Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bı de biber dolmasi yapcam kuzenler den biri çok seviyor :?) Hemde cesit olcak
Ne güzel bı arads olmak
Keşke sizlerle de bı arada olsak iftara sahura aynı sofrsda
Çesit çok maşallah.
Ben de istiyorum ama bakalım nasıl olacak eşime terasta mangal yapsak nasıl olur diye fikir sundum.Çünkü ben yapamacağım başka türlü iki arkadaşını cağırsak ailece ötekiler var benim ailem onun ailesi mümkün gözükmüyor çook kalabalık.
Ciğere bayılıyorlar eşimin arkadaşları ilk sırada zaten kendisi davet etmek istediğini söyledi.
Ailecek davet isterdim ama yapamayacağım. abimler,kaynım,bacanaklar,babam, kppişirimi de kolay bende çeşit salata çorba ve tatlı yaparım.
Erkek mangalı olacak kız kardeşim de bana yardıma gelirse onlar terasta evde de ben rahatça yaparım namaza,abdeste inerler.

Bende ayrı ayrı çağıramiyorum ya illa toplu olcak çok hoşuma gidiyor öyle rabbim kabul etsin inşallah
Mangal en mantıklısi kalabalıkda diğer türlü tek tek de çağırmak sana da kolay gelsin cnm
Kimisi et yemiyor kimsii tavuk herkesin gönlü olsun

Evi havalandırdım
Yatakları topladım
Küçüğümü yedirdim, mutfağı topladım
Bulaşık mak çalıştırdım
3 kez kısa prog çamaşır yıkadım astım
Banyo, wcleri çamaşır suyu ile yıkadım sildim
Şimdi uzandım
Öğleye doğru bir de süpürüp toz alırım
Kendimi çok yormadan şöyle bi toparlamam lazım
Hamdolsun bu sabah baş ağrısı yok
Orucumun da ilk günü
Ne yemek yapacağımı düşüneyim biraz

Bı de biber dolmasi yapcam kuzenler den biri çok seviyor :?) Hemde cesit olcak
Ne güzel bı arads olmak
Keşke sizlerle de bı arada olsak iftara sahura aynı sofrsda
Canım menü çok güzel ama yanlış anlamazsan çeşit çok değil mi israf olmasın ramazan malum aslında bu davet sofralarında ki çok çeşitten vazgeçmemiz için güzel bir vesile ama bende senin gibi şu da olsun bu da olsun diyorum. Aslında misafire de zor çünkü neyi yiyeceğini şaşırıyor.

Maşallah la galibe illallah daha yorma bencede işk gün akşama doğru çıkar yorgunluğunun acısı yoksa.

Kahvaltı için oğluma pişi yaptım
Mutfağı topladım
Evi havalandırdım
Nevresimleri makineye attım astım
Dün yıkanan çamaşırları katladım yerleştirdim
Evi toplayıp süpürdüm
Fırını temizledim
Banyo ve tuvalet temizliği kaldı birazdan onu da yapıp biraz kuran okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…