- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Sasakaldim negom ne derdi olablr senle bı de uzaktan yaaaaSakin olunbenim hayranım var gizli gizli okumadan duramıyor böyle tetikte bekliyor şikayet etmek için. Misal bunu da okuyor hayır bu kadar ciddiye alacak ne var herkes eğlenmeye geliyor üstüne alınıyor her muhabbeti.
İçimizden değil ama aramızda casuslar olabilir dermişim
İnstagram gibi gizli hesap olsa izin verdiklerimiz okuyabilse
Onca işin gücün hayat telaşının arasında şurda iki lafın belini kırıyoruz.Sakin olunbenim hayranım var gizli gizli okumadan duramıyor böyle tetikte bekliyor şikayet etmek için. Misal bunu da okuyor hayır bu kadar ciddiye alacak ne var herkes eğlenmeye geliyor üstüne alınıyor her muhabbeti.
İçimizden değil ama aramızda casuslar olabilir dermişim
İnstagram gibi gizli hesap olsa izin verdiklerimiz okuyabilse
Aman tubis salla gitsin umrumda değilSasakaldim negom ne derdi olablr senle bı de uzaktan yaaaa
Ne diyehim kelimelrt yetersiz
Konu etiketlerini okuldun mu sen hiçOnca işin gücün hayat telaşının arasında şurda iki lafın belini kırıyoruz.
Kimse o hayranların lütfen işine baksın.
Eğlencemize çomak sokulmasın yahu.
Nedir sanki, atomu parçalamıyoruz bu kadar merak uyandıracak birşey yok
Ben de eksik adımım vardı, spor yapıyorum, ikimize de kolay gelsinİyi geceler yatanlara
Bende önce 40 Dk Leslie sonra da meal okucam inşallah
Sağol teyocumBen de eksik adımım vardı, spor yapıyorum, ikimize de kolay gelsin
Bizde ban yedik capanin gurururu teyo meyo
Siz siz ve sensiz buralarin tadı yok jessssBizde ban yedik capanin gurururu teyo meyo
Eksik olma tubisim vefali guzel kalpli arkadaşımSiz siz ve sensiz buralarin tadı yok jessss
Bende bi tuhaflık var galiba ya hikaye üzdü beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?