Düzenli Evimiz & Hayatımız

Seni çıılgıın hadi oradaaan
Otur aşağı Efser bi dur bi çamaşırlar biriksin tepecikler oluştursun, sonra şey yaparsın

Ayy evet aynı gün doğmuşlardı
Senin bebiş de iyi ki doğmuş. Rabbim ömrünü bereketli kılsın. Anne babasının kiymetini bilen hayırlı bir evlat olsun
Ilk çocuğumda çok heyecanlıydım ilk doğum günü felan ilk 3 çocukta da öyleydi aslında bunda öyle değil aile arası küçük bir kutlama yapacağız

Ilk çocuğumda çok heyecanlıydım ilk doğum günü felan ilk 3 çocukta da öyleydi aslında bunda öyle değil aile arası küçük bir kutlama yapacağız
Doğrudur, bi yerden sonra öyle oluyormuş.
Benim ilk çocuğum, 5 sene sonra aldım kucağıma, bu yüzden heyecan çok
Annem, gelini ve ablam gelcek birlikte kutlicaz bizde

topik içi derken negomm

Aramızda yaptığımız espirilerden şikayet alıp gidilebiliyor

Nasıl yaa

Buradaki esprilerden okuyanlar rahatsız olup bizi şikayet edebilir mi yani?
Bir başkası?
Yoksa içimizden mi

Kural dışı kelime varsa evet dışardan tabiki de

Kural dışı ne dicez sanki.
Alan razı veren razı hem kime ne
Anladım.. İlginç.
İnsanların işi mi yok, gelip burayı okuyup laf cımbızlamaya çalışıyorlar. Vay be.

Topik içinde olan yani etiket listesinde olan kişiler mi şikayet etti onu anlamaya çalışıyorum yoksa ziyaretcilerden mi

İçimizde casus var diyosuun

Nego başkan etiketlerini tekrar gözden geçir
Sakin olun benim hayranım var gizli gizli okumadan duramıyor böyle tetikte bekliyor şikayet etmek için. Misal bunu da okuyor hayır bu kadar ciddiye alacak ne var herkes eğlenmeye geliyor üstüne alınıyor her muhabbeti.
İçimizden değil ama aramızda casuslar olabilir dermişim
İnstagram gibi gizli hesap olsa izin verdiklerimiz okuyabilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…