Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende öyle ya yanmak vs hiç bana göre değil beyaz tenliyim ve yanaklar tombiş olunca ilk yanan elma yanaklar oluyir

İftar sonrasi hem kızılcık şerbeti hemde yemek işleri var
+ Sahura hazırlık gullacta kararsızım bı tek gece yapsam mı diye
Yarına tavuk et köfte patates kızartması ve pilav çorba kalır
Zaten gündüz geliyor biri evide bı şekilde halledicem WC de aynı şekilde bakalm
Bı sekilde yetiscem yapana kadar yaz yaz yapınca hemen biter

Ay ben çok severim.
Zaten bir tek yüzüm ellerim ayaklarım bronzlaşıyor, o renk değişimi bile beni acayip mutlu ediyor
Yüzmeyi de çok severim, güzel yüzerim
Aynen aynen.. O dalga ayaklara gelecek, hışır hışır sesiyle, muazzam

Hellooo, kizlar karacanin hamur yoğurma makinesini kullanan varmi aranizda, siparis verdim ama yinede bi sorayim sizede
Hello hemşirem
Bende var karaca.
Bir de sanırım Teneffus Zili almıştı.
Ben çok memnunum.
İyi ki almışım diyebilirim
Tezgahta çok yer tutmuyor, gerçi yerim de vardı ama iyiymiş, kibar bişey.
Ne bilim kullanışlı,güzel yoğuruyor, çırpıyor.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan inşallah

Ekstra şapka da takıyorum güneş koruyucu da sürerim
Ne güzel yüzebiliyorsun bu saatten sonra da öğrenemem galiba 3 kişi zor tutuyorlar durun durun diyorum dalga gelince korku kaplıyor içimi
Eşimi tutuyorum cesaret almak için yok yine açılamıyorum.Oğlum hiç çıkmıyor maş.
Bizimkiler de iyi hemen yüzmüşler ben tam bi komedi filmi

Hellooo, kizlar karacanin hamur yoğurma makinesini kullanan varmi aranizda, siparis verdim ama yinede bi sorayim sizede
Hayırlı olsun bence beğenirsin çiğ köfte yoğurdum bizimkiler çok beğendi.Ablam da aldı kolaylık sağlıyor kaba birşey değil aksine kibar bi tasarımı var tezgahımda bence yer filanda kaplamıyor.Aksine hoşuma gidiyor, yardımcım

Patates de kizartcam Airferde ya da fırında
Airffer de köfte düşünüyorum bakalm
Tubiş airfrey kullanışlı bir şey mi ablama almak istiyorum da yorumlarını bekliyorum canım?
Patates kızartması başarılı mı?
Et tadı iyi oluyor mu fırın gibi lezzeti var mı yoksa kurutuyor mu yumuşacık pişiriyor mu?
Fırın varsa gereksiz mi yoksa gayette iş görür mü?
Çünkü mantıken çokta gerekli değil gibi

Yok canım ben çok mutluyum olmamasından mutfak da nereye koyacam ve temizleme derdi yok
Sende haklısın

Sagolun kizlaar ben hamur işi yapmayi cok seviyorum ama bilegimde minik bir kist var, hamur yoğururken belli bir sure sonra agrimaya başlıyor maalesef. Cig kofte falan hic yoguramiyorum zaten zam gelecek diyorlardi benimde hevesim vardi bahane oldu
Ben et pisirmedim ama tavuk, patates, patlican, biber, kabak, balik ve kek yaptim gayet basarili ve hızlı. Aldigimdan beri firini bir iki kez calistirdim o derece elim ayağım. Patates kızartması citir istiyorsan bir iki damla yag koyarsin o zaman citir citir olur

Daha yeni evliydik,tayinle gittiğimiz şehirde kimseyi tanımıyorum sosyalleşeyim diye yüzme kursuna gittim
Ve inanki en genç bendim
Yüzme hevesi içinde kalan 50 yaş üstü teyzelerle yüzdüm, en azından yüzmeyi geliştirdim ama soyalleşemedim
Bence geç değil, öğrenebilirsin

Benim de bilekler hassas.
Piremses sendromum var
Şaka bir yana bileklerim çabuk yoruluyor.
Hem de hamurişini sık yapıyorum, hem de zam gelecek vs vs diye aldık biz de.
Valla pek iyi oldu.
Duruyor tezgahımın köşesinde,haldır huldur yoğurup elime veriyo
İnşallah "iyiki almışım" dersin sen de.

Ben zaten her turlu elektronik alete asigim ya ayy hemen gelsinde kek poğaça yapiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…