- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
İyi öğlenlerSelamlarEki Görüntüle 3224170
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@Verafly
Tubismavis
Sağlıkla huzurla mutlulukla çalışacağın bir yer olsun tiniminimmmm
O banyo bizde de bu durumda bi derli toplu göremeyirum küçücük de düzen oturtamadım.Erkeklerin ruhu dağınıkcillop gibi toplayıp temizlediğim salonda koltuğu yatak haline getirip battaniyesini yastığını alıp tv izliyor. O koltukta yaşıyor resmen salonu bi derli toplu göremiyorum. Günde bilmem kaç kez duş aldığı banyoyu daha kuru göremedim bunca yıldır dürtmek lazım arada yoksa salıyorlar
O banyo bizde de bu durumda bi derli toplu göremeyirum küçücük de düzen oturtamadım.
En iyisi enişte koltuğuyla mutlu olsun aman dünyaya bi kere geliyoz.
Senin ki evdeymiş yine iyi.
Robot bence cnmKızlar ablama bi ev hediyesi almak istiyorum hamur makinasını alacaktım eniştem sürpriz yapmış almış.
Bende dikiş makinası mı diye düşündüm.
Yoksa aifery mi acaba?
Robot süpürge mi dik Süpürge mi bilemedim
Canım hayırlı olsun inşallah
Way ikinize ayrı ayrı banyolar büyük bi lüksDışarıda olduğu da oluyor, çevresi geniştir şükür ki gece hayatının olduğu zamanlar bitti şimdilerde sadece kemençe şenlikleri olduğu zaman evde olmuyor bir kaç gün o da bana tatil gibi geliyor :)))
Banyoya çözüm yok ya şimdi oturduğumuz eve taşındığımızda rahat ettim, ebeveyn banyosunu ben kullanıyorum büyük banyoyu o arada rutin temizlik yapıyorum sonra ne hali varsa görsün :))))
SüpürdümEvi topladım
Yatakları topladım
Evi Havalandırdım
3 makine çamaşır yıkadım astım hala da yıkanıyor en az Bi 2 makine daha çamaşır var
Toz aldım
İş güç yoğunum telefonu çok alamıyorum elime
Çok giremiyorum telefonu alırsam elime her iş aksıyor. Ramazan daha yoğun yorucu geçiyor benim için. Koştur koştur bitmiyor hiçbir iş
Ben düzeldin saniyodumBonus iyimiyim bilmiyorum ya atesım cok yuksek halsizim ne var anlamadım kalkamadım Bugün yarın kan vericem inşallah
Canım agrılarım azaldı da ates ve halsizlik yordu biraz cok şükürBen düzeldin saniyodum
Geçmiş olsun canımCanım agrılarım azaldı da ates ve halsizlik yordu biraz cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?