Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tubisimm okudum ALLAH kabul etsin aminn hatime başla yine canım

Bir dua edeceğim amin deyin tamam mı

Allahim yarabbim eğer hayırlısı ise jes ve minnak ailesi ilerde köyde mutlu huzurlu bir hayat sürsün
Aminnnn jesimmmm kim istiyorsa ve hayırlısı ise RABBİM tez vakitte nasip eylesin
Hoşgeldinnnnn özlestik güzel bir hafta geçirdiğinize mutlu oldum

Öyle ya bu konu cidden çok sıkıntılı benim de altınlarımı isteyen olmuştu ama veremedik her iki tarafta aynı zamanda istediler biz de birine verip ötekine verememezlik yapamazdık.
Bu söylediğini hatırladım ama borç meselesini Allah katında size karşılığı verilir inş.böyle düşün sen Allah rızası için yapıyorsun için bi nebze olsun rahatlar.
Ailemde vermeden yana değildi ama çok büyük miktarlar değilde cüzi borç isteyen herkese veriyoruz.Eşim arkadaşlarına da verir ben sıkıntı yapmam çoğu benim kuzen zaten.Çünkü yeri geldi bizde maddi sıkıntı çektik.

Ben de son 3 senedir bu fikirdeyim annemle babama sitem ettim neden memleketten geldiniz diye.
İnsan eninde sonunda toprağına dönmek istermiş burayı da seviyorum ama kalabalık ve gürültü en hoşlanmadığım şey.
Eşimle yazlık yapalım dedik babamların tarla çok gezdirmişlerdi ceviz ağaçları,badem,elma var su var.
Hepsi bırakıp gelmiş buraya eşimin deden kalma da var ıssız yerler tabi giden yok.
Ama kardan ulaşımsızlıktan bıkmışlar annem karından nefret eder.

Günaydın güzel kadınlar

Dün gelemedim çok, yorgunluğum çıktı sanırım akşam baygın gibi dalmışım koltukta :)

Evi süpürdüm
Mutfağı ve balkonu sildim
Bir makina beyaz çamaşır vardı yıkadım, astım , kuruyunca kaldırdım
Dolapta kalan yufkalarım vardı, sahur için börek yaptım bir kaç gün idare eder bizi
İç çamaşır ve çoraplar için organizer almıştım , yıkanmış bekliyordu onu yerleştim çok güzel oldu, resmen iki çekmecem boşa çıktı
İftarda kalan yemeklerden yedik cacık yaptım yanına sadece

Dünde öyle bitti, bugüne Allah Kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…