Saol canım
İçinde salça var ama bende senin gibiyim salça domates su yapar dökerim dedim. Bir de biberlerin üstüne tereyağ koyarım lezzetli olur inş
Kız hep pirinçli yapardımKoy koy zaten bildiğin şeyi de ayrıca sormana gülüyorum şu an
Bu mesajına gülsem mi üzülsem mi bilemedimSahurdan sonra elmalı kurabiye yaptım mutfağa girdikçe imtihanda gibi hissediyorum yaakşam iyi olsaydım yapıyodum iftardan sonra hazırdı hamurum da yapamadım işte.
Gül tabiki ya kedi gibi bakışımın nesi duygusal bebiş kimbilir kaç elmalı kurabiye bitiktirmişim içimdeBu mesajına gülsem mi üzülsem mi bilemedim
Akşam iyi olsaydım yapardım demişsin ya o kısma üzüldümGül tabiki ya kedi gibi bakışımın nesi duygusal bebiş kimbilir kaç elmalı kurabiye bitiktirmişim içimde
Bilsem bu kadar zor ben de zamanında uzak dururdumBen de üniversteye uzağım teyocan şartlarımzı eşit camoon
Canım beninAnnemin ruhuna yemek vericez bugün onu çok özledim içimdeki boşluğu bazen çok fena vuruyor.
Bu kadar çok çiçeğim olduğunu göremedi. 3-5 sukulentimi görmüştür de gerisi yok.
Akşama gidicem boğazım düğüm düğüm.
İşlerim az kaldı sonra aralıksız çiçeklerimle uğraşmak istiyorum.
İçeri aldım bunları çünkü camı silicem.
Küçük saksıda sıkışanlar uzayanlar var onlar büyüğe geçicek de toprak karışımım hazır değil haftaya inş.
Şimdi sadece içerdekilerden birini değişcem.
Hissetmedim kızlar sağolun ilgilendiğiniz için
Allah kabul etsin bonusum senin de sabrını artırsın inşallahAnnemin ruhuna yemek vericez bugün onu çok özledim içimdeki boşluğu bazen çok fena vuruyor.
Bu kadar çok çiçeğim olduğunu göremedi. 3-5 sukulentimi görmüştür de gerisi yok.
Küçük saksıda sıkışanlar uzayanlar var onlar büyüğe geçicek de toprak karışımım hazır değil haftaya inş.
Canım beninRabbim sabır versin, hayrınızı kabul etsin
Allah kabul etsin bonusum senin de sabrını artırsın inşallah
ALLAH kabul etsin hayrınızı, yerine ulaşsın bonusum sabırlar versin RABBİMAnnemin ruhuna yemek vericez bugün onu çok özledim içimdeki boşluğu bazen çok fena vuruyor.
Pişirmeden önce ben dolmaların üzerine domates dilimleri yerleştiririm belki öyle yapabilirsin.Pirincin çıkmasını engellemek için anlatabildim mi bilemiyorum.Saolun kızlar misafire çıkacakta evham yaptım. Birde içine domates koymadım. Pişirmeden salçalı domatesli su yapıp koysam olur demi öyle yaparım diye düşündüm.
Sağolun ❤ sabır var şükür. O boşluk hissi özlem geçmiyor sadece. Hatta büyüyor gibi.
Böyle zamanlarda daha çok arıyor insan.
Yaptığım güzel bişeyi göstermek istiyorum sevineceği şeyleri en çok. Bir sorun olsa annem olsa böyle olmazdı diyoruz.
Akşam orda annemin arkadaşları olacak kuran cemaati.
Depremden sonra çekilen onca şeyi görünce annem güzel gitmiş bile dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?