Hayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 3225569
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@Verafly
@Tubismavis
Ne kadar uyumlusunuz bugün
Pirinç şişen birşey bence ama yinede sen bilirsin.Annemler üzerini az bırakır hatta bence uğraşma güzel olur gibi geldi bana.Deneyimli ev hanımları. Kıymalı biber dolması yapıp buzluğa attım. Ama sonra farkettim ki pirinci az olmuş. Tadı nasıl olur yoksa içlerini çıkarıp pirinç ekliyim mi?
Olmuştur o bence, şişer zaten pişince. Uğraşma, eline sağlıkDeneyimli ev hanımları. Kıymalı biber dolması yapıp buzluğa attım. Ama sonra farkettim ki pirinci az olmuş. Tadı nasıl olur yoksa içlerini çıkarıp pirinç ekliyim mi?
Pirinç şişen birşey bence ama yinede sen bilirsin.Annemler üzerini az bırakır hatta bence uğraşma güzel olur gibi geldi bana.
Saolun kızlar misafire çıkacakta evham yaptım. Birde içine domates koymadım. Pişirmeden salçalı domatesli su yapıp koysam olur demi öyle yaparım diye düşündüm.Olmuştur o bence, şişer zaten pişince. Uğraşma, eline sağlık
İyi öğlenlerHayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 3225569
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@Verafly
@Tubismavis
Evet ben de salçalı /domatesli salçalı su yapar öyle pişiririm.Saolun kızlar misafire çıkacakta evham yaptım. Birde içine domates koymadım. Pişirmeden salçalı domatesli su yapıp koysam olur demi öyle yaparım diye düşündüm.
Saolun kızlar misafire çıkacakta evham yaptım. Birde içine domates koymadım. Pişirmeden salçalı domatesli su yapıp koysam olur demi öyle yaparım diye düşündüm.
Ben de musluk pirinci ne diyorumDaha pirinç katma musluk pirinci az güzel olur zaten. İçinde salça var dimi ben suyuna mutlaka koyuyorum salça ve yağ renksiz tatsız geliyor koymayınca.
Tamam mutfağa uzağım da, o kadar mı uzağım dedimO şekil tekrar okudum ha
Saol canımEvet ben de salçalı /domatesli salçalı su yapar öyle pişiririm.
Bozma kalbini güzel olmuştur o, pirinçler şişer zaten.
Ben dolmada yağ eksikse beğenemiyorum.
Yağı yerinde oldu mu güzel oluyor.
İçinde salça var ama bende senin gibiyim salça domates su yapar dökerim dedim. Bir de biberlerin üstüne tereyağ koyarım lezzetli olur inşDaha pirinç katma musluk pirinci az güzel olur zaten. İçinde salça var dimi ben suyuna mutlaka koyuyorum salça ve yağ renksiz tatsız geliyor koymayınca.
Tamam mutfağa uzağım da, o kadar mı uzağım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?