Topik içinde ki ispiklenenleri napıcazBi daa topik dışına çıkman guzum
Kadrolu dinci geldi haaaaanıımDoğrusu şu ki ben kimseyle münakaşa etmedim.
Dini ağzına alıp dalga geçen hor gören olunca çıldırıyorum.
Böyle bir paylaşıma tepki verilmiş sonra da bunlar sitenin kadrolu dinci üyeleri denmiş gümüş haç yok mu bunları uzaklaştıralım denmiş.
O kadroda ben de olduğum için buna tepki verdim.
Gel içeri gel gelBende arada uğrayım mi
Buraya
Bilmem ki
Hanım hanım benim işim bu yapılmayanları yüze vurmak yaptırmakValla heee
Ben dürüst bir şekilde yapmadıklarımı yazdım diye suçlu oldum.
Sizler neler neler yapmıyorsunuz bağğyanlar, biz soruyoz mu onları
Buzdolabını sildin mi mesela?
Lavabo altındaki dolabın/çekmecen düzenli mi?
Ya vestiyer, ayakkabılık?
Bana bunlardan haber ver Bonuss
83 model ayrıntılar gözünden kaçmazYalnız pinhanın bıraktığı ütüyü penyez nasıl ayıpladı nasılll ( miskering mod )
Ben hiç ses etmiyorum yapmadıklarımı
Cık cık cıkDemi gizliyoruz en azından pinhan maşallah yazdı da yazdı ütü var diye
Allah kolaylık versin canımKızlar biz evimize geldik yerleşme aşamasındayımeşim il dışında bütün iş benim üzerimde
Şu an birde boya işi çıkardım ev gözüme temiz geldi ama kiracı çıkınca işin rengi meydana çıktı
Sağolsun ev sahibi yaptırırız dedi cumartesi boyacı gelecek sonrada şirket temizlemeye girecek önümüzdeki hafta sonuna kadar yerleşirim artık şimdilik çamaşır yıkayaniliyorumütü var kızı okula götürüp geliyorum o kadar
İşim olmaz çok şükürGümüş haçlar nerde
HoşgeldinGeldim bile
Allah yardımcın olsun canım hayırlı olsunKızlar biz evimize geldik yerleşme aşamasındayımeşim il dışında bütün iş benim üzerimde
Şu an birde boya işi çıkardım ev gözüme temiz geldi ama kiracı çıkınca işin rengi meydana çıktı
Sağolsun ev sahibi yaptırırız dedi cumartesi boyacı gelecek sonrada şirket temizlemeye girecek önümüzdeki hafta sonuna kadar yerleşirim artık şimdilik çamaşır yıkayaniliyorumütü var kızı okula götürüp geliyorum o kadar
Efser hoşgeldin.Kızlar biz evimize geldik yerleşme aşamasındayımeşim il dışında bütün iş benim üzerimde
Yokluğundan faydalanacaklardı engel olıyım dedim NegişHanım hanım benim işim bu yapılmayanları yüze vurmak yaptırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?