- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Evet canım denizTubiş ilk resimde görünen yer deniz mi yoksa
Deniz aşığıyım. Allahım iyi ki deniz diye birşey yaratmış. Seyredeyim, gireyim yüzeyim, koklayayım, bakıp durayım öyle isterim severim.
Denizi olan bir şehirde yaşamak isterdim. Memleketim deniz kıyısında ama ben Ankara'da yaşıyorumOlsundu
Bende başka zaman denicem3 tane tavuk göğsünü haşlanacak, ister ince ince didikle ister rondodan geçir
Yarım ekmek içi ufala ben onuda rondodan geçiriyorum
Yarım bardak çekilmiş ceviz
3-4 diş sarmısak
Karabiber
Tuz
5-6 kaşık yoğurt
2 kaşık mayonez
Birkaç kepçe tavuk suyu
Malzemeleri bir kaba al üzerine haşladığın tavuğun suyundan ilave et hepsini karıştır. Serviste üzerine tatlı toz biberle yağ yakıp bütün cevizle süslüyorum, çok lezzetli bir tariftir
Eki Görüntüle 3226043
Fındık da olur Tubiş.Yukum olmasa ne güzel yururdum belki pazar yine çıkarım yaaa
Güllaç i fındıklı yapcam kızlar güzel olur dimi
Cevizli yapcaktim ona solendi az diye zaten
Bende Fındıklı yapcam üstüne ceviz mi yapsam sırf fındıkla mi iç dış yapsam
İlk defa güllaç yapcam
Sağol canımFındık da olur Tubiş.
İçine fındık yapınca ceviz karıştırma bir daha.
Full fındık olsun. Eline sağlık
At airfryere asko firinla ugrasmaPatates de kizartcam Airferde ya da fırında
Airffer de köfte düşünüyorum bakalm
Var var ama kimdeHellooo, kizlar karacanin hamur yoğurma makinesini kullanan varmi aranizda, siparis verdim ama yinede bi sorayim sizede
Vakit kalırsa öyle yapcam kuzum bakalmAt airfryere asko firinla ugrasma
Ohhb missBiz bugun disari gidecegiz yemege
Evet yaa deniz ne güzel birşey bende geç olsada görünce aşık oldum.Tubiş ilk resimde görünen yer deniz mi yoksa
Deniz aşığıyım. Allahım iyi ki deniz diye birşey yaratmış. Seyredeyim, gireyim yüzeyim, koklayayım, bakıp durayım öyle isterim severim.
Denizi olan bir şehirde yaşamak isterdim. Memleketim deniz kıyısında ama ben Ankara'da yaşıyorumOlsundu
Şu güllaçı hiç yemedim ama hep merak etmişimdirYukum olmasa ne güzel yururdum belki pazar yine çıkarım yaaa
Güllaç i fındıklı yapcam kızlar güzel olur dimi
Cevizli yapcaktim ona solendi az diye zaten
Bende Fındıklı yapcam üstüne ceviz mi yapsam sırf fındıkla mi iç dış yapsam
İlk defa güllaç yapcam
Annem yapardı bazen öyle aklımda sütlü olduğu için sütlü şeker tadi veriyor gibi kalmış aklımdaŞu güllaçı hiç yemedim ama hep merak etmişimdirAblam yiyince beğenmemiş öyle hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?