Bende cok ozledim canim.
Aynen öyle canisi yaaa hep burayı özlerim bendeBende cok ozledim canim.şu 1 haftada şunu fark ettim benim için internet demek sizinle konuşmak demekmiş
Sen ne yaptin geldi mi misafirlerinAynen öyle canisi yaaa hep burayı özlerim bende
Geldi atlattım çok şükür güzel geçtiSen ne yaptin geldi mi misafirlerin
Ohhh masallah hamarat hatun yaaaGeldi atlattım çok şükür güzel geçti
Bı dd temizliğimide yaptım benden iyis yok :)
Birazcık öyle :))Ohhh masallah hamarat hatun yaaa
Rabbim kolaylık versin canımToptan alıyorum inşallah yarın
Tubisimm okudum ALLAH kabul etsin aminnKızlar bu yaşımda ilk hatmimi yaptım çok şükür Allah kabul etsin inşallah
Çok heyecan ve duygulandim bı bilseniz
Şükür namazı kıldım duanin hemen arkasından
Sizlerde Fatiha okuyup amin dermisiniz
AminnnnBir dua edeceğim amin deyin tamam mı
Allahim yarabbim eğer hayırlısı ise jes ve minnak ailesi ilerde köyde mutlu huzurlu bir hayat sürsün
Öyle ya bu konu cidden çok sıkıntılı benim de altınlarımı isteyen olmuştu ama veremedik her iki tarafta aynı zamanda istediler biz de birine verip ötekine verememezlik yapamazdık.Malım seni verip mi kötü olayım yoksa vermeyip mi kötü olayım demişler.
Ben hem kendi tarafıma hem de eşimin tarafına yüklü miktar borç verip kötü olanlardanım
Akrabanın zor gününde yardım etmek elbette çok iyi, ama sorun yaşarız diyorsun.
Mesela biz her iki tarafa da konuşurken bile dikkat ediyoruz aman yanlış anlarlar diye. Bu çok yorucu. Üstelik maddi anlamda zarar etmemiz ve kimsenin görmeyip umrunda olmaması da cabası
Ben de son 3 senedir bu fikirdeyim annemle babama sitem ettim neden memleketten geldiniz diye.1 haftadir yeminle telefona sadece günde 30 dk toplamda ya baktim ya bakmadim zaten nette cekmiyordu hic. Köy hayati resmen insana ihtiyaç. Çok üzgünüm binalar yigintilar arasinda geçiyor ömrümüz. Yine de can sagligi versin rabbim ne yapalım.
Sana da canım. Senin nicki değişmeyi unutuyorum listedeRabbim kolaylık versin canım
Hoşgeldin sweet kız nasıl olduBen geldiiim
Hoşgeldin cesBen geldim geblolar beeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?