Bu ağrıya yaklasmamis bildigin birbirine girmis sanirim perisan oldukGezegenler falan birbirinemi yaklasiyor acep
Tarhana corbasi, pilav, patates yemeği. Yanina tursuHemsirecik aksama ne yaptin
Sepzeli bulgur pilavı salata mercimek çorbasıAminn amin inşallah rabbim gönlünüze göre verir
Sadece yemek.yaptim dedin ya hani acaba o yemekleri açar misin biraz
Butun gun kafam sarılı geziyorum hayriye hanim gibiBu ağrıya yaklasmamis bildigin birbirine girmis sanirim perisan olduk
Ayranda yap varsa yogurt, bu menüye cok iyi giderTarhana corbasi, pilav, patates yemeği. Yanina tursu
Ohhh süper ekmek ve icecege gerek bırakmayan bir menüSepzeli bulgur pilavı salata mercimek çorbası
Nego bana atiyor hep onuButun gun kafam sarılı geziyorum hayriye hanim gibi
Ben de aç değilim, eşim de dışarda yemiş, o yüzden yemek hazırlamadım
Ayranim vardi dolapta yazmamisimAyranda yap varsa yogurt, bu menüye cok iyi gider
Ruhum yaslandi kendimi ona benzete benzeteNego bana atiyor hep onu
Yarin yaz ama nohut pilav yanina ayran tursu efso olur unutma yemek sonrası da tulumba tatlisi yiyinBen de aç değilim, eşim de dışarda yemiş, o yüzden yemek hazırlamadımnohut ve pilav vardı yarına kaldı
Ali Rıza diyor ya senin ilacın bende hayriye diye o geldi aklimaAyranim vardi dolapta yazmamisimbiz ayransiz yemek yiyemiyoruz
Ruhum yaslandi kendimi ona benzete benzete
O zaman benim ilacim çalışıyor suanAli Rıza diyor ya senin ilacın bende hayriye diye o geldi aklima
Tulumba hiç sevmiyorumYarin yaz ama nohut pilav yanina ayran tursu efso olur unutma yemek sonrası da tulumba tatlisi yiyin
Hemsire ne diyon canim iyi misinO zaman benim ilacim çalışıyor suanhayriye hanim seni cok iyi anliyorum suan hsgshs
Jes derhal terket burayiHemsire ne diyon canim iyi misinilacin calisiyor mu ahahhahahhahahba
Yuruyende gideyooo yurumeyen deTulumba hiç sevmiyorumbu arada 10bin yürüdüm
Dünden kuru fasulye var başka bir şey yok çok işim var zaten dışarıda çıktım geldim yetiştiremiyorumAksama ne var la domdom
Turşu ekmek yeterli canım, hergün çok çeşit olamıyorDünden kuru fasulye var başka bir şey yok çok işim var zaten dışarıda çıktım geldim yetiştiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?