Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sanırım benim kızda kıyma sevmeyecek pek istemiyor kıymalı şeyleri. Nutrigen dediğin ne?

Sanırım benim kızda kıyma sevmeyecek pek istemiyor kıymalı şeyleri. Nutrigen dediğin ne?

benim büyük bebekken de yemezdi hala kıymalı yemek görünce rengi değişiyor. bebeği kıskanıp bu aralar yiyo biraz kıymalı yemek. köfteyi de yeni yemeye başladı ama bir yese bir yemez.

yemiyorsa zorlama tiksinmesin. inan hiç bisey olmuyo sağlıkla büyüyorlar.

bu arada rengini beğenmediği içi çoğu şeyi yemezdi çikolata yeşil mercimek köfte et...

Zorlamıyorum artık ben yapıyorum yerse yer diyorum

İştah açmaya yarayan bi şurup canım üzüm suyu var galiba gölgefesleğeni tavsiye etmişti.
Yarın aldıracağım eşime işe yararsa sana yazarım sende denersin istersen.

İştah açmaya yarayan bi şurup canım üzüm suyu var galiba gölgefesleğeni tavsiye etmişti.
Yarın aldıracağım eşime işe yararsa sana yazarım sende denersin istersen.
Anladım bizde o markanın demir ilacını kullanıyoruz da o da iştah açıyor demişler yorumlarda. İçinde çinko falan var. Denerim tabi doktora danışıp. Ya benimki biraz da inadından gibi yememesi valla anlayamadım bu kızı

Ben her gün karadut özü veriyorum sabahları aşırı faydalı bir şey hem iştah açıyor hem bağışıklık güçlendiriyor tavsiye ederim. Daha bir sürü faydaları da var

Şifa olsun canım adı ne karadut özünün nereden aldınız?

Ellerine sağlık, afiyet olsun Pinhancim.
Sen bugün kendini açıklamaya karar verdin galiba
Konum da attığına göre biz de sodalarımızı alıp gelebiliriz.

Konum benim değil annemlerin, bişey olmaz, ay benim çekincem yok kimseden, bir dahakine kendimi de atayım
Gelin buyrun mekanı tanıyan varsa

Konum benim değil annemlerin, bişey olmaz, ay benim çekincem yok kimseden, bir dahakine kendimi de atayım
Gelin buyrun mekanı tanıyan varsa
Kimin ne niyette olduğunu bilmiyoruz ki, tek biz bize olsak neyse.
Mekanı tanımak da artık çok kolay, Google Lens, Google Street View

Kimin ne niyette olduğunu bilmiyoruz ki, tek biz bize olsak neyse.
Mekanı tanımak da artık çok kolay, Google Lens, Google Street View
Öyle tabii ama mesela burayı tanısanız ne olacak, ya da tanısalar
Tamam anonim takılıyoruz da, burayı google dan bulsalar ne olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…