golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Maşallah ne güzelYapar seviyor yemek yapmayı kv yapmaz yemek ondan galiba alışmış birde oruç tutmuyor ramazan ayında çoğunlukla o hazırlar dün de güveç yaptı
Benim de yıkatma niyetim var sildikçe kir yüzeye çıkıyor cidden.
Benim örtülü yerler normal ama örtemediğim köşe berbat bi durumda.
Şu aylarda bayram öncesi yıkatsam o günde annemlere gitsek akşama kadar pencerelerde açık olsa kurur mu sence?
Bayram öncesi iyi olur içim rahatlar gelenimiz gidenimiz epey var çünkü.
Ben önce dip köşe girişirim içim rahatlarAdana sıcak ama nemli bir sıcak yine de kurur hemen soğuk olmasına rağmen burada akşamına kuruyor
He ya ama sor kıymet bilinmiyorUlan senin gibi gelin kimde varyavruş nasıl oldu
Toparlanıyor bonusAktif Lora nasıl oldun?
M Musluk Suyu kızın nasıl oldu?
Nego Gelmemişsin hasta falan değilsindir inş
Tünaydın kızlar..
Valla bu eve sürekli bomba düşmüş gibi hiçbir şey yapmasım gelmiyor neden böyle
Ev ahalisi kirlisini dahi kirliye atmıyor bebiş heryeri dağıtıyor evi havalandırmama rağmen rutubet kokusu alıyorum sanki güzel bi dip köşe temizlik yapmak istiyorum inş.
Tansiyonum düşmezse,halsizlik olmasa biran önce başlayasım var.
Yarın inş.evin içinden geçeceğimoruç değilim toparlanirsam temizlikle değerlendirmek istiyorum bu süreci.
Bayramda temiz olsun istiyorumYerinde olsam misafirden sonra yıkatırım, çoluk çocuk dökülen saçılan biter sonrasında temiz kalır
Bende çocuk odasını temizlemedim sadece okuldan gelince mecbur toplayacaklarO sepete atılmayan kirlileri yok et, at çöpe gitsin arayıp dursunlar, eşyamızı aradığımız zaman annemin meşhur bir cevabı vardı nereye koyduysan ordadır :))) Bebekli kadına yardımcı olacaklarına bir de döküntü mü çıkartıyorlar, toplama kız kalsın öyle :))
Bayramda temiz olsun istiyorumAttraente bizde genelde hep çoluk çocuk var.
Yeğenler var ikimizde de bayram da oluyor en iyisi temizlik yapmışken onu da aradan çıkartmak.
Silmesem içim rahat etmeyecek silsem dediğim gibi temiz olmuyor kir yüzeye çıkıyor.
Köşe de oturulduğu için en fazla o alan çok kötü geliyor gözüme daha kirli zaten belli ediyor.
Bende çocuk odasını temizlemedim sadece okuldan gelince mecbur toplayacaklar
Yok ya herkes çocuk bakıyormuş iki üç bebek bakan varmış.Irkçılık yapmıyorum bi de Suriyelileri örnek veriyorlar bizlereO sepete atılmayan kirlileri yok et, at çöpe gitsin arayıp dursunlar, eşyamızı aradığımız zaman annemin meşhur bir cevabı vardı nereye koyduysan ordadır :))) Bebekli kadına yardımcı olacaklarına bir de döküntü mü çıkartıyorlar, toplama kız kalsın öyle :))
Yok ben de böyle söylüyorum ama ahaa yine iş var diyor.Azıcık annelerin üstünden yükü almak lazım, zaten bütün gün koşturmaca, eskiden sesim çıkmıyordu şimdi tatlı tatlı istiyorum eşimden ; hayatım duşa girerken lavaboyla klozeti de fırçalar mısın, bebeğim yatmadan odada kirli varsa sepete atar mısın, aşkım benimmmm bulaşığı boşaltır mısın falan bir de öpücük konduruyorum arada isterken :))) napim iş bitmiyor yoksa :))))
Erkeklerin ruhu dağınıkYok ben de böyle söylüyorum ama ahaa yine iş var diyor.
Temizliğe alerjisi var sanırım pasaklı değildir eşim beş vakit abdest alır zaten ama dağınıklar yada ben çok temizlik yaptığım zaman söylenirdi şimdi değişti biraz
Suriyeliler gibi bakacak olsak onar tane doğururdukYok ya herkes çocuk bakıyormuş iki üç bebek bakan varmış.Irkçılık yapmıyorum bi de Suriyelileri örnek veriyorlar bizlere
Aklımdan geçiyor atmak ama kv görse herkese anlatır beni
Yardımcı olduğu şeyler de var eşimin hakkını yememek lazım ama dağınıklarda aynı zamanda.
Ve de arkadaşlarla toplanma var akşam gündüz çoğu kez dışarda beyimiz ama ben çok sıkıyormuşum yine de böyle söyler.
Böyle alışmışlar erkek kardeşim de böyle babam da kahvaltısını yada yemeğini yer hemen çıkardı burada ortamları var bu yüzden.
Çabuk dön swet geçmiş olsunKızlar bir süre gelmiycem kendinize dikkat edin. Şu hastalık yordu bizi hala devam ediyor
İş güç yoğunum telefonu çok alamıyorum elimeAktif Lora nasıl oldun?
M Musluk Suyu kızın nasıl oldu?
Nego Gelmemişsin hasta falan değilsindir inş
İyiyim tubis iş güç yoğunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?