- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Kafa buyumesi durmuş zamanında ama fiziksel engelli işteAynen canm hidrosefali ve %90 engelli
Ayy iyiki yapmışim yoksa yetismezmis bugün hiç ,Şimdi ben akşamdan mutfağa girişicem tubiş gibi inş biriniz eşlik edersiniz
Bı de zihinsel engelli ama öyle nasıl ve tatlı ki evladım olduKafa buyumesi durmuş zamanında ama fiziksel engelli işte
Aa oda olur bak ona ayrıca üşeniyorumTam kişiyi seçtinmutfağa girmemek için bahane uydururum genelde ama size giysi dolaplarından laf verebilirim
Anladım, Allah kolaylık versin o meleğin yüzü suyu hürmetineAynen canm hidrosefali ve %90 engelli
Gerçekten ondan mı var yaptırın bekleyemiyorsunuz bence ondanBen de ve her defasında kendime kızıyorum b.k mu var da yardım istemiyosun diye
Ahh aklıma geldi gönlümün çiçeği
Kaynanalarınıza gönderin
İnce işi severim dizmeyi katlamayiAa oda olur bak ona ayrıca üşeniyorumdolap ince iş
Bonus sanırım ben sana eşlik edicem ama çocukların dolabindan yine yanlış koyulmuş bisiler gördüm döktüm hepsini
Gece isi severim planın nedir
Aktif Lora sende el verirsen şu mutfağı da halledeyim be
Premsesss gerçekten yazık olur krem kac para olmuş ne gerek var onu terleyip aticanBen başlamıştım tezgah arasından fısfıs her yere sıktım siliyodumnki birden kendimi iyi hissetmedim bıraktım oturdum çamaşır katladım yerleştirdim.
Duşa girdim kremlendim bir de öyle oturuyorum.
Bence günah şuvan bana iş yaptırmak.
Premsesss gerçekten yazık olur krem kac para olmuş ne gerek var onu terleyip atican
Evet beklesem desem erteleyecek onun keyfi yetene kadar ben 10kere yaparımGerçekten ondan mı var yaptırın bekleyemiyorsunuz bence ondan
Hahah doğru ama 1 test çözdüm. Bugünlük yeter bence ısınma turu gibi olsunEki Görüntüle 3221181 @golgefeslegeni hahahah
Cholatte yokken sormuşsun bizi gördüm yazdiginiAa oda olur bak ona ayrıca üşeniyorumdolap ince iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?