Düzenli Evimiz & Hayatımız

Avizeler hepsi silindi canlar diğer odalar da yazmayı unuttum
Yarın balkon camını silcem bı tek
Başka isim kalmadı şükür

Aktif Lora
Aktifcim Loracım o iş halledildi
2 çalışma masası
Ranza
Kitaplık
Kendi aralarında yer değiştirildi.
Adama yardım ettim işte ittirdim ben de sağ elimin küççük parmağıylan
Bunların hepsini tek yapıyorum iyi halt ediyorum tişikirlir

Tubis ondan niye icazet almak zorundasın senin kocanın o evde hükmü yok mu? Sinir oldum bu he ya kusura bakma ama bunlara müsaade eden senin kocan

Tubis ondan niye icazet almak zorundasın senin kocanın o evde hükmü yok mu? Sinir oldum bu he ya kusura bakma ama bunlara müsaade eden senin kocan
Malesef öyle negom kendi reisi cumhur bu evde icazet kim yaşarsa bu evde ondan alır
Eşiminde hükmü yok ki lafta sever vs lafta ama maalesef negom eşiminde yapacağı bişi yok böyle kötüye denk gelme işte ...

Malesef öyle negom kendi reisi cumhur bu evde icazet kim yaşarsa bu evde ondan alır
Eşiminde hükmü yok ki lafta sever vs lafta ama maalesef negom eşiminde yapacağı bişi yok böyle kötüye denk gelme işte ...
Benim tahammül edeceğim bir şey asla değil. Allah dağına göre kar veriyor. Eşinin seni bu kadar ezdirip kullandırması çok yanlış ama bunu bil.

Ben Allah'a havale ediyorum başka bişi yok kötüyle basedemezsin derler ya o buymus işte bende yaşayarak öğreniyorum
Eşime de kabahat bulamıyorum hükümdarlık kendinde olsun isteyen yeri geleen ben bilemem oğlum bilir diyen
Yeri gelir çok masum kedi her şekle giriyor

Benim tahammül edeceğim bir şey asla değil. Allah dağına göre kar veriyor. Eşinin seni bu kadar ezdirip kullandırması çok yanlış ama bunu bil.
Bende eşime kabahat bulamıyorum negom baskın biri olsa eşim haklsiisnds normalde de baskın degildir
Bı de gerçekten ezen taraf babanesi
Eşimi ezmiyor mu sanıyorsun hemde nasıl sadece artık Allah'a havale ediyoruz
Kotule baş edemezsin dedikleri bu

Allah görüyor o ne güzel kefildir kimse hükümdar değil bu dünyada
Ama ne çok seviyor halbuki yasliligini kullanıyor bu yolla başka bişi değil rabbim gorsun sorsin vicdan yaptırsin inşallah
Ben bişi demedim demem de sevincimin içine edemem yani
Ama kırıldım bı halıyı çok gorduya

Aktif Lora
Aktifcim Loracım o iş halledildi
2 çalışma masası
Ranza
Kitaplık
Kendi aralarında yer değiştirildi.
Adama yardım ettim işte ittirdim ben de sağ elimin küççük parmağıylan
Yoruldun mu bacimsu
Ben yapamadım bide boşalttım full kitaplığı hergun keyif yapcam zaman ikindin gelir evden çalışcam der bugün gelmeyesi tuttu benimkiler haber verdi heralde bekliyorum yarın yapilacak o

Yoruldun mu bacimsu
Ben yapamadım bide boşalttım full kitaplığı hergun keyif yapcam zaman ikindin gelir evden çalışcam der bugün gelmeyesi tuttu benimkiler haber verdi heralde bekliyorum yarın yapilacak o
Yoruldum dermişim
Şansın yaver gitmemiş bugun
Olsun, yarın dene

Seni onlarla yaşamaya mahkum eden eşin

Acı biraz kendine
Yaa ben de yaparım masalar hafif. Ama ranzayı itemem. Zaten regl dönemindeyim, ilk gün, kendimi yormak istemedim belim ağrıyordu.
Yaptık bitti bakalım.
Temiz oldu.
Tez canlıyım maalesef kimsenin keyfini bekleyemiyorum iş yaparken

Tubiş halı parasını neden o veriyor?
Yani vermiyorsa vermiyor ben yıkatıcam yine de diyemiyor musun?
Yanlış anlama sakın, üzüldüm diye merak ettim.
Yani yaşlıysa alsın eline tesbihini kuranını otursun köşesinde hayır dualarında bulunsun etrafına. Böyle yaşlıya can kurban olurdu.
Biraz çekilsin artık kenara.
O evde hem oğlu var, hem torunu. İkisi de koca herif yani. Bir de sen varsın evin hanımı. Banane ben ne düşünecem desin çeksin elini ayağını. Çok ilginç yaa.
Allahım ne olacaz bilmiyoruz, yaşlanınca böyle değişiyor mu ki insan
Etrafındakilere terör estirdikten sonra sevilmezsinki....
Keşke kocan biraz ses çıkarabilse.
Ya da baban.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…