Günaydın.Güzel bir gün diliyorum.
Son günlerde gelemedim. Annem ve anneannem covid oldular. Dün de kızım hastalanır gibi oldu. Covid için sıramı bekliyorum ben de.Aynı evde olup bulaşmaması imkansız gibi.
Ben de diyorum bonus böyle düz günaydın demezElektrik kesikti tel neti hiç düzgün çekmiyor evde ondan öyle oldu heralde.
İnşallah bir an önce geçersin kendi evineGünaydın kizlar
Sabah kizi okula biraktiktan sonra eve geldim camasir ve bulasik makinelerini calistirip yattim.
Kalkinca bul.mak.bosalttim kirlileri koydum.ocagi sildim
Camasiri serdim.ortalik topladim yataklar falan. Yeller iyi durumda.supurmem heralde.benim her Ramazanda evim cok kirlenmez niyeyse bende sasiririm.
Dip kose temizlik lazim ama hic istemiyorum ve artik cikmak istiyorum bu evden.
Kendi evimde yapmak istiyorum.
Bizim dağlar nevruz dolmuş senin çiçeklerin gibi güzeller
Doğalgazda kaçak var diye kaç gündür yapmalarını bekledim şimdide görevlilerin açmasını bekliyorumBugün iskender yapıcam inşallah menüm kolay. Çorbam sarmam var salata malzemesi de var daha ne olsun çok şükür.
Ah canım ya ne zaman açacaklarmış?Doğalgazda kaçak var diye kaç gündür yapmalarını bekledim şimdide görevlilerin açmasını bekliyorumbizde mönü dışardan bir ara ketılda makarnamı yapsak diye bakmışlığım oldu dışardan yemek artık baydı
Size afiyet olsun canım
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun diliyorum.Geçmiş olsungeçen hafta ailecek bizde fena hastaydık aynı covit gibiydi
Teşekkür ederim.mimesis geçmiş olsun canım
Teşekkürler nego.Çok geçmiş olsun mimesis
Bonus teşekkür ederim. Daha önce 6 ay arayla iki defa covid oldum. O zaman aşırı derecede dikkat etmiştim. Eşime, anneme ve kızıma bulaşmamıştı ama bu sefer pek dikkat edemedik gibi. Annem maskeli pek yanyana gelmiyoruz ama fazla dikkat edemediğimiz için ben de olurum gibime geliyor. Kardeşim askerdeyken olup geldi, babamda da belirtiler bi var bi yok.Çok geçmiş olsun mimesis bazen geçmediği de oluyor şartlama kendini.
Eşim ağır grip geçirdiğinde ayrı yattım dikkat ettim biraz edebildiğim kadar aynı sofrada falan oturduk yani geçmedi bana.
Pinhan çol teşekkür ederim.
Yaw kahkaha attim yeminle
Beni davet eden olmadi negooooooooo bizi de al ama patates de kizart iftaraEveeeet davetler sırayla gelmeye başladı şimdi onlar düşünsün
Ha ha ha şaka şaka
Yok la iftara patates kizartmas olmaz biz sahura da kalalim en iyisiBeni davet eden olmadi negooooooooo bizi de al ama patates de kizart iftara
Yaw kahkaha attim yeminle
Yav pinhancim sen ne güzel nokta atışı yapiyon be canim ahahhahahhaha
Bak elleri nasıl salmişimhep arsizliktan bütün bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?