Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sahurdan sonra elmalı kurabiye yaptım mutfağa girdikçe imtihanda gibi hissediyorum ya akşam iyi olsaydım yapıyodum iftardan sonra hazırdı hamurum da yapamadım işte.
Bu mesajına gülsem mi üzülsem mi bilemedim

Annemin ruhuna yemek vericez bugün onu çok özledim içimdeki boşluğu bazen çok fena vuruyor.

Bu kadar çok çiçeğim olduğunu göremedi. 3-5 sukulentimi görmüştür de gerisi yok.

Akşama gidicem boğazım düğüm düğüm.

İşlerim az kaldı sonra aralıksız çiçeklerimle uğraşmak istiyorum.
İçeri aldım bunları çünkü camı silicem.
Küçük saksıda sıkışanlar uzayanlar var onlar büyüğe geçicek de toprak karışımım hazır değil haftaya inş.
Şimdi sadece içerdekilerden birini değişcem.

Eklentiler

• 16801750092042910894272366311712.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 34
Canım beninRabbim sabır versin, hayrınızı kabul etsin

Allah kabul etsin bonusum senin de sabrını artırsın inşallah

Canım beninRabbim sabır versin, hayrınızı kabul etsin

Allah kabul etsin bonusum senin de sabrını artırsın inşallah

Sağolun ❤ sabır var şükür. O boşluk hissi özlem geçmiyor sadece. Hatta büyüyor gibi.

Böyle zamanlarda daha çok arıyor insan.
Yaptığım güzel bişeyi göstermek istiyorum sevineceği şeyleri en çok. Bir sorun olsa annem olsa böyle olmazdı diyoruz.
Akşam orda annemin arkadaşları olacak kuran cemaati.

Depremden sonra çekilen onca şeyi görünce annem güzel gitmiş bile dedim.

ALLAH kabul etsin hayrınızı, yerine ulaşsın bonusum sabırlar versin RABBİM

Saolun kızlar misafire çıkacakta evham yaptım. Birde içine domates koymadım. Pişirmeden salçalı domatesli su yapıp koysam olur demi öyle yaparım diye düşündüm.
Pişirmeden önce ben dolmaların üzerine domates dilimleri yerleştiririm belki öyle yapabilirsin.Pirincin çıkmasını engellemek için anlatabildim mi bilemiyorum.

Allah sabrını artırsın arkadaşım.
Mekanı cennet olsun Rabbim kabrini cennet bahçelerinden bi bahçe yapsın inş.
Ne güzel iyi ameller de bulunmuş bi insan senin için gurur verici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…