- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Bı baktim ilk başında sadece herkes devamıni bekliyordu dedim içimden kesin banlananlar olur diye olmuş ,:)))Bende bi tuhaflık var galiba ya hikaye üzdü beniEn çok da mükemmel kocaya üzüldüm
Ben biraz önce okudum tamamlanmıştı. Evet çok kişi banlanmış.Bı baktim ilk başında sadece herkes devamıni bekliyordu dedim içimden kesin banlananlar olur diye olmuş ,:)))
Yani bana da çok saçma geliyor yani bdv de bi konu değil ki goy goy yapmayalım. Konu sahibi mutlu biz mutlu yani. Neye göre şikayet edilip ban alınıyor anlamış değilim.Nasıl yaa
Buradaki esprilerden okuyanlar rahatsız olup bizi şikayet edebilir mi yani?
Bir başkası?
Yoksa içimizden mi
Listeden değil abliş negonun hayranlarıTopik içinde olan yani etiket listesinde olan kişiler mi şikayet etti onu anlamaya çalışıyorumyoksa ziyaretcilerden mi
Ondan bizde yok ya bilemeyizBende bi tuhaflık var galiba ya hikaye üzdü beniEn çok da mükemmel kocaya üzüldüm
Geçmiş olsun canım. Teyonun dahi ban yediği dünya, başkasına ne yapmaz kiBizde ban yedik capanin gurururu teyo meyo
Ah teyo ah
Gönlüm hep seni arıyor neredesin senNegoooooooooooo fani dünya negooooooo
Bi geliyorum bi gidiyorummmm
Sende nickini mübarek jes yapabilirsinBizde ban yedik capanin gurururu teyo meyo
Bak yaaa saksı değilim ben en çok ben sevilicem taaaaam mıSiz siz ve sensiz buralarin tadı yok jessss
Üzdü mü ben çok güldüm onaBende bi tuhaflık var galiba ya hikaye üzdü beniEn çok da mükemmel kocaya üzüldüm
Hoşgeldin pareO zaman ben geldim hoşgeldim
Bi de o var dimi onu unutmuşumTopik içinde ki ispiklenenleri napıcaz
Ben gıcık oldum. Evlenmiş barklanmışsın ne gerek var öyle şeylereÜzdü mü ben çok güldüm ona
Sen en güzel çiçeksin canisi kalbini de senide seviyorumBak yaaa saksı değilim ben en çok ben sevilicem taaaaam mı
İnanasım gelmedi ondan güldümBen gıcık oldum. Evlenmiş barklanmışsın ne gerek var öyle şeylere
Sen en güzel çiçeksin canisi kalbini de senide seviyorum
Şöyle bir baktım da, gerçekten yokOndan bizde yok ya bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?