Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun mimesis bazen geçmediği de oluyor şartlama kendini.
Eşim ağır grip geçirdiğinde ayrı yattım dikkat ettim biraz edebildiğim kadar aynı sofrada falan oturduk yani geçmedi bana.

Günaydın kizlar
Sabah kizi okula biraktiktan sonra eve geldim camasir ve bulasik makinelerini calistirip yattim.
Kalkinca bul.mak.bosalttim kirlileri koydum.ocagi sildim
Camasiri serdim.ortalik topladim yataklar falan. Yeller iyi durumda.supurmem heralde.benim her Ramazanda evim cok kirlenmez niyeyse bende sasiririm.
Dip kose temizlik lazim ama hic istemiyorum ve artik cikmak istiyorum bu evden.
Kendi evimde yapmak istiyorum.

İnşallah bir an önce geçersin kendi evine

Bugün iskender yapıcam inşallah menüm kolay. Çorbam sarmam var salata malzemesi de var daha ne olsun çok şükür.
Doğalgazda kaçak var diye kaç gündür yapmalarını bekledim şimdide görevlilerin açmasını bekliyorum bizde mönü dışardanbir ara ketılda makarnamı yapsak diye bakmışlığım oldu dışardan yemek artık baydı
Size afiyet olsun canım

Ah canım ya ne zaman açacaklarmış?

Geçmiş olsun geçen hafta ailecek bizde fena hastaydık aynı covit gibiydi
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun diliyorum.
mimesis geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun mimesis
Teşekkürler nego.
Çok geçmiş olsun mimesis bazen geçmediği de oluyor şartlama kendini.
Eşim ağır grip geçirdiğinde ayrı yattım dikkat ettim biraz edebildiğim kadar aynı sofrada falan oturduk yani geçmedi bana.
Bonus teşekkür ederim. Daha önce 6 ay arayla iki defa covid oldum. O zaman aşırı derecede dikkat etmiştim. Eşime, anneme ve kızıma bulaşmamıştı ama bu sefer pek dikkat edemedik gibi. Annem maskeli pek yanyana gelmiyoruz ama fazla dikkat edemediğimiz için ben de olurum gibime geliyor. Kardeşim askerdeyken olup geldi, babamda da belirtiler bi var bi yok.
mimesis Geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Pinhan çol teşekkür ederim.

Günaydın canlar1.30 gibi uyandım evi supurdum
Namaz kıldım
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Şimdi ilaç yazdırmaya geldim
Sonrada yürüyuse ,
Bugün yemek işim yok
4 Dk da buraya gelmişim iyi adım attim sayılır
hazır çıkmışken yürüyüş yapmadan donmiim eve
mimesis geçmiş olsun canim
Tiniminimavihanim cnm işlerin tez zamanda rahatlasın
Nego daha çağıran olmadı ya cagirsalar da eşimle gidemiom zaten
Babane k.peder ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…