- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Teşekkür ediyorum saygılar sevgilerHemmennn efendim çift overlok atiyorum kaynanaya özel
Maşallah maşallah arada böyle yapınca kıymete biniyorsunBenim ki sağolsun bugün bana yemek getirdi hemde sen taze fasulye seversin sana getirdim dediBenden kv'me on puan
Bende tepsiyi doldurdum götürdüm eşim gelmedi bana fazlaydı yaptıklarım zaten.
İyiyiz maşallah
Neden? Aaa ramazan da ayıp etmişler.Maşallah maşallah arada böyle yapınca kıymete biniyorsunbende geçen hafta iftara gittim ay berbattı sırf eşimin hatrına daha da gitmem böyle bi ortama sanırım
Üzüldüm sweetim bu mübarek aylarda daha ılımlı olmalıyız aslındaMaşallah maşallah arada böyle yapınca kıymete biniyorsunbende geçen hafta iftara gittim ay berbattı sırf eşimin hatrına daha da gitmem böyle bi ortama sanırım
Penyezim valla ne desem bilemedim beni bağlayın bence
Seninki sana insan gibi davranmisNeden? Aaa ramazan da ayıp etmişler.
Biz de gittik iyi geçti valla yalan söyleyemem hepsi şimdilik ekstra hassas davranıyorlar.
Ben de eşim için soğuk tavırlı olmam zaten böyle bir yapım da yok.Bana nasıl gelinirse öyleyim değer verirse bi adım atarsa karşılığını veriyorum.
Babası kardeşi falan sorun değil onlar iyiler yüzüme karşı Allah razı olsun. Kv bozuntusuNeden? Aaa ramazan da ayıp etmişler.
Biz de gittik iyi geçti valla yalan söyleyemem hepsi şimdilik ekstra hassas davranıyorlar.
Ben de eşim için soğuk tavırlı olmam zaten böyle bir yapım da yok.Bana nasıl gelinirse öyleyim değer verirse bi adım atarsa karşılığını veriyorum.
Bende görüşmüyorum normalde ama işte hem eşimin hatrı hem de mübarek ay kırmayım gidiyim dedim de yok yani pişman oldumÜzüldüm sweetim bu mübarek aylarda daha ılımlı olmalıyız aslında
Bosver sen üstüne düşeni yaptin. Mubarek aylar sanki sadece mazlumun ayı mi. Bu kalbi kararmışlar ne halt ediyor anlamadimBende görüşmüyorum normalde ama işte hem eşimin hatrı hem de mübarek ay kırmayım gidiyim dedim de yok yani pişman oldum
Aynen hiç yapmayacağım bişeyi yaptım ben. Kendimden bile beklemezdimBosver sen üstüne düşeni yaptin. Mubarek aylar sanki sadece mazlumun ayı mi. Bu kalbi kararmışlar ne halt ediyor anlamadim
Daha kulağında ilk ezanın sesiyle duruyorsun der babannem insanları tanıyacak kadar büyümedin demekmiş bazı insanları hiç bir zaman tanıyıp anlamayacagiz bizAynen hiç yapmayacağım bişeyi yaptım ben. Kendimden bile beklemezdimah ah benimki hoca bide tarikatta falan ama insan şok oluyor yaptıklarına. Bu kadar dinine düşkün biri nasıl böyle kalbi kararmış oluyor bilmiyorum
Valla hocalık tarikat bir yere kadar insanlar inanarak ibadet etmiyor demek ki. Şaşırma hiçAynen hiç yapmayacağım bişeyi yaptım ben. Kendimden bile beklemezdimah ah benimki hoca bide tarikatta falan ama insan şok oluyor yaptıklarına. Bu kadar dinine düşkün biri nasıl böyle kalbi kararmış oluyor bilmiyorum
Hayırlısı Jes eskiler beni korkutuyor adım adım gidiyorum bu yüzden.Seninki sana insan gibi davranmis
Valla karsilikli olmasa insanin ici hic almaZ
Kadin yemek yapmis filan o günde seni hoş etmiş.
Bu bir yesil ışıktır tutun burdan birakmayin
Bizden burda dua istemiştin jesss Hayırlısı ise olsun diye dua etmiştik. Verilmiş sadakanız varmış. Etraf dolandırıcılar ile kaynıyorValla hocalık tarikat bir yere kadar insanlar inanarak ibadet etmiyor demek ki. Şaşırma hiç
Bonusla banlandigimiz gun dolandirilacaktik nerdeyse, bebemiz var gidip geliyoruz ucuz yollu bir araba alalim dedik haciyim.hafizim suyum buyum diyen 50 kusur yasta bir adam dolandiriyordu nerdeyse bizi.
Adama seni burda boğarım rezil ederim paramizi geri ver dedim. Korksun diye cay ictigim bardagi yere bi vurdum adam hemen kartini cikarip ödedi. Ben olmasaydim orda eşim expertiz ucretini adama kaptirmisti.
Aynen öyle canım o dua istediğim gün işte. Rabbime bin şükürBizden burda dua istemiştin jesss Hayırlısı ise olsun diye dua etmiştik. Verilmiş sadakanız varmış. Etraf dolandırıcılar ile kaynıyor
Kız noldu bu kadına iksir mi içti bir anda kimin huyu değişirHayırlısı Jes eskiler beni korkutuyor adım adım gidiyorum bu yüzden.
Tam güven duymam lazım o zaman zaten yavaştan yakınlaşırız
Çok sert mizaçlı bi kv em vardı herkes bilir hatta, bayağ yumuşama var böylesi daha güzel tabi
Valla Jes dindar olan insan aman ben hacıyım hocayım demez zaten.Valla hocalık tarikat bir yere kadar insanlar inanarak ibadet etmiyor demek ki. Şaşırma hiç
Bonusla banlandigimiz gun dolandirilacaktik nerdeyse, bebemiz var gidip geliyoruz ucuz yollu bir araba alalim dedik haciyim.hafizim suyum buyum diyen 50 kusur yasta bir adam dolandiriyordu nerdeyse bizi.
Adama seni burda boğarım rezil ederim paramizi geri ver dedim. Korksun diye cay ictigim bardagi yere bi vurdum adam hemen kartini cikarip ödedi. Ben olmasaydim orda eşim expertiz ucretini adama kaptirmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?