüz
İkisideeee
Sizi bu topik bile yola getirmediyse daha da sizden olmazBen dejes biz niye böyleyiz
Yap yap yazık ilk gün bebeler sevinsinIsrar etme sweet
Ah ahh yuru derler yurumeyiz çalış derler calismayiz neyiz biz teyom yaaaBen dejes biz niye böyleyiz
Şuan böyle uzandigima yemin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?