Hayırdır bonuscan noldu
Sizin icin hayirliysa bi an once olur insallah jescimAgresif domdom et işte duani uzatma da
Gönlünüzün dilediği hakkınızda hayırlı olan olsun JesKizlar bir niyetimiz var.
Allah rizasi için dua eder misiniz. Oruclusunuz rabbim dualarinizi kabul eder inşallah
Hayırlısı ise olsun değilse olmasın inşallah.
Ne yemek yapsam?
ben de.............
Dimek ben o yüzden bildirim almıyorumSana da canım. Senin nicki değişmeyi unutuyorum listede
Sagolasin canim penyezim eksik olmaTubisimm okudum ALLAH kabul etsin aminnhatime başla yine canım
Aminnnnjesimmmm kim istiyorsa ve hayırlısı ise RABBİM tez vakitte nasip eylesin
Hoşgeldinnnnn özlestik güzel bir hafta geçirdiğinize mutlu oldum
Teyo allah için bu neduuuuDimek ben o yüzden bildirim almıyorum
Güzel menü penyez sağolasın ama şuan bana uymadı, biraz değştireyim ben bunu.
nasıl tanıdın beni
Hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
Tinnoşum naptın yerleştin mi?
Sweet hoş geldin yavrun da iyiymiş ne güzel ❤
Günaydın, gününüz hayırlı bereketli olsun.
Hoşgeldiniz kızlar
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
JES
Herkes iyiymiş sevindim.
Ahh tinnoşum bişeyler alabileceksen ne güzel dediğin gibi emeklerin hatıraların.Hoşbuldummn canım kızlarrımmm
Bonusum yerleşme kısmı eh işte dün eşyalarımızın oldugu yerde enkaz kaldırıldı bir kaç eşyalarım çıkmış onları toplamaya gidiyorumEmeklerim hatırlarım hepsi
yeni evi benimseyemedim sanki başkasının evide ben sonra eşyalarıma kavuşacak gibiyim savrulmuş o eşyalarımı gördüm ağlayıp durdum
Ah Tinnoş.. Ne denir ki...Hoşbuldummn canım kızlarrımmm
Bonusum yerleşme kısmı eh işte dün eşyalarımızın oldugu yerde enkaz kaldırıldı bir kaç eşyalarım çıkmış onları toplamaya gidiyorumEmeklerim hatırlarım hepsi
yeni evi benimseyemedim sanki başkasının evide ben sonra eşyalarıma kavuşacak gibiyim savrulmuş o eşyalarımı gördüm ağlayıp durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?