Gecmis olsun mimesis canim cabucak atlatin inşallahTeşekkür ederim size de çok geçmiş olsun diliyorum.
Teşekkür ederim.
Teşekkürler nego.
Bonus teşekkür ederim. Daha önce 6 ay arayla iki defa covid oldum. O zaman aşırı derecede dikkat etmiştim. Eşime, anneme ve kızıma bulaşmamıştı ama bu sefer pek dikkat edemedik gibi. Annem maskeli pek yanyana gelmiyoruz ama fazla dikkat edemediğimiz için ben de olurum gibime geliyor. Kardeşim askerdeyken olup geldi, babamda da belirtiler bi var bi yok.
Pinhan çol teşekkür ederim.
No gozol nokto otoşo yopoyon ponhoncom
Anoooow 3 gram hevesim var onu da babaanneyle harcayamamJes gel. Bize babaneyele sohbet edersin
Patates bitti ama gelirken al
Ne güzel olurdu Rabbim nasip etsin inşallahAnoooow 3 gram hevesim var onu da babaanneyle harcayamamtubisim ben sana gelirim senle zaman gecirir keyif atariz
Sana kiyamam ben gelim de babaanneyi oyalayim senle tostosum takilin beraberNe güzel olurdu Rabbim nasip etsin inşallah
Ne güzel olurduSana kiyamam ben gelim de babaanneyi oyalayim senle tostosum takilin beraberdeli deliyi gorunce sopasını saklarmis babaanneyle uğraşırım az
Bak bana prensibim bu artıkUlen seni gri görüp peşine düşüp noldu diye bakarken gendumi tutamadim da banlandim domdom
Sonra babanneyi bir daha gören olmazJes gel. Bize babaneyele sohbet edersin
Patates bitti ama gelirken al
Sjshsjs o da bı ihtimalSonra babanneyi bir daha gören olmaz
Negooooooooo vurdu ve gol olduuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?