Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim ki sağolsun bugün bana yemek getirdi hemde sen taze fasulye seversin sana getirdim dedi Benden kv'me on puan
Bende tepsiyi doldurdum götürdüm eşim gelmedi bana fazlaydı yaptıklarım zaten.
İyiyiz maşallah
Maşallah maşallah arada böyle yapınca kıymete biniyorsun bende geçen hafta iftara gittim ay berbattı sırf eşimin hatrına daha da gitmem böyle bi ortama sanırım

Maşallah maşallah arada böyle yapınca kıymete biniyorsun bende geçen hafta iftara gittim ay berbattı sırf eşimin hatrına daha da gitmem böyle bi ortama sanırım
Neden? Aaa ramazan da ayıp etmişler.
Biz de gittik iyi geçti valla yalan söyleyemem hepsi şimdilik ekstra hassas davranıyorlar.
Ben de eşim için soğuk tavırlı olmam zaten böyle bir yapım da yok.Bana nasıl gelinirse öyleyim değer verirse bi adım atarsa karşılığını veriyorum.

Üzüldüm sweetim bu mübarek aylarda daha ılımlı olmalıyız aslında

Beni bir uyku bastırıyor ki kızlar gözler gidiyor. Battaniyemi aldım hemen uyuyamıyorum ama çocuklar var.
Bebişi uyuttum umarım inş.uyanmaz gece uykusuna geçiş olur.
Oruç açınca beni uyku bastırır ama öyle bir tatlı uyku ki normalden daha güzel.

Seninki sana insan gibi davranmis
Valla karsilikli olmasa insanin ici hic almaZ
Kadin yemek yapmis filan o günde seni hoş etmiş.

Bu bir yesil ışıktır tutun burdan birakmayin

Babası kardeşi falan sorun değil onlar iyiler yüzüme karşı Allah razı olsun. Kv bozuntusu en basiti gittik 10 15 dk geçti ancak aklına düştü hoş geldin dedi sarıldı

Mesela patlıcan salatası ve havuç tarator yaptım götürdüm onlardan yerim diye hem de hoşluk olsun diye. Oturduk sofrada yok. Eşime eğilip dedim salatalar nerde. Bi baktı tezgahta duruyor. Koymamış öylece duruyor. Eşim istedi ondan sonra verdi öyle kapta yedik tabak zahmet edip vermedi kaynım ve kp bayıldılar benim salatalarım da güzel olur. Suratı bi düştü kadının

Bosver sen üstüne düşeni yaptin. Mubarek aylar sanki sadece mazlumun ayı mi. Bu kalbi kararmışlar ne halt ediyor anlamadim
Aynen hiç yapmayacağım bişeyi yaptım ben. Kendimden bile beklemezdim ah ah benimki hoca bide tarikatta falan ama insan şok oluyor yaptıklarına. Bu kadar dinine düşkün biri nasıl böyle kalbi kararmış oluyor bilmiyorum

Daha kulağında ilk ezanın sesiyle duruyorsun der babannem insanları tanıyacak kadar büyümedin demekmiş bazı insanları hiç bir zaman tanıyıp anlamayacagiz biz

Valla hocalık tarikat bir yere kadar insanlar inanarak ibadet etmiyor demek ki. Şaşırma hiç

Bonusla banlandigimiz gun dolandirilacaktik nerdeyse, bebemiz var gidip geliyoruz ucuz yollu bir araba alalim dedik haciyim.hafizim suyum buyum diyen 50 kusur yasta bir adam dolandiriyordu nerdeyse bizi.

Adama seni burda boğarım rezil ederim paramizi geri ver dedim. Korksun diye cay ictigim bardagi yere bi vurdum adam hemen kartini cikarip ödedi. Ben olmasaydim orda eşim expertiz ucretini adama kaptirmisti.

Seninki sana insan gibi davranmis
Valla karsilikli olmasa insanin ici hic almaZ
Kadin yemek yapmis filan o günde seni hoş etmiş.

Bu bir yesil ışıktır tutun burdan birakmayin
Hayırlısı Jes eskiler beni korkutuyor adım adım gidiyorum bu yüzden.
Tam güven duymam lazım o zaman zaten yavaştan yakınlaşırız
Çok sert mizaçlı bi kv em vardı herkes bilir hatta, bayağ yumuşama var böylesi daha güzel tabi

Bizden burda dua istemiştin jesss Hayırlısı ise olsun diye dua etmiştik. Verilmiş sadakanız varmış. Etraf dolandırıcılar ile kaynıyor

Kız noldu bu kadına iksir mi içti bir anda kimin huyu değişir inşallah altından başka işler çıkmaz, ben hiç güvenmem evveliyatını bildiğim insana

Valla Jes dindar olan insan aman ben hacıyım hocayım demez zaten.
Sırf güven duyasınız diye böyle söylemiş kandırmak için yani.
Eşimde deprem zamanın da araba almak için kalktı gitti meğersem dolandırıcıymış.
Bi de adama diyor ki abi bize lazım araba da uyuruz belki diye adamda sen gel ben sana yardımcı olacağım vs...inanma dedim.
İndirimli güya kendi gibi sanıyor tabi gitti parasını kaptırmadı neyseki olan yol parasına oldu sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…