ve aleyküm selammm bonusum Hoşgeldinnnn sahurda kulaklarını çınlattık
Hoşgeldin bonusÖncelikle acının diyarından tüm dünyaya selamlar
eli kulağındaSahur değil de bir ön kahvaltıydı benim için penyezsen ne zaman çıkıyosun kahvaltıya gaza basmışsın maşallah
eli kulağında
Hoşbuldum tubiş seni okurken güldüm neden gitti deyişine hippiyle bağlantı kurmanaHoşgeldin bonus
Hippi ney yawHoşbuldum tubiş seni okurken güldüm neden gitti deyişine hippiyle bağlantı kurmana
Valla ne bliim dün çok yorum alan bı konuydu acaba ordan mi diyeHoşbuldum tubiş seni okurken güldüm neden gitti deyişine hippiyle bağlantı kurmana
Bi daa topik dışına çıkman guzumÖncelikle acının diyarından tüm dünyaya selamlar
Kıızz Tubiş sen bana neden cevap vermiyorsunGünaydın canlar2 buçukta kalktım
Evi supurdum
Kuruyan camasirlar katlandı yerleştirildi
Yeni çamaşır yıkandı serildi
Yenisi atıldı çalışıtirildi
Bugün pilav ve mercimek çorbası yapcam sadece
Sahurdan bulaşık Makinesi çalıştırmistim onu bosaltcam,:)
K KitapkontesiTaze soğan maydanoz sarımsak başka bir şey yok di mi? Çiğ mi koyuyorsun bunları?
Aşk olsun pinhanim valla bakamadım bildirimlere özür dilerim valla tek fek dolaştım sayfaları ama göremedim helal etKıızz Tubiş sen bana neden cevap vermiyorsun
Süreyya ile Gamze kuzen mi dedim cevap versene
Olsun şekerim sorun değil, bak tekrar sordumAşk olsun pinhanim valla bakamadım bildirimlere özür dilerim valla tek fek dolaştım sayfaları ama göremedim helal et
Yok kuzm aile dostlari babasıyla sureyyanin babası arkadssmis
Öyle demişlerdi baktım sayfalara ama bulamadım yaaaaOlsun şekerim sorun değil, bak tekrar sordum
Çok merak ettim dayı Hüseyin dayı mı, Hüsnü dayı mı ne öyle diyordu adama Gamze. O bakımdan şeyettim.
Ay iyi bari yakın akraba olmasınlar, aile içinde ilişkiler karmaşasına katlanamıyorum
Taze soğan maydanoz sarımsak başka bir şey yok di mi? Çiğ mi koyuyorsun bunları?
Yazayim tarifiK Kitapkontesi
Nasıl yapıyorsun ben de merak ettim taze soğan nasıl olur?
Makarnayı haşlayıp, çiğden atacak mıyız bunları?
Teşekkür ettim.Yazayim tarifi
Tereyaginda maydanoz taze sogan ve sarımsağı hafif kavuruyoruz,az salca koyuyoruz.biraz da makarnanin suyundan ekliyoruz. En son hasladigimiz makarnayi koyup karistiriyoz.isteyen toz biber karabiber de atabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?