- 1 Aralık 2021
- 14.826
- 53.914
- 548
- 35
Allah hayrını kabul etsin mekanı cennet olsun anneninAnnemin ruhuna yemek vericez bugün onu çok özledim içimdeki boşluğu bazen çok fena vuruyor.
Bu kadar çok çiçeğim olduğunu göremedi. 3-5 sukulentimi görmüştür de gerisi yok.
Akşama gidicem boğazım düğüm düğüm.
İşlerim az kaldı sonra aralıksız çiçeklerimle uğraşmak istiyorum.
İçeri aldım bunları çünkü camı silicem.
Küçük saksıda sıkışanlar uzayanlar var onlar büyüğe geçicek de toprak karışımım hazır değil haftaya inş.
Şimdi sadece içerdekilerden birini değişcem.
Ne şanslı bir anne senin gibi güzel bir evlat bırakmış gerisinde.Annemin ruhuna yemek vericez bugün onu çok özledim içimdeki boşluğu bazen çok fena vuruyor.
Bu kadar çok çiçeğim olduğunu göremedi. 3-5 sukulentimi görmüştür de gerisi yok.
Akşama gidicem boğazım düğüm düğüm.
İşlerim az kaldı sonra aralıksız çiçeklerimle uğraşmak istiyorum.
İçeri aldım bunları çünkü camı silicem.
Küçük saksıda sıkışanlar uzayanlar var onlar büyüğe geçicek de toprak karışımım hazır değil haftaya inş.
Şimdi sadece içerdekilerden birini değişcem.
İnsan doğaya da bakınca tefekkür ediyor cidden herşey muazzam.
Sedat Anar eşlik ediyor şu an huşu içinde gözüm yaşlı izliyorum güzellerimi.
Şunların rengi tonu hepsi birbirinden farklı hepsi ayrı güzel.
Vallahi ben hala düşünüyorumÇorba kesin yapacağım ne çorbası ona karar vermedim. Bir de yanına kumpir mi yapsam yoksa kelepir börek mi ona karar veremedim
Yoğurtlu topalak çorbası mı deniyor lebeniye mi bilemiyorum ama o çorba çok hoşuma gidiyor tam benlik.Vallahi ben hala düşünüyorum
Arda'nın Mutfağını izledim. Yoğurtlu tarhana çorbası yaptı. Güzel mi acaba, ben hiç tarhanayı yoğurtlu görmedim duymadım. Yapsam mı ki, var mı bilen acaba?
O dediklerini sık sık ben de yapıyorum canım.Yoğurtlu topalak çorbası mı deniyor lebeniye mi bilemiyorum ama o çorba çok hoşuma gidiyor tam benlik.
Şehriyeli,tavuklu az biraz maydonoz doğrayıp yoğurt,limon terbiyeli bi çorba yapmıştım güzeldi istersen bak.
Pizza yemeyen çocuk sende de mi var.benim oğlan da yemiyor.Pinhan aklımda pizza var benim oğlum yemiyor yada menemen çok sever ama,pilav cacık olabilir
Bir de epey ciğer var.
Arap tavasını yaparım benKilis tava yada Arap tavası yemeğini gördüm lezzetli duruyordu denemek istiyorum.
Yok niye ki?Nego Siz de okul tatil mi? Bazı ilçelerde dedi ama haberde
Bak yaaa hani sevmiyordun aradan çıkmayıYardıma diye gelip aradan çıkasım geldi
Ben koymam suyunaDaha pirinç katma musluk pirinci az güzel olur zaten. İçinde salça var dimi ben suyuna mutlaka koyuyorum salça ve yağ renksiz tatsız geliyor koymayınca.
Yaparım güzel olur zaten ben her türlü çorba severim işkembe hariçVallahi ben hala düşünüyorum
Arda'nın Mutfağını izledim. Yoğurtlu tarhana çorbası yaptı. Güzel mi acaba, ben hiç tarhanayı yoğurtlu görmedim duymadım. Yapsam mı ki, var mı bilen acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?