- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çesit çok maşallah.Bı de biber dolmasi yapcam kuzenler den biri çok seviyor :?) Hemde cesit olcak
Ne güzel bı arads olmak
Keşke sizlerle de bı arada olsak iftara sahura aynı sofrsda
Bende ayrı ayrı çağıramiyorum yaÇesit çok maşallah.
Ben de istiyorum ama bakalım nasıl olacak eşime terasta mangal yapsak nasıl olur diye fikir sundum.Çünkü ben yapamacağım başka türlü iki arkadaşını cağırsak ailece ötekiler var benim ailem onun ailesi mümkün gözükmüyor çook kalabalık.
Ciğere bayılıyorlar eşimin arkadaşları ilk sırada zatenkendisi davet etmek istediğini söyledi.
Ailecek davet isterdim ama yapamayacağım. abimler,kaynım,bacanaklar,babam, kppişirimi de kolay bende çeşit salata çorba ve tatlı yaparım.
Erkek mangalı olacak kız kardeşim de bana yardıma gelirse onlar terasta evde de ben rahatça yaparım namaza,abdeste inerler.
Ahiretliğim geçmiş olsun dikkat et kendineAldım canım antıbıyotık basladım kanımda enfeksiyon varmıs
Ben de bayram sonrasi o tarafa tasinacagim o yüzden tavsiyeniz cok iyi olurBeylikdüzündeyim ben, burada sürekli çalıştığım bir yer var ama siz neredesiniz oralara gelirler mi bilemiyorum
Belli oldu mu canım?
Su gibi aksın bütün işlerinizKızlar çok strese girdik eve gecene kadar bir otele
Çekildik bilginiz olsun.
Yeni eve gecince yazarım bilginiz olsun.
Pazar günü Rabbim izin verirse evimdeyim
Duanıza talibim
Geçmiş olsun canım neyin varmış?Daha iyiyim bonusum serum aldım yıne sahur yaptım adamakıllı kendıme geldim
Mevsim gecişi hasta etti sanırımTüm hastalara geçmiş olsun içinde de bana soğuk algınlığı var biraz.
Aynen canım hava bir gün sıcak bir gün çok soğuk dengem şaştıMevsim gecişi hasta etti sanırım
Offf ne güzel hafif gittim TV izlerken saglikli atıştırma sonrası gitti kafam gene böreğe yaaa pişmanım tabi ki sinir oldm kendime
Ama sahurda ekmek yok dengelemem lazım
Pazar günü ki iftari cumartesi yapicam
İstanbuldan eşimin kuzenini de çağırdım supriz yapcam evdekilere ,:))
Gelmişken kalacaklarmis annesinde o sebeple farketmez dedim
Menüm belli. :)
Mercimek çorbası
Kuru fasulye
Köfte
Patates kızartmasi elma dilim baharatlı şekilde
Havuç tarator
Salata
Tavuk sote
Pilav
Şekerpare
Sigara böreği fırında
Nasıl sizce bı de erik kompostosu yapcam yazdan toplamistim buzlukta
Diğer icecekleri zaten Alicam
Canım menü çok güzel ama yanlış anlamazsan çeşit çok değil mi israf olmasın ramazan malum aslında bu davet sofralarında ki çok çeşitten vazgeçmemiz için güzel bir vesile ama bende senin gibi şu da olsun bu da olsun diyorum. Aslında misafire de zor çünkü neyi yiyeceğini şaşırıyor.Bı de biber dolmasi yapcam kuzenler den biri çok seviyor :?) Hemde cesit olcak
Ne güzel bı arads olmak
Keşke sizlerle de bı arada olsak iftara sahura aynı sofrsda
Maşallah la galibe illallahEvi havalandırdım
Yatakları topladım
Küçüğümü yedirdim, mutfağı topladım
Bulaşık mak çalıştırdım
3 kez kısa prog çamaşır yıkadım astım
Banyo, wcleri çamaşır suyu ile yıkadım sildim
Şimdi uzandım
Öğleye doğru bir de süpürüp toz alırım
Kendimi çok yormadan şöyle bi toparlamam lazım
Hamdolsun bu sabah baş ağrısı yok
Orucumun da ilk günü
Ne yemek yapacağımı düşüneyim biraz
Ben de bayram sonrasi o tarafa tasinacagim o yüzden tavsiyeniz cok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?