İyi akşamlar kızlar..
Belim çok ağrıyor ayakta durmakta sıkıntı çekiyorum.
Evi süpürdüm.
Topladım, havalandırdım.
Nevresimleri yıkadım.
Bulaşıklar yıkandı.
Wc, lavabo yıkandı.
Oğlana ödev yaptırdım ama beynimi yaktı resmen söylemekten yoruldum.
2 posta çamaşır katladım,yerleştirdim.
Günün menüsü;
Tavuk sote sebzeli,nohutlu şehriyeli pirinç pilavı,salata, cacık.
Sofra kaldırıldı toparlanmadı henüz belimin ağrısının geçmesini bekliyorum.
Bu ara hastalıklar üst üste geldi Rabbim hepimize ve tüm hastalara acil şifalar versin.amin
Ben senede bir kere yıkatıyorum ki ara ara kendim de silerim. Bazen sadece kirli yerleri bazen komple. Ona rağmen yıkatınca çıkan o kirli sudan utanıyorum öyle söyliyim
Her yıl yıkatıyorum, toza alerjim var çünkü ve koltuklarda inanılmaz birikiyor, koltuk örtüsü kullanmama rağmen simsiyah sular çıkıyor yıkanırken
Çok ıslak kalmıyor ama ben genelde Ağustos ayında yıkatıyorum çok sıcak havada yani, akşamına kurumuş oluyor
Elle silmek sadece yüzey temizliği maalesef üstelik toz kir süngere geçiyor silerken o yüzden koltukları asla silmem, nemli bezle tozunu alırım arada bir, yılda bir de yıkatıyorum mis gibi oluyor. Koltuklar yıkanırken aynı firmaya pamuk yorganları da veriyorum hepsi bir arada temizleniyor
Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim kizlarYıkatınca fark edeceksiniz aslında çok kirliler mutlaka yıkat bebek de varmış evde
Beylikdüzündeyim ben, burada sürekli çalıştığım bir yer var ama siz neredesiniz oralara gelirler mi bilemiyorumCevaplariniz icin cok tesekkur ederim kizlar
Ben bu ay yikatmak istiyorum ama koltuklarin kurumasini saglayacak kadar pencereleri acik birakamayacagim, evim kucuk, kizim da kucuk hasta olur korkusu var.
Bayramdan sonra tasinacagim orda cok guzel kurur havalandiririm, bayramdan sonra yikatayim en iyisi
İstanbul avrupa yakasi icin onerebileceginiz guvenilir bir firma var mi acaba?
Bı de güllaç yaparım ,2 paketOfff ne güzel hafif gittim TV izlerken saglikli atıştırma sonrası gitti kafam gene böreğe yaaa pişmanım tabi ki sinir oldm kendime
Ama sahurda ekmek yok dengelemem lazım
Pazar günü ki iftari cumartesi yapicam
İstanbuldan eşimin kuzenini de çağırdım supriz yapcam evdekilere ,:))
Gelmişken kalacaklarmis annesinde o sebeple farketmez dedim
Menüm belli. :)
Mercimek çorbası
Kuru fasulye
Köfte
Patates kızartmasi elma dilim baharatlı şekilde
Havuç tarator
Salata
Tavuk sote
Pilav
Şekerpare
Sigara böreği fırında
Nasıl sizce bı de erik kompostosu yapcam yazdan toplamistim buzlukta
Diğer icecekleri zaten Alicam
Ortam da çok guzelllTubismavis kahveyi göre göre canım çekti 2 gündür içiyorum bir güzel gidiyor ki
Daha iyiyim bonusum serum aldım yıne sahur yaptım adamakıllı kendıme geldim
Gittin mi acile tekrardan canım ilaç vs vsrdiler mi ne dedilerDaha iyiyim bonusum serum aldım yıne sahur yaptım adamakıllı kendıme geldim
Aldım canım antıbıyotık basladım kanımda enfeksiyon varmısGittin mi acile tekrardan canım ilaç vs vsrdiler mi ne dediler
Çok geçmiş olsun canımAldım canım antıbıyotık basladım kanımda enfeksiyon varmıs
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım
Sağol Tubiş.Geçmiş olsun canım
Amin Allah razı olsun.
Sağol Bonus yok bi başladıysa gerisi de geliyor.Geçmiş olsun geçmedi senin de sıkıntın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?