Maşallah la galibe illallahdaha yorma bencede işk gün akşama doğru çıkar yorgunluğunun acısı yoksa.
Bence güzel olurPinhan dünkü tatlını elmalı harçla yapsam nasıl olur sence elmali kurabiye gibi olur mu yarısı sade yarısı elmalı deneyim diyorum
Tüm hastalara geçmiş olsun içinde de bana soğuk algınlığı var biraz.
Ramazanda sakinlik geliyor üstümüze genelde onun da etkisi var
Haklısın Nego, midem kazınmaya başladı zaten
Yattığım /oturduğum yerden oğluşla oynuyorum.
Enerjimi ibadete ve yemek yapmaya ayırıcam, belki süpürürüm ilerleyen saatlerde bakalım.
Sana da geçmiş olsun.
Sirkeli sularla mı yıkasak topiği napsak herkes bir hasta bir değişik.
Hava da kapalı, insanın enerjisini düşürüyor.
Aferin almıştım beni o paklarGeçmiş olsun bebiş aman ilerlemesin vitamin falan al
Doğru ben de böyle düşünüyorum evde de çok çeşit yapmam hergün tatlı olsun mantığı da bana göre değil.Canım menü çok güzel ama yanlış anlamazsan çeşit çok değil mi israf olmasın ramazan malum aslında bu davet sofralarında ki çok çeşitten vazgeçmemiz için güzel bir vesile ama bende senin gibi şu da olsun bu da olsun diyorum. Aslında misafire de zor çünkü neyi yiyeceğini şaşırıyor.
İyi günlerHayırlı sabahlarEki Görüntüle 3224692
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@Verafly
Tubismavis
Aminnn pamuğummm beniimmSağlıkla huzurla mutlulukla çalışacağın bir yer olsun tiniminimmmm
Teşekkür ederimmm tuğbişimCanım hayırlı olsun inşallahyeni görev yerin yeni mutluluklar getirsin
Evet negoşummm kadın doğum çocuk hastanesiBelli oldu mu canım?
Tuğbişimmm yok yerleşemedim daha yeniden ev dizmek ne zormuş daha da bir sürü eksik varNasılsın tinim yerleştiriniz mi ne zaman başlıcaksin alisabildin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?