Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın güzel kadınlar

Dün akşam yoruldum epey, hafta sonu misafir var ufaktan hazırlığa başladım, Cuma iftara davetliyiz o akşam pek iş yapamam diye

- Markete gittim eksik malzemeleri aldım
-Robota mutfağı ve holü süpürtüp sildirdim
-İftar için fırında baget ve pilav yaptım yanına da salata
-Mutfak toplandı bulaşığı çalıştırdım, bitince boşalttım
-Sahur için peynirli tava böreği yaptım
-Büyük banyonun duşa kabinini ovdum, dolaplarını düzeltip sildim
-Misket köfte yapıp buzluğa attım hafta sonu için, kavrulacak fasulye turşularını hazırladım,avcı böreğinin harcını hazırladım
-Kütüphaneyi toplayıp, tozunu aldım
-Bir makina çamaşır yıkandı, astım

Bugün işten sonra pazarımız var onu halledeceğim inş, hafta sonuna kadar olabildiğince işi azaltmak istiyorum çünkü Cumartesi eşim işte olacak temizlik ve yemek bende yani, bu akşam iftarda kalan yemekleri bitirmeye niyetlendik dünden tavuk var, önceki günden karalahana, Rabbim güç kuvvet versin hepimize güzel bir gün olsun inşallah

Gunaydin hayırlı sabahlar. dün disardaydim tumm gun iftarida disarida acmak zorunda kaldim. Esimi cagirdim hesabi kitlemek adina bugun gitti biraz depresif takilmak istedim ama olmuyor sahurdan sonra wc banyo hallettim cocuklari yollayinca da supurdum sildim evi. annem toz aldi mutfakta ondaydi surekli birilerine biseyler kitlemeyi adet edindim galiba

Deneyimli ev hanımları. Kıymalı biber dolması yapıp buzluğa attım. Ama sonra farkettim ki pirinci az olmuş. Tadı nasıl olur yoksa içlerini çıkarıp pirinç ekliyim mi?
Pirinç şişen birşey bence ama yinede sen bilirsin.Annemler üzerini az bırakır hatta bence uğraşma güzel olur gibi geldi bana.

Merhabalar hamarat hatunlar..
Oğluşu okula bırakıp geldim.Her yer heryer de birazdan işlere girişeceğim inş.
Günün menüsü;Dünden ciğer kaldı,pilav yapacağım nohut vardı aklımda güya ama ıslamadığım için biraz kurufasulye pişiririm.
Bisküvili kakaolu pudingli pasta yıllar oldu yapmayalı
Yemekleri az az yapıyorum yukarıda tabak çıkarınca günlük bitiyor zaten.Ramazanda böyle seviyorum.

Pirinç şişen birşey bence ama yinede sen bilirsin.Annemler üzerini az bırakır hatta bence uğraşma güzel olur gibi geldi bana.

Olmuştur o bence, şişer zaten pişince. Uğraşma, eline sağlık
Saolun kızlar misafire çıkacakta evham yaptım. Birde içine domates koymadım. Pişirmeden salçalı domatesli su yapıp koysam olur demi öyle yaparım diye düşündüm.

Saolun kızlar misafire çıkacakta evham yaptım. Birde içine domates koymadım. Pişirmeden salçalı domatesli su yapıp koysam olur demi öyle yaparım diye düşündüm.
Evet ben de salçalı /domatesli salçalı su yapar öyle pişiririm.
Bozma kalbini güzel olmuştur o, pirinçler şişer zaten.
Ben dolmada yağ eksikse beğenemiyorum.
Yağı yerinde oldu mu güzel oluyor.

Daha pirinç katma musluk pirinci az güzel olur zaten. İçinde salça var dimi ben suyuna mutlaka koyuyorum salça ve yağ renksiz tatsız geliyor koymayınca.

Evet ben de salçalı /domatesli salçalı su yapar öyle pişiririm.
Bozma kalbini güzel olmuştur o, pirinçler şişer zaten.
Ben dolmada yağ eksikse beğenemiyorum.
Yağı yerinde oldu mu güzel oluyor.
Saol canım
Daha pirinç katma musluk pirinci az güzel olur zaten. İçinde salça var dimi ben suyuna mutlaka koyuyorum salça ve yağ renksiz tatsız geliyor koymayınca.
İçinde salça var ama bende senin gibiyim salça domates su yapar dökerim dedim. Bir de biberlerin üstüne tereyağ koyarım lezzetli olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…