golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Canım öyle dışarıdakiler gibi değil. Pratik benimkiKumpir nasıl yapıyorsun hep merak etmişimdir
Bndr tepside yapıyorum aynısını misafirlerede yaparım çok leziz olurCanım öyle dışarıdakiler gibi değil. Pratik benimkipatatesleri haşlıyorum sonra içine tereyağ biraz süt biraz kaşar eziyorum. Güveç kaplarına koyuyorum üstüne istediğim malzemeler genelde sucuk sosis turşu mısır bazen zeytin koyarım üzerine tekrar kaşar sonra at fırına benim bey seviyor böyle şeyleri
Evet bazen ben de öyle yapıyorumBndr tepside yapıyorum aynısını misafirlerede yaparım çok leziz olur
Bende tepside yapıyorum güzel oluyorCanım öyle dışarıdakiler gibi değil. Pratik benimkipatatesleri haşlıyorum sonra içine tereyağ biraz süt biraz kaşar eziyorum. Güveç kaplarına koyuyorum üstüne istediğim malzemeler genelde sucuk sosis turşu mısır bazen zeytin koyarım üzerine tekrar kaşar sonra at fırına benim bey seviyor böyle şeyleri
ALLAH kabul etsin ne güzel, bizlerinde arkasından hayır yapanlarımız olsunDün akşamımız güzel geçti duygusallıydı bolca.
He olmuş dr ünvanı gelmiş
Allah kabul etsin hayrınızı, ruhuna ulaştırsın annenin.Dün akşamımız güzel geçti duygusallıydı bolca.
Düz gelenlere çift ayak cezası verecemAktif Lora düz lora hoş geldin kardeşim
Butonum bozuk yaa sanmaki gulmuyorum baglanti sayfasi çıkıyorAktif Lora düz lora hoş geldin kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?