Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neden yemiyorsun?

Selamlar güzel kadınlar

Uykusuzluktan perişan olsam da bugün eşimi işe gönderdikten sonra uyumadım, epey iş hallettim

Yataklar toplandı, yorganları balkonda havalandırdım
Nevresim ve havlular değiştirildi
Mutfak toplandı
Bulaşık makinasının haftalık temizliği yapıldı
Tüm evin detaylı tozunu aldım
Balkonun tozunu aldım ve sildim
Yerleri süpürdüm ve sildim
Koltuk ve sandalye örtülerini yıkadım, hepsini sıkı sıkı süpürdüm, tv battaniyeleri de yıkandı
Dört makina çamaşır yıkandı, kuruyanlar kaldırıldı
İki banyo temizlendi
Kum temizlendi, çöpler çıkarıldı
Sokak kapısı silindi
Süpürgemi temizledim
Bir kaç parça ütüm vardı onları da hallettim

İftara etli biber dolması ve çorba yaptım, yanına havuç tarator yapmayı planlıyorum

Sahur için mayasız poğaça yaptım fırındalar şu an, hafta içi sahurda kullanmak üzere fasulye kavurdum, yumurta kırıyoruz güzel oluyor. Dolmalık biberler ve fasulyeler buzluktan Rabbime şükür olsun yapabilmişim geçen yaz, çok yoruldum kurtardılar beni bu akşam detaylı yemek yapmaktan. İki kasede sütlacım var yeter Rabbime şükür olsun duşumu aldım birazdan fırına gideceğim, iki insan ve bir kedinin yaşadığı bu evde niye iş hiç bitmiyor diye düşünmekteyim bir yandan

İyi akşamlar kızlar...
Kendimi iyi hissetmediğim için karın bel ağrılarım var el açması börek iptal edildi.
Kıymalı makarna, çorba ve salata yaptım ev ahalisi çok seviyoruz bebiş hariç kıymalı şeyler yemek istemiyor çıkarıyor ağzından şu ara ne yapcam bilemiyorum.
Çorbaya koysam çorbada içmiyor hiç sevemedi. Nutrigen alacaktım unuttum en iyisi denemek.
Sofrayı henüz toplamadım, kalkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…