Nego ödev vermiyor diye savsakladıysan demekkiAnaa gündüz gözüne sorgueee buzdolabının dün sildim de raflarını sadece.
Ayakkabılık düzgün.
Lavabo altı düzgün ama bi silsem iyi olur.
Yaaa o kadar severim o kadar da fobim vr işteBen yazarken gagasıyla ekrana dokunup sayfayı değişiyor bu deli yaa
O fobiler geçiyor tubiş inan Rabbim onlara öyle bir tüy güzelliği öyle bir sıcaklık sevimlilik vermiş ki hayvan korkusu geçen bir şeyYaaa o kadar severim o kadar da fobim vr iştedeğişik biriyim
Belkide bonusum o ucusindan fobim var işte ayy irkilirim rabbim geciirrde bakarım inşallahO fobiler geçiyor tubiş inan Rabbim onlara öyle bir tüy güzelliği öyle bir sıcaklık sevimlilik vermiş ki hayvan korkusu geçen bir şey
Gel gel
O zaman ben geldim hoşgeldimAllah söyletmiş
Belkide bonusum o ucusindan fobim var işte ayy irkilirim rabbim geciirrde bakarım inşallah
O zaman ben geldim hoşgeldim
Aaaaaa üstüme iyilik sağlık ayıplamadımYalnız pinhanın bıraktığı ütüyü penyez nasıl ayıpladı nasılll ( miskering mod )
Canimmm paremmm hoşgeldinnnnO zaman ben geldim hoşgeldim
Benim mutfak şefi bile böyle karıştırmıyor BonusYalnız pinhanın bıraktığı ütüyü penyez nasıl ayıpladı nasılll ( miskering mod )
Daha da yazmamAaaaaa üstüme iyilik sağlık ayıplamadımPinhan Canimmmm hergun yaziyon ya ondan şettimmm takıldım heeee
Demi gizliyoruz en azından pinhan maşallah yazdı da yazdı ütü var diyeBen hiç ses etmiyorum yapmadıklarımı
Hoş geldin pareO zaman ben geldim hoşgeldim
Hoş geldin Parecim
Kimsin kimlerdensin de hele
Hoş bulduk penyezim❤❤Canimmm paremmm hoşgeldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?