- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Bende öyle ya yanmak vs hiç bana göre değil beyaz tenliyim ve yanaklar tombiş olunca ilk yananEvet yaa deniz ne güzel birşey bende geç olsada görünce aşık oldum.
Ama bronzlaşmayı hiç sevmemyüzemiyorumda çok korkum var biz kuytu yerlere gidiyoruz öyle sahile uzanıp dalganın ayaklarıma gelmesi falan çok hoşuma gidiyor.
Bende hiç bir şey yok kızlar, küçük ev aletlerinden tost makinesi var sadeceVar var ama kimdeunuttum Pinhan ya da penyez galiba
ÜzdünBende hiç bir şey yok kızlar, küçük ev aletlerinden tost makinesi var sadece
Yok canım ben çok mutluyum olmamasından
Ay ben çok severim.Evet yaa deniz ne güzel birşey bende geç olsada görünce aşık oldum.
Ama bronzlaşmayı hiç sevmemyüzemiyorumda çok korkum var biz kuytu yerlere gidiyoruz öyle sahile uzanıp dalganın ayaklarıma gelmesi falan çok hoşuma gidiyor.
Hello hemşiremHellooo, kizlar karacanin hamur yoğurma makinesini kullanan varmi aranizda, siparis verdim ama yinede bi sorayim sizede
Ekstra şapka da takıyorum güneş koruyucu da sürerimAy ben çok severim.
Zaten bir tek yüzüm ellerim ayaklarım bronzlaşıyor, o renk değişimi bile beni acayip mutlu ediyor
Yüzmeyi de çok severim, güzel yüzerim
Aynen aynen.. O dalga ayaklara gelecek, hışır hışır sesiyle, muazzam
Hayırlı olsun bence beğenirsin çiğ köfte yoğurdum bizimkiler çok beğendi.Ablam da aldı kolaylık sağlıyor kaba birşey değil aksine kibar bi tasarımı var tezgahımda bence yer filanda kaplamıyor.Aksine hoşuma gidiyor, yardımcımHellooo, kizlar karacanin hamur yoğurma makinesini kullanan varmi aranizda, siparis verdim ama yinede bi sorayim sizede
Tubiş airfrey kullanışlı bir şey mi ablama almak istiyorum da yorumlarını bekliyorum canım?Patates de kizartcam Airferde ya da fırında
Airffer de köfte düşünüyorum bakalm
Sende haklısınYok canım ben çok mutluyum olmamasındanmutfak da nereye koyacam ve temizleme derdi yok
Hello hemşirem
Bende var karaca.
Bir de sanırımTeneffus Zili almıştı.
Ben çok memnunum.
İyi ki almışım diyebilirim
Tezgahta çok yer tutmuyor, gerçi yerim de vardı ama iyiymiş, kibar bişey.
Ne bilim kullanışlı,güzel yoğuruyor, çırpıyor.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan inşallah
Sagolun kizlaarHayırlı olsun bence beğenirsin çiğ köfte yoğurdum bizimkiler çok beğendi.Ablam da aldı kolaylık sağlıyor kaba birşey değil aksine kibar bi tasarımı var tezgahımda bence yer filanda kaplamıyor.Aksine hoşuma gidiyor, yardımcım
Ben et pisirmedim ama tavuk, patates, patlican, biber, kabak, balik ve kek yaptim gayet basarili ve hızlı. Aldigimdan beri firini bir iki kez calistirdim o derece elim ayağım. Patates kızartması citir istiyorsan bir iki damla yag koyarsin o zaman citir citir olurTubiş airfrey kullanışlı bir şey mi ablama almak istiyorum da yorumlarını bekliyorum canım?
Patates kızartması başarılı mı?
Et tadı iyi oluyor mu fırın gibi lezzeti var mı yoksa kurutuyor mu yumuşacık pişiriyor mu?
Fırın varsa gereksiz mi yoksa gayette iş görür mü?
Çünkü mantıken çokta gerekli değil gibi
Daha yeni evliydik,tayinle gittiğimiz şehirde kimseyi tanımıyorum sosyalleşeyim diye yüzme kursuna gittimEkstra şapka da takıyorum güneş koruyucu da sürerim
Ne güzel yüzebiliyorsun bu saatten sonra da öğrenemem galiba3 kişi zor tutuyorlar durun durun diyorum dalga gelince korku kaplıyor içimi
Eşimi tutuyorum cesaret almak için yok yine açılamıyorum.Oğlum hiç çıkmıyor maş.
Bizimkiler de iyi hemen yüzmüşler ben tam bi komedi filmi
Benim de bilekler hassas.Sende haklısın
Sagolun kizlaarben hamur işi yapmayi cok seviyorum ama bilegimde minik bir kist var, hamur yoğururken belli bir sure sonra agrimaya başlıyor maalesef. Cig kofte falan hic yoguramiyorum zaten zam gelecek diyorlardi benimde hevesim vardi bahane oldu
Ben et pisirmedim ama tavuk, patates, patlican, biber, kabak, balik ve kek yaptim gayet basarili ve hızlı. Aldigimdan beri firini bir iki kez calistirdim o derece elim ayağım. Patates kızartması citir istiyorsan bir iki damla yag koyarsin o zaman citir citir olur
Ben zaten her turlu elektronik alete asigim yaBenim de bilekler hassas.
Piremses sendromum var
Şaka bir yana bileklerim çabuk yoruluyor.
Hem de hamurişini sık yapıyorum, hem de zam gelecek vs vs diye aldık biz de.
Valla pek iyi oldu.
Duruyor tezgahımın köşesinde,haldır huldur yoğurup elime veriyo
İnşallah "iyiki almışım" dersin sen de.
Ben zaten her turlu elektronik alete asigim yaayy hemen gelsinde kek poğaça yapiyim
Kırmızı aldim
Ne renk aldın?
Benimki gri.
Bende ki de iconic beige çift kollu bu renk vardı sadece ama güzel ben beğendim. Bu özellikten olmasa ya krem almak isterdim yada sarı
Ne renk aldın?
Benimki gri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?