- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Saol canımGeçmiş olsun canım
Kız klavye yazmış ne ayşesiAyşe mi
Loranın adı Ayşe sandım yeminleKız klavye yazmış ne ayşesikızla uğraşırken anlamamışım bile Aktif Lora nın adını bilmiyorum ama o bizim loramız
Valla biliyor sandım.Kız klavye yazmış ne ayşesikızla uğraşırken anlamamışım bile Aktif Lora nın adını bilmiyorum ama o bizim loramız
Aynen benden ötürüLoranın adı Ayşe sandım yeminle
Senden ötürü öyle düşündüm.
Herkesler birbirlerini biliyor da bi ben mi yeniyim diye
Yok kızValla biliyor sandım.
iyi ki "adaşmışız' yazmamışsın.Loranın adı Ayşe sandım yeminle
Senden ötürü öyle düşündüm.
Herkesler birbirlerini biliyor da bi ben mi yeniyim diye
Ben de tanımıyorum ve evett ben de seviyorumiyi ki "adaşmışız' yazmamışsın.
Kimseyi tanımıyorum forumdan, bildiğim kadarı ile beni burada gizlice takip eden bir kardeşim filan da yok.
Ama buradaki kadınların kalbini tanıyorum ve seviyorum.
Yook maviş değilimŞaşırdım
Tubiş yoksa bir de mavi gözlü müsün
Yook maviş değilim
Maviş lik totem den geliyor
Tuba dan tubis derler bana genelde ordan geldi aklıma
Benim ismimde hiç kimse yok duyan aaaa diyor nick yapsam yeridir bir kaç kişinin gerçek ismini biliyorum kendileri yazmıştı ondan onun dışında bilmiyorum bendeHerkes isminin baş harfini yazsın
Benimki A
Aaaaa nedenki, eski mi?Benim ismimde hiç kimse yok duyan aaaa diyor nick yapsam yeridir
Değişik bir isim sadeceAaaaa nedenki, eski mi?
Bak ben duymadan "aaaa" dedim
Evet oyle bi bilgi verdiler ama iste yanlis anlayanlar cok olacaktir.özellikle gencler.Derencim kesinlikle aynı fikirdeyim. Kötü ve saçma olan herşeyi dinimizdenmiş gibi gösteriyorlar.
Dün akşam dikkatimi çekti. Nursema "bizim dinimizde böyle değil aslında, geleneksel olarsk böyleyiz" dedi.
Şükür ki dinden dolayı değil de geçmişten gelen bazı berbat geleneklerden ötürü böyle olduklarını söyledi birisi.
Sosyal medyada ağzıma geleni sayıyorum. Ama ne yalan söyleyeyim 2 3 haftadır izliyorum.
Şu Nursema olayı da geçsin bence izlemem yine.
Prim vermemek lazım, katkı sağlamamak lazım böylesi projelere.
Neyse işte öyle
Anaaaa bende Ayse sandim isminiKız klavye yazmış ne ayşesikızla uğraşırken anlamamışım bile Aktif Lora nın adını bilmiyorum ama o bizim loramız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?