- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Şunuda ekliyim, elektrik yakmiyorYorumlarınızı sevdim kullanışlı duruyor yani
Hemsirecik te öyle yazmış.
Önümüzdeki günlerde sipariş vereceğim inş.ablama sürpriz yapmak istiyorum.
Amanın amanınPinhan burdayım ölmedim
7 de kalktım 12 ye kadar temizlik
Patates topları, mercimekli köfte, şekerpare hazır. Ana yemeğin kızartmaları hazır köftesi daha yokturşu kavurmasının fasulyeleri suda bekliyor, pırasa hazır, çerkezin tavukları var kendisi yok daha her şey yarım yani, eşek yüküyle bulaşık yıkadım elde ama mutfak kalkmış gidiyor allah büyüktür deyip mutfağa dönüyorum
Ya yemin ederim aklımdaki soruyu cevapladın Allah razı olsun.Şunuda ekliyim, elektrik yakmiyorairfryer kullanmaya basladigimdan beri fatura azaldi cunku fırın açmıyorum
Sessizsin demek ondan Nego.Bugün başım ağrıyor çamaşır dışında aman aman iş yapmadım günlük işler işte.
Ay Tuba anlat birazcık. Arada aklıma geldinOffff bitti ama bende bittim
Hiç otirmadim şimdide mutfak temizlicemelde bı dünya bulaşık vs daha da bitmediiii gazam mubarek olaaa
Bu gecede mola yok
Öyle tadım yok pek değişik hallerSessizsin demek ondan Nego.
Boşver her zaman da iş olmayıversin
Haftasonu yaymak lazım
Allah kabul etsin.Herkese iyi geceler
Çok yoruldum ama değdi, kardeşlerim, enişteler, yeğenler çok güzel bir akşam oldu. Bugün yaptıklarımı yazayım
Yataklar toplandı, ev havalandırıldı
Havlular değiştirildi
İki makina çamaşır yıkandı, kuruyunca toplandı
Yerler süpürüldü, silindi
Toz alındı
İki banyo temizlendi
Alış veriş yapıldı
Sonrası mutfak, elimde yıkadığım bulaşığı sayamadım ama menü yetişti. Araya ilaveten bir de mercimekli köfte sıkıştırdımsofra kuruldu, iftar yapıldı, kardeşim mutfağı toplamaya yardım etti. Sonra çay ve tatlı faslı yaptık, şekerparem efsane olmuş onlar gittikten sonra tekrar mutfağı topladım, bulaşığı boşalttım, ikinci kez çalıştıracağım sahur bulaşığıyla beraber. Şu an ayaklarımın üzerine basamıyorum, öyle şiştiler sahuru eşim hazırlıyor. Ben mutfağı toplarken o da banyoyu temizledi misafirden sonra. Yatmadan ayaklarımı tuzlu ılık suya koyacağım biraz. Allah hepimize rahatlık versin Pinhan
Anlatayım canım öğlen 1 e doğru İstanbuldan supriz kuzen geldi :)Ay Tuba anlat birazcık. Arada aklıma geldin
Bulaşıklara yardım edenin yok muydu?
Eşinin tarafını mı ağırlamıştın?
Elti falan girişmedi mi Bulaşıklara?
Allah kabul etsin bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?