- 12 Haziran 2019
- 19.646
- 121.018
- 598
- 37
Sanırım benim kızda kıyma sevmeyecek pek istemiyor kıymalı şeyleri. Nutrigen dediğin ne?İyi akşamlar kızlar...
Kendimi iyi hissetmediğim için karın bel ağrılarım var el açması börek iptal edildi.
Kıymalı makarna, çorba ve salata yaptım ev ahalisi çok seviyoruz bebiş hariç kıymalı şeyler yemek istemiyor çıkarıyor ağzından şu ara ne yapcam bilemiyorum.
Çorbaya koysam çorbada içmiyor hiç sevemedi.Nutrigen alacaktım unuttum en iyisi denemek.
Sofrayı henüz toplamadım, kalkıyorum.
Sanırım benim kızda kıyma sevmeyecek pek istemiyor kıymalı şeyleri. Nutrigen dediğin ne?
Zorlamıyorum artık ben yapıyorum yerse yer diyorumbenim büyük bebekken de yemezdi hala kıymalı yemek görünce rengi değişiyor. bebeği kıskanıp bu aralar yiyo biraz kıymalı yemek. köfteyi de yeni yemeye başladı ama bir yese bir yemez.
yemiyorsa zorlama tiksinmesin. inan hiç bisey olmuyo sağlıkla büyüyorlar.
bu arada rengini beğenmediği içi çoğu şeyi yemezdi çikolata yeşil mercimek köfte et...
Ellerine sağlık, afiyet olsun Pinhancim.
İştah açmaya yarayan bi şurup canım üzüm suyu var galiba gölgefesleğeni tavsiye etmişti.Sanırım benim kızda kıyma sevmeyecek pek istemiyor kıymalı şeyleri. Nutrigen dediğin ne?
Afiyet olsun
Anladım bizde o markanın demir ilacını kullanıyoruz da o da iştah açıyor demişler yorumlarda. İçinde çinko falan var. Denerim tabi doktora danışıp. Ya benimki biraz da inadından gibi yememesi valla anlayamadım bu kızıİştah açmaya yarayan bi şurup canım üzüm suyu var galiba gölgefesleğeni tavsiye etmişti.
Yarın aldıracağım eşime işe yararsa sana yazarım sende denersin istersen.
Şifa olsun canım adı ne karadut özünün nereden aldınız?Anladım bizde o markanın demir ilacını kullanıyoruz da o da iştah açıyor demişler yorumlarda. İçinde çinko falan var. Denerim tabi doktora danışıp. Ya benimki biraz da inadından gibi yememesi valla anlayamadım bu kızı
Ben her gün karadut özü veriyorum sabahları aşırı faydalı bir şey hem iştah açıyor hem bağışıklık güçlendiriyor tavsiye ederim. Daha bir sürü faydaları da var
Bir sürü markanın var ama ben wefood kullanıyorum. İnternetten alıyorum bazen kendi satıcısından bazen başka satıcılardanŞifa olsun canım adı ne karadut özünün nereden aldınız?
Ellerine sağlık, afiyet olsun Pinhancim.
Sen bugün kendini açıklamaya karar verdin galiba
Konum da attığına göre biz de sodalarımızı alıp gelebiliriz.
Konum benim değil annemlerin, bişey olmaz, ay benim çekincem yok kimseden, bir dahakine kendimi de atayım
Gelin buyrun mekanı tanıyan varsa
Bakarım canım sağolBir sürü markanın var ama ben wefood kullanıyorum. İnternetten alıyorum bazen kendi satıcısından bazen başka satıcılardan
Öyle tabii ama mesela burayı tanısanız ne olacak, ya da tanısalarKimin ne niyette olduğunu bilmiyoruz ki, tek biz bize olsak neyse.
Mekanı tanımak da artık çok kolay, Google Lens, Google Street View
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?