Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cumartesi Allah yardımcımız olsun, hem temizlik hem yemek işini nasıl kendime kitledim bilemiyorum, aklım başımda değil sanırım

İyi mi akşamlar
Merhabalar kızlar
Yemekten kalkınca hemen namaz kıldım.
Döndüm mutfağı topladım.
Ben bulaşıktan çıkarken yatsı okundu
Onu da kıldım.
Biraz da Kuran okudum.
Şimdi çocukları yatıracağız sonra çay faslı.
Her akşam böyle oluyor bu saatler
Yoğun ama güzel.

Şimdi dinlenme vakti
Herkese sağlık ve huzur versin Yaradanımız

Benim çocuklarım da hiç sakin çocuk olmadı hala da öyleler

Aklında kalacağına yapıp kurtulmuşsun en güzeli

Cumartesi Allah yardımcımız olsun, hem temizlik hem yemek işini nasıl kendime kitledim bilemiyorum, aklım başımda değil sanırım
Yetişir yetişir bende bu iki gün hem temizlik hem hazırlık uğraştım bitti geçti çok şükür.

Senin açık mutfak değil mi Tubiş?
Sence açık mutfak kullanmak nasıl dezavantajları fazla mı yoksa daha mı kullanışlı?
Bir gün ev yaptırırsam aklımda açık mutfak fikri var

Amin.Yaparsınız Allah'ın izniyle
İnşallah kuzum, ne misafirler ağırladım ben hey gidi ama yaş gidiyor işte iki cam sildim kolum kanadım kalkmıyor bunlar bana iş miydi, zalimsin zaman diye boşa dememişler. Ama rabbim verir kolaylığını elbet

Senin açık mutfak değil mi Tubiş?
Sence açık mutfak kullanmak nasıl dezavantajları fazla mı yoksa daha mı kullanışlı?
Bir gün ev yaptırırsam aklımda açık mutfak fikri var
Benm icin dezavantaj kuzum alan daha büyük olrsa daha iyi ama ben sevemedim benm hem alan kucuk
Hemde davlumbaz o kadar iyi değil
Misal karalahana ağır bı yemek çok koku oluyor vs
Ben ev bana kalimca direk mutfağı tasicam mesela

Ama eşimin amcasının köyde ki ev Amerikan. Mutfak
Gayet geniş ve refah havalandirma vs de öyle öylesi olurss ne ala ayrı bı mutfak gibi
Köye gittiimde çekerim resmini yengeninkinide
Ama ben sevemedim ne yalan soliim

Çok kirliydi hele kütüphaneden resmen dışarısı görünmüyordu, üç yanım inşaat mahvettiler beni tozdan
İnşaat kaç sene çektim şükür burda bitti yapcak yerleri
Kaç sene günde ,3)4 defa balkon yikadigimi biliyorum ses de cabasjii gece yarısı çalışmalar vs neyski biz koydeyken bitirdiler yerlesmislr hatta bı rahatlama geldi ki sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…