Cumartesi Allah yardımcımız olsun, hem temizlik hem yemek işini nasıl kendime kitledim bilemiyorum, aklım başımda değil sanırımHarikasınATTRAENTE
Bende mutfağı topladım
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Mutfak supuruldu havalandi
Cayda içtim :))
Asıl cumartesi nasıl toplu tutacam bı bakalm gerçi her geleni makineye aticma vs ama bakalm cumartesi asla bulaşık bırakmıcam mutfksta zaten
HalledersinCumartesi Allah yardımcımız olsun, hem temizlik hem yemek işini nasıl kendime kitledim bilemiyorum, aklım başımda değil sanırım
Aynen bende öyle düşünüyorumHalledersin
Temizdir senin evin
Ön hazırlık da yaptın. Yetişir evvelallah
Benim çocuklarım da hiç sakin çocuk olmadı hala da öylelerBenim çocuklar küçükken ayağıma dolanıyorlar etrafıda talan ediyorlar uslusu bana denk gelmedi henüz.
Küçük ben pasta yaparken cifi almış döktü heryere deterjanı da yukarda tutuyorum genelde şans işte.
Küçükken bayağ yumurcaklar bende yaparken acele edersem dağılır yoksa toparlama sakin kafayla planlı daha güzel olur.
Benim de elim lezzetlidir çok severim mutfağı
Senin planlı programlı olduğun aşikar zaten
Ablam çok pratiksin der annem böyle ondan almışım.
Aklında kalacağına yapıp kurtulmuşsun en güzeliİyi akşamlar kızlar
Bugün işten sonra pazara gidecektim ama eşim erken geldi program değişti. Pazara ben giderim yürüyüşe çıkacağım zaten dedi. 5 te eve geldim, bir bakındım öyle bi deli kuvveti geldi içimekütüphanenin ve yatak odasının camlarını ve kapılarını sildim, perdeleri yıkandı o arada. İftara kalan yemekleri bitirmeye karar vermiştik zaten yemek yapma derdi olmayınca o iki saati böyle değerlendirdim. Eşimden de biraz fırça yedim sen dinlen diye pazara gittim kendine iş uyduruyosun dedi söylendi durdu İftar ettik çay faslındayım, mutfağı toplamadım daha bir ağırlık çöktü. Temizlik bezleri makinada yıkanıyor, kendimi attım koltuğa ilerleyen saatlerde mutfağa bakacağım
Yetişir yetişir bende bu iki gün hem temizlik hem hazırlık uğraştım bitti geçti çok şükür.Cumartesi Allah yardımcımız olsun, hem temizlik hem yemek işini nasıl kendime kitledim bilemiyorum, aklım başımda değil sanırım
Allah kabul etsin hep böyle güzel iftarlar yapmak nasip olsun inş.Misafirlerimi uğurladım çok şükür güzel bir iftar oldu
Amin.Yaparsınız Allah'ın izniyleCumartesi Allah yardımcımız olsun, hem temizlik hem yemek işini nasıl kendime kitledim bilemiyorum, aklım başımda değil sanırım
Senin açık mutfak değil mi Tubiş?HarikasınATTRAENTE
Bende mutfağı topladım
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Mutfak supuruldu havalandi
Cayda içtim :))
Asıl cumartesi nasıl toplu tutacam bı bakalm gerçi her geleni makineye aticma vs ama bakalm cumartesi asla bulaşık bırakmıcam mutfksta zaten
İnşallah kuzum, ne misafirler ağırladım ben hey gidi ama yaş gidiyor işte iki cam sildim kolum kanadım kalkmıyor bunlar bana iş miydi, zalimsin zaman diye boşa dememişler. Ama rabbim verir kolaylığını elbetAmin.Yaparsınız Allah'ın izniyle
Benm icin dezavantaj kuzum alan daha büyük olrsa daha iyi ama ben sevemedim benm hem alan kucukSenin açık mutfak değil mi Tubiş?
Sence açık mutfak kullanmak nasıl dezavantajları fazla mı yoksa daha mı kullanışlı?
Bir gün ev yaptırırsam aklımda açık mutfak fikri var
İnşaat kaç sene çektim şükür burda bitti yapcak yerleriÇok kirliydi hele kütüphaneden resmen dışarısı görünmüyordu, üç yanım inşaat mahvettiler beni tozdan
Çıkar ulan işte eline mi yapışırYok sana aradan çıkarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?