Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yarın yapacağım çok hoşuma gitti
Hiç yemedim ben bundan.

evet canım zorlu süreçten sonra çok şükür bitti
Waw Teyocum hayırlı olsun. Maşallah sana bi bayan olarak seninle gurur duydum.
Başarıların daim olsun inş.
Alanın ne ? Doktoran ne üzerine merak ettim
Şimdi tekrar hayatı önüme sunsalar akademisyen olmak isterdim. Vardır bunda da bi hayır bende araştırmayı da severim.
Bitkilesel şeylere de merakım çok İbni Sina dan tee küçüklükten okurdum.Ama imkansızlık çok fazlaydı.
Darısı oğluma inş.

Biliyorum bu yemeği ama hiç denememiştim bizimkiler de yemez.
Bizimkiler yufka tavuklu et sulu soğanlı salçalı bi harçla ıslatır eşimin ailesi bilmez bizim yörede yapılır.
Ben çok severim oğlum da sevdi
Bi de yufkayı rulo yapıp keserler üzerine tereyağı ve çökelek dökülür onu da sevmiştim.
Annem krep yapar üzerine pekmez yağ ısıtıp döker.
Bizim yörenin yemekleri annem yapar alışkınım yöresel tatlara.
Eşimle hemşehriyiz ama yemeklerimiz farklı
Bizim daha güzel bence sofralarımız çeşit çok olur sunum daha özenli olur.

Tünaydın canlar yolda okuya okuya gidiyorm pazara kasaba köfte siparişi verdim
Şimdibpazar ve kuaför kaldı
Hemde yürüyüş yapıyorum
Şoktan dyn içecekleri siapris verdm ,,5/6 gibi gelcek yarın yemekleri yapcam dil şüpur tamamdır

Eklentiler

• IMG20230331140300.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG20230331135812.webp
    242,8 KB · Görüntüleme: 49

Çok çeşit bizde de gelenek, rahmetli annemin sofraları çok meşhurdu sadece misafire değil günlük evde kurduğu sofrayı da özene bezene süslerdi. Ben onun kadar olmasam da yine de bulaştı :)))

Çok teşekkür ederim gerçekten güzel görünüyor. Kolaymış da. Yarın yapamasam bile başka bir misafire yapacağım kesin daha ağırlayacaklarım var ramazan içinde

Bütün evi halıları da kaldırarak dip köşe süpürdüm sildim
Tuvalet banyoyu bir güzel temizledim
Aralarda oğlumun gönlünü eğledim ihtiyaçlarını giderdim

Akşama bakla ve makarna yapacağım şimdi baklayı ayıklayıp pişireyim. Sonra detaylı bir toz alacağım

Darısı başıma heryer gözüme batıyor kirli geliyor
Ellerine sağlık bi süre idare eder bu temizlik

Tubiş ilk resimde görünen yer deniz mi yoksa
Deniz aşığıyım. Allahım iyi ki deniz diye birşey yaratmış. Seyredeyim, gireyim yüzeyim, koklayayım, bakıp durayım öyle isterim severim.
Denizi olan bir şehirde yaşamak isterdim. Memleketim deniz kıyısında ama ben Ankara'da yaşıyorum Olsundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…