Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın canlar 2 buçukta kalktım
Evi supurdum
Kuruyan camasirlar katlandı yerleştirildi
Yeni çamaşır yıkandı serildi
Yenisi atıldı çalışıtirildi
Bugün pilav ve mercimek çorbası yapcam sadece
Sahurdan bulaşık Makinesi çalıştırmistim onu bosaltcam,:)

Kıızz Tubiş sen bana neden cevap vermiyorsun
Süreyya ile Gamze kuzen mi dedim cevap versene

Kıızz Tubiş sen bana neden cevap vermiyorsun
Süreyya ile Gamze kuzen mi dedim cevap versene
Aşk olsun pinhanim valla bakamadım bildirimlere özür dilerim valla tek fek dolaştım sayfaları ama göremedim helal et
Yok kuzm aile dostlari babasıyla sureyyanin babası arkadssmis

Aşk olsun pinhanim valla bakamadım bildirimlere özür dilerim valla tek fek dolaştım sayfaları ama göremedim helal et
Yok kuzm aile dostlari babasıyla sureyyanin babası arkadssmis
Olsun şekerim sorun değil, bak tekrar sordum
Çok merak ettim dayı Hüseyin dayı mı, Hüsnü dayı mı ne öyle diyordu adama Gamze. O bakımdan şeyettim.
Ay iyi bari yakın akraba olmasınlar, aile içinde ilişkiler karmaşasına katlanamıyorum

Öyle demişlerdi baktım sayfalara ama bulamadım yaaaa
Tek tek geri gittim ama çıkmadı karşıma
Neyse yazdığın iyi oldu ya

Taze soğan maydanoz sarımsak başka bir şey yok di mi? Çiğ mi koyuyorsun bunları?

K Kitapkontesi
Nasıl yapıyorsun ben de merak ettim taze soğan nasıl olur?
Makarnayı haşlayıp, çiğden atacak mıyız bunları?
Yazayim tarifi
Tereyaginda maydanoz taze sogan ve sarımsağı hafif kavuruyoruz,az salca koyuyoruz.biraz da makarnanin suyundan ekliyoruz. En son hasladigimiz makarnayi koyup karistiriyoz.isteyen toz biber karabiber de atabilir

Yazayim tarifi
Tereyaginda maydanoz taze sogan ve sarımsağı hafif kavuruyoruz,az salca koyuyoruz.biraz da makarnanin suyundan ekliyoruz. En son hasladigimiz makarnayi koyup karistiriyoz.isteyen toz biber karabiber de atabilir
Teşekkür ettim.
Denenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…